Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
39379
Cevap
878403
Tıklama
105
Öne Çıkarma
TurkNet Destek Burada
K
7 yıl
Yarbay

Burada boşuna bıdı bıdı ediyorsunuz. SORUNLARINIZIN ÇOĞU TTNET ALTYAPISI KAYNAKLI. Ttnet sizden aldığı paraları altyapıya yatırmak yerine yurt dışına kaçırdığı için şu an çoğunuz bakır kabloya mahkumsunuz. Ttnetten bıkan ya da benim gibi protesto etmek için turk.net e geçen insanların çokluğu, ttnetin müşteri kaybını azaltmak için diğer firmaları sabote etmesi çözüm süreçlerini uzatıyor olabilir. Kişisel görüşüm başka firmalardan çeyrek hız da alsam ASLA TTNETE GERİ DÖNMEM. Benim için bir şeref meselesi bu. Yaşadığım şehrin tam göbeğindeyim 10 yıl tam 10 yıldır bir çivi bile çakmadılar, sadece sömürdüler. Artık beni şehrin göbeğinde 16 mbite mahkum eden ttnete mümkün olduğunca az para kazandıracağım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 7 Kasım 2017; 8:05:03 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
Burada boşuna bıdı bıdı ediyorsunuz. SORUNLARINIZIN ÇOĞU
Yoruma Git
Yorumun Devamı k2fg9 - 7 yıl +345
A
Yoruma Git
Yorumun Devamı tiresome - 7 yıl +88
Açtığım milyon konudaki gibi, eskiden takır takır 75 Mbps alabiliyorken şimdi 2 Mbps alıyorum, evimde sıkıntı yok ve olamaz. Bir konuda benimle aynı durumdaki bir kişiye "hızınız çok d&...
Yoruma Git
Yorumun Devamı dreamroamer - 7 yıl +81
T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Merhaba Arkadaşlar,

Son dönemde internet kullanım oranlarının artmasıyla oluşan yoğunluğun sizler de farkındasınız. Bu sebeple TurkNet Destek ekibi olarak forum tarafında bir güncelleme yapmak istedik.

Tüm kullanıcılarımız kişisel sorunlarını bize iletmek için forum tarafında TurkNet başlıklı konular açıyor. Konular artınca haliyle takibi de zor olmaya başladı. Bu aşamada yaşamış olduğunuz sorunlar ister istemez gözümüzden kaçabiliyor.

Bunun için;
Bundan sonraki süreçte tüm kullanıcılarımızın yaşadıkları sorunlarını tek bir konu altından takip edeceğiz. Yaşamış olduğunuz tüm arıza ve sorunlarınızı, aklınıza takılan ve sormak istediğiniz tüm sorularınızı bu konu altında paylaşmanızı rica ediyoruz. Biz de size en hızlı şekilde yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapacağız.

İsterseniz bize sorularınızı iletmek için ana dijital kanallarımızı da kullanabilirsiniz. TurkNet Online İşlemler veya mobil uygulamamız üzerinden bırakacağınız destek kayıtları, uzman ekibimiz tarafından en hızlı şekilde cevaplanır. Ayrıcahttps://turk.net/destek/ altında sizler için hazırladığımız yüzlerce yardımcı içerik var. Sayfada yer alan arama motorunu kullanarak sorununuz ile alakalı içeriğe giderek, inceleyebilirsiniz.
TurkNet Online İşlemler’e ulaşmak için:https://turk.net/online-islemler/
TurkNet Mobil Uygulamasını indirmek için:
Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turknet.oim
IOS:https://apps.apple.com/tr/app/turknet-online-i-%C5%9Flemler/id1001052556?l=tr
Tüm süreçlerimizi sizinle şeffaf bir şekilde paylaştığımız gibi dijital kanallarımız üzerinden açılan destek kayıtlarına ortalama dönüş sürelerimizi de paylaşıyoruz. Tüm bu detayları incelemek için:https://turk.net/turknet-karnesi/

Anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

T
7 yıl
Teğmen

Arkadaşlar şikayetlerinizi aynı zamanda btk sitesine de iletin aksi takdirde bir çözüm bulacağımızı zannetmiyorum 03122947811 btk internet şikayetleri ile igilenen birimin numarası aradım bilgi aldım belli bir oranda şikayet gelirse yıllık ciroları üzerinden ceza kestiklerini söylediler. Milleti kandırıp kendi sağlayıcısına geçirip sonra da mağdur eden firmayı şikayet edelim ki çözüm adına katkıda bulunsun yoksa buraya yazdığımızda klasik cevapları almaya devam edeceğiz.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
D
7 yıl
Teğmen

Açtığım milyon konudaki gibi, eskiden takır takır 75 Mbps alabiliyorken şimdi 2 Mbps alıyorum, evimde sıkıntı yok ve olamaz. Bir konuda benimle aynı durumdaki bir kişiye "hızınız çok düşmüş, altyapı genişletmesi yapıyoruz, sizin saha dolabınızda da yapmak için özel mesajla ulaşın" gibi bir şeyler demişsiniz. Hah işte onu ben de talep ediyorum, eğer ki müşterilerinize ayrımcılık yapmıyorsanız tabi. Saha dolabımda limit mi genişleteceksiniz (öyle bir şey var mı onu bile bilmiyorum) kendi merkezinizden bir şey mi yapacaksınız artık bir şekilde çözün şu sorunumu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay

Sorunun kimden kaynaklandığı müşteriyi ilgilendirmez. Müşteri, fatura ödediği firmayı muhatap alır. Sorun tt kaynaklı bile olsa bunun peşinden müşteri değil, iss koşacak.




Bu mesajda bahsedilenler: @PowerPC
S
7 yıl
Yarbay

Yahu müşteri hizmetlerini kaldırmak yasaya uygun mu



Bu btk felan artık 2 dk içinde bağlanmak zorunda felan demişti



Müşteri hizmetleri olmayan firma olur mu



Internetiniz koparsa 2 gün de duzelmeyebilir benim gibi 20 günde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Teğmen

Tek kelime ile söylüyorum: İNANMAYIN.

Sorunun çözümü 10 gün sürdü, verilmeyen hizmet için 2 fatura kesildi. destek ticketı atıldı hala ses seda yok.

Maliyeti düşürmek için sesli yanıt sistemine geçildiği için, meramınızı anlatacağınız bir canlı da yok... Müsait olurlarsa size dönüş yaparlar.

Hız 35 MB e kadar destekliyor lakin 2-3 MB indirme hızı var... Korkumdan bu konuda destek ticketı da atamıyorum hepten gidecek diye :D

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Kitap Mağazası -- 8 Kasım 2017; 1:19:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
7 yıl
Binbaşı

turknetten para vererek hizmet alan ve memnun normal bir tüketici davranışı yerine, firma pazarlamacısı, imaj savunucusu, maaşsız gönüllü çalışanı, bedavacısı veya bilinçsiz bir fanatik gibi davranan kişiler var.

sonuçta bu tarz fanatiklerin işlerin nasıl yürüdüğünden haberleri yok. siyah ve beyaz, takım tutar gibi yaklaşıyorlar olaya.

hiçbir iss kendine çeki düzen vermez bilinçsiz tüketici ordusuyla.
hız kısıtlar, fazladan fatura keser, abonelik iptal etmez, günlerce arıza gidermez...

bu fanatiklerde fanatiklikle bir sonuç elde edeceklerini zannetmeye devam ederler. bir sorun olduğunda ufo görmüş masum gibi donakalırlar.

şikayet konularında yanlış yönlendirip müşteri hizmetlerinin zırvalarını tekrar etmek ve "bak benim hızım süper sende sorun var turknete laf yok herşeyi tt yapıyor" demek için giren bu fan boyları dikkate almayın dostlar.

kimsenin durduk yere şikayet ettiği yok, şikayetler almış başını gitmiş durumda.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 7 Kasım 2017; 16:0:31 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mcse2k3 , @brktmr @tiresome
B
7 yıl
Binbaşı

Normal bi şekilde hız alırken akn nin kalkmasıyla bizim düşüyor, pingim fırlıyor, video bile izleyemiyorsam; karşı komşudan aldığım Superonline kullanıcı adı ve şifremi modeme girdiğim anda bütün bu sorunlar kalkıyorsa ve Turknet sorunun benden kaynaklandığını söylüyorsa boşa bıdı bıdı edenler Turknet ve sen oluyorsun.Aynı altyapıdan Superonline sorunsuz internet verdiğine göre sorun ttnette değil açık bir şekilde Türknet'te. Sorunun nereden kaynaklandığı beni zerre ilgilendirmiyor. Firma basiretli olup sorunu çözmek zorunda. Aylık 60 lirayı cukkalamaya gelince hiç sorun yaşamıyorlar maşallah. Ben o 60 lirayı böyle saçma sapan bir bağlantı almak için odemiyorum. Beleş kullanımlar biter bitmez defolup gideceğim bu firmadan. Getirdiğim 3 kişi karşılığında da internete yazdıklarımla çok daha fazlasını geri çevirmişimdir. Artık soran kimseye de önermiyorum. Ben değil Turknet kaybeder. Böyle basiretsiz kalmaya devam ettikleri sürece de sonları ttnetten daha kotu olur. Superonline altyapısını genislettikce ttnetin ve turknetin tepesine cokecektir inşallah. Superonline fiber altyapısı olan bölgelerde diğer firmalardan hizmet alan bir kişi bile duymadım daha.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @k2fg9
D
7 yıl
Yüzbaşı

Dönmezler. Dönselerde bir şey olmuyor zaten. Sanki
Turknet btk'yı satın almış. Nerede kaldı yaptırım gücü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Exhell
T
7 yıl
Yarbay

Abone Numarası : 2366125976
939956(Musteri No)

Degerli Musterimiz, ariza kaydinizin incelenmesi sonucunda internet erisiminizde teknik bir sorun bulunmamistir. Bilgisayar ve modem baglantilarinizi kontrol ettirmenizi rica ederiz. Ariza kayitlarinizi http://****/TURKNETarizatakip Online Islem Merkezimiz uzerinden de takip edebilirsiniz. B001

YEMİNLE KENDİMİ ZOR TUTUYORUM KÜFÜR ETMEMEK İÇİN.
dalga geçiyorlar resmen.

modemim yeni kablom sıfır cat6 ekim yok.sırf bunların yalanını ortaya çıkarmak için telekomdaki arkadaşı bile getirdim baktırdım.oda abi sende hiçbir sıkınt yok dedi.
OKADAR CAHİLLER VEYA SALLAMIYORLAR BİZLERİ.
SORUNUM dün gece turknet hariç hiçbir siteye girmiyor diye arıza kaydı attım bana böyle msj atmışlar utanmadan.
gece adsl ışığı kırmızıda takılı kalıyor modeme baktığımda herşey normal ama kırmızı adsl ışığı sabit.
daha sonra normal haline döndü ve modemde yine herşey aynı ama turket hariç bir yere girmiyor diyorum CAHİL herifler bana sorunu bendeymiş gibi gösterecekler akıllılarya.
15 senedir bilgisayar işindeyim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.
SIRF BUNLARIN YÜZÜNDEN MODEME KADAR GİDEN KABLOYU YENİLEDİM MODEMİ YENİ ALDIM.AMA YİNE 50 MBİT HIZI VEREMEDİ REZİLLER.
artık 50 den vaz geçtim adam gibi internet versinler yeter.
tekrar arıza kaydı oluşturdum bakalım.
yine aynı msj ı atarlarsa böyle rezil bir firmayla dahada uğraşılmaz.

KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM.
BÜTÜN FORUMLARDA ÜYELİĞİMİN OLDUĞU HER YERDEDE YAŞADIĞIM SIKINTILARI PAYLAŞICAM.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 14 Kasım 2017; 21:56:40 >

D
7 yıl
Yüzbaşı

1 haftadır iptal işlemi yapmıyorsunuz, BTK na şikayet mi edelim?
810154(Musteri No)


Bu mesaja 3 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay

1 hafta beklediğiniz kabahat Dilekçeyi faksladıktan 24 saat sonra sms gelmediyse direk btk'ya yapıştırın




Bu mesajda bahsedilenler: @dickinson
L
7 yıl
Teğmen

şikayey kayıtlarının bırakıldığı yerden hiç bir zaman takip olmuyor, yazdığınla kalıyorsun, hiç bir cevap yazılmıyor, süreç takip diye bir şey YOK. Benim sorunum 20 Eylülden beri çözülmemişken 2 gün lafının hiç bir anlamı yok. Bu cevap vermek değil. Otonom cevaplar istemiyoruz. Burda mağdur olanlar bu lafları zaten defaatle dinlemiştir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
M
6 yıl
Binbaşı

Benim buradan yorumum şu ki Türknet kesinlikle ve kesinlikle PİŞ -MAN -LIK -TIR.....



H
6 yıl
Onbaşı

ALLAH KAHRETSİN LAN SİZİN GİBİ FİRMAYİ. UMURSAMAZ DOLANDİRİCİLAR. HAYATİMİ KAYDİRDİNİZ BES PARA ETMEZ HİZMETİNİZE DE ALTYAPİNİZA DA TUKUREYİM. ALLAH BELANİZİ VERSİN DOLANDİRİCİLAR



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 yıl
Yarbay

@TurkNetDestek

Reis bu fiyat politikası ile kaybedeceğiniz müşteri sayısı dudaklarınızı uçuklatır benden söylemesi.

Aynı paraya TTNET de hizmet veriyor. Kaldı ki siz TTNET alt yapısını kullanıyorsunuz. Direk TTNET ten hizmet almak mı mantıklı olur yoksa sizden mi? Sen olsan ne yaparsın?

Geri adım atarmısınız bilmem ama bu şartlarda kendinize iyi bakın demek düşer bize.

Birlikteliğimizin sonuna geldik...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
M
geçen yıl
Binbaşı

Bana şimdi mesaj geldi fiyat güncelleme 249 TL diye artık 4 sene kullandığım turknetten yollarımızı ayırmanın zamanı geldi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
7 yıl
Yüzbaşı

yakın tarihten itibaren kullandığım internet ilk hafta maksimum 16 mgbit hız gelirken şimdi 8 e sabitlendi, internetten birsürü kayıt oluşturmama rağmen dönüş yapılmadı. yapılsada 5 sn içinde arayıp kapatıp mesaj atıp" sistemi kontrol ettik sorun yoktur" işten kurtulmaya çalışıyolar. evime ekip gönderileceğini söyleyip gelen giden olmadı. hattımda geçen hafta sık sık kopmalar oldu fakat çözüp oluşturulmadı. 16 mgbit hız onayıyla internet alıyorum, 14-15 almak varken şuan maksimum 6 mgbiti görüyrum. sizden isteğim eve teknik ekibin gelip ankastre kutusnu, eve gelen hızı, saha dolabındanda gelen hızı denetleyip. bana bir çözüm ulaştırmasını istiyorum.eğer çözülmez, evime ekip gelmesse cuma günü türknetten çıkıcam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yüzbaşı

Evet arkadasla, turknet destegin hesabinin da burada oncelik iletiyorum arkadaslar iletisime gececek hemen sozlerine kesinlikle kanmayin. İnternetim kesileli 30 saat oldu. Bu surecte Call Center, Twitter, DH Forumdan ve PMden, Turknet Appinden teker teker kayit olusturdum. Dun twitterdan arkadaslar iletisime gecilecek denildi bugun buradan buradaki destekteki arkadas onceliginizi iletiyorum dedi ve sonuc ne mi oldu ? KOSKOCA BİR HİC. Turknetten bir probleminiz oldugu an musteri hizmetleri kavramini unutun. Tamamen Turknetin hatasindan dolayi hicbir kusur kabahatim olmadan ustelik tum uyarilarima ragmen, kendilerinin iptal ettik diye mesaj attiklari faturadan dolayi internetimi kestiler ve 24TL ceza bedeli yansittilar faturama, 30 saat oldu ve internetim yok. Yaziklar olsun boyle hizmete.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >