B

Binbaşı
14 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
1151 (Bu ay: 24)
Gönderiler Hakkında
B
4 ay
Kioxia exceria g2 mi yoksa mld m500 mü?
1tb ssd alacağım. G2 heryerde övülmüş. M500 okuma ve yazma hızları ile dikkatimi çekti. G2'de dram olması avantaj diye okudum. M500'de ise drama benzer bir teknoloji var diye okudum. Bu iki ssd'den hangisi neden seçilmeli? Veya benzer bütçe ile başka bir model daha iyi olur mu? Yaptığım en ağır iş oyun oynamak. Anakartım ise asus dragon b450m.
B
5 ay
Kendi telefonuma kısıt koyabileceğim bir uygulama var mı?
Telefon kullanımım aşırı olduğu için telefonuma kısıtlama koymak istiyorum. Gece 12'den sonra sadece arama fonksiyonu çalışsa yeterli olur. Family link uygulaması ile yapmayı düşünüyordum. Eski telefonumdan ebeveyn olarak kısıtlamak istedim fakat kendi hesabımı çocuk hesabı yapınca haritalardaki yorumların silineceğinden, youtube videolarına yorum yapamayacağımdan vs bahsediyordu uygulama şartları. Bu tarz kısıtlamalar hoşuma gitmedi. Telefona sadece saat kısıtlaması koyabileceğim bir uygulama var mıdır? Tabi bu kısıt hiçbir şekilde benim açamayacagim bir kısıt olmalı. Bunun için diğer telefonumu yönetici olarak ayarlayabilirim. Onu yanıma almıyorum.
B
geçen yıl
Crucial 500GB P3 alınır mı?
Merhaba. 500 GB m2 SSD alacağım. Crucial p3 şuan indirimde. Fakat dram denilen bir muhabbet varmış. Çok elzem bir özellik mi bu? Yaptığım en ağır iş oyun oynamak. Ryzen 5 1600af ve rx580 4gb var sistemde. Crucial p3 alınabilir ise hemen gidip vatan bilgisayardan (600 TL)alacağım. Dram çok önemli ise f/p bir öneriniz var mı? Anakartım Asus dragon b450.
B
geçen yıl
SSD içindeki tüm veriler kendi kendine sıfırlanmış. Nasıl geri getirebilirim?
480 GB SSD içindeki tüm veriler gitmiş. Disk yönetiminde ayrılmamış bölüm olarak görünüyor. Çocuklarımın fotoğrafları vardı içinde. O yüzden çok kıymetli bu veriler benim için. Geri getirmenin bir yolu var mıdır? Tam da o fotoğrafları yedeklemek için 2 adet HDD almıştım :(

Ayrıca böyle bir şey nasıl mümkün olabiliyor? Daha dün biraz oyun oynayıp kapatmıştım bilgisayarı. Benden sonra da kimse dokunmamış. Nasıl oluyor da kimse dokunmadığı halde disk siliniyor? SSD'lerde yaşanabilen bir şey mi bu ?
B
geçen yıl
Silinsin
Silinsin
B
geçen yıl
Silinsin
Silinsin
B
geçen yıl
Silinsin
Silinsin
B
geçen yıl
Silinsin
Silinsin
B
geçen yıl
Bana karşı yapılan ahlaksızlığa sessiz kalan yönetim
Defalarca aynı şeyi yaşıyorum bu forumda. Ben en ufak bir sert konuşmamda hakaret dahi içermeyen mesajlarım yüzünden defalarca uzaklaştırıldım forumdan. Ama bugün bile bana ağıza alınmayacak laflar eden, sevdiklerime dahi dil uzatan bir adamın sadece mesajını sildiniz. O mesajın ekran görüntülerini buraya bırakıyorum. Hakkımı da helal etmiyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
B
geçen yıl
Bugün oy kullanırken yaşadığım olaydan sonra ülkeden umudu tamamen kestim
Ne yaşadığımı anlatsam herkes yalan söylediğimi, provokasyon yaptığımı söyleyecek. O yüzden olayın detaylarını anlatmayacağım. Ama bir kere daha emin oldum ki cahil, eğitimsiz ve saygısız kesimin sayısı aşırı fazla. Asıl sorunumuz da bu. Diğer türlü görüşlerimiz farklı olsa da hiçbir insan görüşünden dolayı dışlanmaz, bu kadar mutsuz bir ülke olmazdık. Kim seçilirse seçilsin; bu cahillik, eğitimsizlik ve saygısızlık uzun yıllar peşimizi bırakmayacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.