M

Binbaşı
10 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
666 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Samsung 1 tb 970 evo plus 1364 tl
M
2 yıl
FH 240Hz vs 2K 144-165Hz
Merhaba arkadaşlar an itibariyle aoc 24g2u model fh 144 Hz monitörüm emekliye ayrılmıştır. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim pupg mobil harici. Film dizi izlerim ,YouTube takılırım. Ekran kartım asus rx580 dual 4gb. Benim sorum başlıkta belli aslında fh 144 Hz bana yeterli geliyordu. 2k çözünürlük benim için gerekli mı yada fh daha yüksek Hz mi benimicin avantaj olur? Kullanıcı deneyimleri benim için daha önemli 2k vs fh şeklinde açıklayıcı yorumlar gelirse sevinirim. Bu arada bütçe sıkıntısı yok ama bir monitöre 5k üzeride para kaçırmak istemiyorum.
M
2 yıl
Biostar Racing Z490 gta evo nasıldır ?
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce 2.el 10600kf işlemci satın aldım. Kullanmakta olduğum işlemci 10100f ve msı b460m mortar wifi. Bu anakartın max ram desteği 2933 mhz olmasına rağmen xmp mod anable olmuyor doğal olarak 2666 mhz de çalışıyor ramler ve o.c profil maalesef kapalı. İntelin kendi yazılımı anlık olarak turboboost ediyor. Ramler curicial balistix cl15 3000 mhz 16 gb dual. İnternette bulabildiğim en ucuz z sesisi anakart budur. 2500-2800 tl bandında sizce almaya değer mi ?
M
2 yıl
Boy- Kilo- Ayak numarası ?
Boy-Kilo ve ayakkabı numaranız nedir konu dışı ahalisi ?
Ben kendim açılışı yapıyorum.
175/78/41 .
M
3 yıl
Ekonomi gerçekten şahlanmış.
evet.
M
3 yıl
Üfler gelirmisin buraya ?
Senin gibi güzel börekler ,poğaçalar ,kekler yapamasamda buda benim gece kahvaltim.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
Geldiğimiz durum.
İş dönüşü hanımı aradım marketten var mı bir ihtiyacın alayım diye. Çocuklar kuruvasan istiyor yağda lazım dedi. 3 kalem ürünün fiyatini buraya atıyorum. Ben yorum yapmayacağım ;

< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
İsmini hatırlayamadığım dizi.
Merhaba arkadaşlar geçen sene olması lazım. Bir sezonu tamamen izlememe rağmen dizinin adını bir türlü hatırlayamadım. 2. sezon onayını almış olması lazım. Konu hatırladığım kadarı ile başına gelen bir olaydan sonra kendisine yine kendi videoları ile yön veren ingiliz istihbaratinda çalışan özel bir ajanın ( doğa üstü güçleri olan ) başından geçen olayları anlatıyor. Tam telafuzunu soyleyemesemde kızın adı dizide minfany gibi bir şeydi. Sarışın çilli cılız tipsiz birseydi fakat konusu baya hoşuma gitmişti. Hatta çalıştığı birimde ikize benzer 2 oğlan ve bir kız vardı. Oğlanlar buna âşık . Ve bu oğlanlar ve kızların duygu ve düşünceleri birbirine bağlı idi. Oğlanın birisiyle duygusal birşey yaşansa diğer oğlan ve kızda aynı hisleri yaşıyorlardı. Evet bu dizinin ismini bilen varsa yazarsa sevinirim. Çıktı ise 2. Sezonu izlemek istiyorum.
M
3 yıl
1150pin uyumlu hava soğutma ile ilgili ?
Merhaba arkadaşlar elimde 1155,1150 am3+ gibi soketlerle uyumlu xigmatek loki 2 olsa gerek hava soğutma var bunu 1200pin sokete monte etmek için kit teminini nereden ve nasıl yapacağız yada 1200 sokete uyar mı ?
M
5 yıl
DH sunucuları neden böyle.
Takribi 3 gündür doğru düzgün sayfaları gezemiyorum. Acaba diyorum internettemi sorun var YouTube açıyorum sıkıntı yok başka sitelerde sıkıntı yok DH giriyorum resmen çıldırtır insani. Durum nedir ne değildir yetkili bir abi izah etsin bir zahmet.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.