I

Yüzbaşı
09 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358664 Gün Cezalı
355866 gün 1 s. 18 dk.
Gönderiler Hakkında
I
9 yıl
Canon 1100D fiyat konusunda kafam karisik tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaslar yasadigim yerde 180 euroya canon 1100d buldum siyah. 18 55mm lens, 18 80mm lens, guzel bir tasima cantasi, canon boyun askisi, 8gb hafiza karti ve kendi aksesuarlari var. Shutter sayisi 1787 ve kozmetik kusuru yok makineyi almali miyim fiyat nasil ? Nx mini sahibiyim ama bu makineyi de almak istedim eger fiyati iyi ise denk gelmisken.
I
10 yıl
Bilgisayarimi ne kadara satmaliyim ?
arkadaslar pcmi satmaya karar verdim. Ama karar veremiyorum ne kadar edebilecegine. Sistem imzamda yaziyor klavye mouseina kadar verecegim hepsini. Hic bir oc vs yapilmadi toplandigi gunden beri tozunu alma disinda hic bisi yapmadim kasa icinde. Sizce ne kadar eder ?
I
11 yıl
HD7850 1GB, BF4 problem çözene 10tl paypal.
Arkadaşlar ciddi canımı sıkan 2 haftadır bir problemim var. Aynı problem geçemn sene bf3 ilede başıma geliyordu. Sorunum şu BF4 oynarken 5-6'ncı dakikadan sonra neredeyse 30 saniyede bir fpsm 4 fpsye kadar düşüyor 5-6 saniye o şekilde devam edip geri normal fps seviyelerine çıkıyor. Bugüne kadar denediğim yöntemler. GPU driverlarını betaya normal eski kullandığım driver sürümlerine hemen hemen her sürümde denedim işe yaramadı. Oyunu sildim yeniden indirdim originden işe yaramadı, oyunun içindeki directx dosyasını kurdum yine işe yaramadı. Mobo driverlarını komple yeniden yükledim işe yaramadı. Ekran kartını cpu ve ramleri söküp taktım temizledim macun yeniledim cpu için işe yaramadı.

1366x768 de oynuyorum oyunlarımı aida64 den not aldım sıcaklık fps v.s ultrada fan%30 da iken 40 60 arası fps alıyorum sıcaklık 63 derece cpu 71 derece. fan %100 de iken 48-60 fps arası alıyorum gpu 57 derece 75 derece cpu . Ultradan tüm ayarları lowa çekersem 55 60 fps arası alıyorum fan %100de çalışırken sıcaklıklar 53 derece gpu 76 derece cpu. Ek olarak BF4 açıkken round aralarında v.s chromeda gezerken bile bu kasmayı yapıyor makine yani bir sitede gezerken bile arka planda bf4 açıksa takılarak geziyor yine düzeliyor ve bu şekilde devam ediyor. Oyunu en son mayıs ortasında oynamıştım hiç böyle problemlerim yoktu yine 55 60 fps arası alıyordum ultrada hiç bir sıkıntım yoktu ama geçen senede bu senede yazın bf3 ve bf4 te böyle problemler yaşıyorum. Ne yaptıysam çözemedim en son format atıcam ama geçen sene bunu yaşadığımda format da atmıştım işe yaramamıştı bıktım bu problemden artık problemimi çözene steamden oynda verebilirim paypal hesabını 10 lirada atabilirim hangisini isterse. İşlemcim amd 8150 be. hd7850 1gb sapphire, asrock 990fx extreme 3, gskill ripjaws 2x4 gb ram 120 gb sata seagate harddisk ( 10 senelik felam oyunun kurulu olduğu harddisk bu. ama harddiskten kaynaklansa problem kışında yapardı diye düşünüyorum) bu arada kasada ekstra iki adet daha 100mm lik fan var ekran kartına yönlendirilmiş vaziyette. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim.
I
11 yıl
18.000 TL\u0027ye kadar öğrenciye araba tavsiyesi.
Merhabalar 18.000 Tl ye kadar araç bakıyorum dizel veya LPG'li az yakan 2002 2003 model aşağısı olmayan 5 kapı 3 kapı masraf açmayacak araba arıyorum. Sizden de yardım istiyorum fikir vermenizi istiyoum çünkü kafam 2-3 model arabada takılı kaldı alternatif bulamıyorum. Arabalar şaşe kayması yürüyen sıkıntısı ve motor problemi olmadıkça boyalı hatta değişen parçaları bile olabilir problem değil sonuçta ilk kendi arabam olacak 2-3 sene kullanılıp satılacak.
I
12 yıl
Ikinci el araba alirken neleri kontrol etmeliyim ?
Kismetse ilk kendime ait arabami almak uzereyim ama yasim genc daha ve daha once gerek ben gerekse ailecek hic ikinci el araba alma deneyimimiz olmadi hep sifir araba aldik burada benden cok daha tecrubeli abilerim vardir diye buraya da sormak istedim. Almak istedigim arac Opel Corsa C. Istedigim arabanin motorunun kronik problemlerini biliyorum. Ve bu sorunlari kontrol ettirebilecegim Istanbul izmir bursa ankarada akrabalarim ve araba gosterebilecegim tanidik ustalar var. acikcasi motor turbo ve sanzimani saglam oldukca sasede buyuk bir kazadan dolayi deforme yoksa boya konusu cok problem degil benim icin, sonucta kac yasinda araba, olabilir. Bunlarin disinda almayi dusundugun arabanin plakasini tramere mesaj atip hasar ve km bilgisi aliyorum tabiki ve sasi no istiyorum arac sahibinden sigorta sorgulamasi icin. Bunlarin disinda sizin tavsiye ettiginiz su hususa dikkat et dediginiz veya herhangi bir tavsiye onerilerinizi bekliyorum, sonucta el elden ustundur :) Hepinize simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin :)
I
12 yıl
2TB Seagate 16 ay garantili alinir mi ?
Aradaslar garanti donusu verilmis 0 kutusu acilmamis 2TB harddisk buldum 3.5" inc expansion fiyati 140 lira alinir mi ? Daha 16 ay garantisi var. Sizin yorumlariniza gore almayi olanliyorum 0 i suanda 229 lira sanirim.
I
12 yıl
Kanadadan alınma S4\u0027te Wifi ve Mobil data problemi
Arkadaşlar kanadadan alınma s4 var arkadaşımda 4.3 güncellemesini aldıktan sonra wi-fi ve mobil data açılmamaya başlamış. Ve hatta mobil data simgesi kaybolmuş. Bu neden kaynaklanıyor olabilir bilenlerden yardımcı olmasını istiyorum.

Model::sgh-1337m
Android version::4.3
Baseband version:1337mvlumk6
Kernel vers::3.4.0_2142508
Build number::jssisj.1337mvluemk6
Selinux status::enforcing sepf_sgh1337m_4.3_0012


hakkında kısmı burada
I
12 yıl
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 t210 MHL kablo desteği.
Merhabalar türkçe kaynak bulamadım, ingilizce de bir kaynak bulamadım ama MHL kablo bu model için yurtdışında satılıyor. MHL kablo ile Bu tableti tvye bağlayabilir miyim ? 8.0 10.1 için videolar kaynaklar var ama 7.0 için yok. Bu bilgiyi sizden rica ediyorum. HDMI çıkışı yok mini veya micro biliyorum zaten ama MHL kablo ile bağlanılabiliyor mu bunu soruyorum.
I
12 yıl
Hay fatih universitesi reklaminiza !!
Mobili felc etmissiniz kullanilmiyor reklamdan artik adam gibi forumda gezilmiyor. Bug dolu mobil para oyle bir gozunuzu burumus ki artik kullanicilari umurdamiyorsunuz bile.
I
12 yıl
Mikrodalga fırın
Merhabalr anneler günü için 100 150 lira arasında bir mikrodalga fırın bakıyorumaklıma yatan bişi olursa bu akşam sipariş vericem. Bütçem max. Çok sıcak fırsat hariç 150 tl üzerine çıkmayı düşünmüyorum. Aklımda kenwood mw475 var hepsiburada da 133 tl nasıldır başka tavsiyelerinizi bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.