Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
537
Cevap
30304
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Rise of The Ronin | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı


< Resime gitmek için tıklayın >





Japonya, 1863.
Tokugawa Şogunluğu'nun üç yüzyıl süren baskıcı yönetiminin ardından, Batı'nın Kara Gemileri ülke sınırlarına dayanır ve ülke bir kargaşa ortamına sürüklenir. Savaş, hastalık ve siyasi huzursuzluk kaosunun ortasında isimsiz bir savaşçı, Japonya'nın kaderini ellerinde tutarak kendi yolunu çizer.


Dinamik bir hikâyeyi şekillendirin
Ustası olmayan bir savaşçı; bir Ronin olarak kaderinizi kendiniz belirleyeceksiniz. Yaptığınız seçimlere ve yol boyunca ittifak kurduğunuz karakterlere bağlı olarak hikâyenin farklı şekillerde geliştiğini görün. Önemli figürlere suikast düzenlemek veya onları korumak gibi kritik görev kararlarıyla yüzleşin ve zengin bir çoklu seçim sistemiyle tarihin akışını şekillendirin.


Derin ve erişilebilir bir savaşa katılın
Nioh ve Ninja Gaiden'in deneyimli geliştiricilerinden Rise of the Ronin, her oyun tarzına uygun karmaşıklık katmanlarıyla son derece ilgi çekici ancak erişilebilir bir savaş sunuyor. Düşmanlarınızla çeşitli yakın mesafe silahlarıyla yüzleşin veya gerçek dönem ateşli silahlarıyla uzaktan çatışmalara girin.


Tarihten ilham alan bir dünyayı keşfedin
"Bakumatsu" dönemi, yeni bir çağ başlarken ve Doğu ile Batı çarpışırken Shogunate'in sonunu müjdeliyor. Tarihin akışını şekillendirecek önemli figürlerle ve karanlıkta yol gösterici bir ışık arayan sıradan vatandaşlarla tanışacağınız açık bir dünyada bu kültürel devrimi deneyimleyin. 







Geliştirici : Team Ninja


Yayıncı : Sony Interactive Entertainment


Çıkış Tarihi : 22 Mart 2024








< Resime gitmek için tıklayın >





Duyuru Fragmanı


https://www.youtube.com/watch?v=0gwsQvDGh4o&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 17 Ocak 2024; 11:32:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ne grafikmiş arkadaş adam gibi oyun olsun grafik önemli değil
Yoruma Git
birdost25 - 4 ay +11
Puan muhabbeti çok saçma. 76 diye çöp diyen elemanlar türeyecektir.

Bir oyunun benim için tek parametresi eğlendirmesi. Birde bununla birlikte Türkçe olm...
Yoruma Git
Yorumun Devamı lextor - 2 ay +11
Arkadaşlar bu oyunu oynamamış kişilerin yorumlarına aldanmayın. Oynayıp beğenmemiş varsa saygı duyarım ama oynamamış olanların yorumlarına bakmayın bile. Oyunun grafikleri çok iyi değil evet ama ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Oezturkk - 2 ay +11
V
2 yıl
Yarbay

Önce Wo Long ardından Rise of the Ronin 🤩

Team Ninja coştu iyice.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
2 yıl
Yarbay

Trailer çok iyi duruyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
2 yıl
Binbaşı

Az çoştum, umarım iyi bir iş çıkar.



A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Team Ninja'dan yeni bir aksiyon RPG'si olan Rise of the Ronin

Yaklaşan aksiyon oyunuyla ilgili ilk ayrıntılar, Japonya için yeni bir dönemin eşiğinde.

Çeviridir :

Team Ninja olarak, Japonya'da yeni bir çağın başlangıcında sizi bir Ronin olarak destansı ve sınırsız bir yolculuğa çıkaran en son aksiyon RPG oyunumuzu tanıtmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz. Bu projeye ilk başladığımızda yedi yıl önceydi. Ve o zamandan beri, gelişme, bir Ronin'in ruhu gibi, yavaş ve özgürce ilerledi. Sonunda bu unvanı gün ışığına çıkarmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz ve bu duyuruyu bunca yıl boyunca bizi ve bu projeyi destekleyen PlayStation ile yapabildiğimiz için minnettarız.

Rise of the Ronin, Japonya'da büyük bir değişimin yaşandığı bir zamanda geçen, savaş odaklı bir açık dünya aksiyon RPG'sidir. Bu, yaygın olarak “Bakumatsu” olarak bilinen 300 yıllık uzun bir Edo Dönemi'nin sonudur. 19. yüzyılın sonlarında geçen Japonya, Tokugawa Shogunate ve Anti-Shogunate fraksiyonları arasında iç savaş şiddetlenmeye devam ederken batı etkisi nüfuz ederken, baskıcı yöneticileri ve ölümcül hastalıkları ile mücadele ederken en karanlık zamanlarla karşı karşıya.

Burada, bu kargaşa zamanında, hiçbir ustaya bağlı olmayan ve kendi seçimlerini yapmakta özgür olan bir savaşçı olan bir Ronin karakterini somutlaştırıyorsunuz. Rise of the Ronin, ünlü dövüş aksiyonunu Katanas ve benzerleriyle, döneminin benzersiz kişiliğini betimleyen yeni ateşli silah silahlarıyla bir araya getirirken, sizi tarihsel olarak ilham alan bir dünyaya çekecek yeni bir Team Ninja deneyimidir.

Biz Koei Tecmo'da geçmişte tarihe dayanan birçok unvanımız oldu. Ancak Rise of the Ronin ile bir sonraki büyük adımı atmak için yola çıktık. Yıllar boyunca kazandığımız tüm beceri ve bilgileri kullanarak, birçok kişinin çekineceği en karanlık ve en çirkin bölümler de dahil olmak üzere Japonya tarihindeki en kritik devrimi kapsamlı bir şekilde tasvir etmeye çalışarak işleri bir sonraki seviyeye taşımak istedik. . Bu, şüphesiz Team Ninja Studio için bugüne kadarki en iddialı ve zorlu projedir. Yine de samuray ve ninja aksiyon oyunları yaratmadaki deneyimimizin bu yolculukta bize rehberlik etmesine izin vereceğiz.

Aksiyon öğelerinin ötesinde, Bakumatsu döneminin dünyasını ve gerçekleşen devrimi sergileyen çok katmanlı bir hikaye yaratma çabalarımızda kararlı olacağız. Tanışacağınız karakterlerin hepsinin kendi adaleti ve motivasyonları var ve onlardan yana veya aleyhte karar vermiş olsanız da… verdiğiniz her karar önemli olacak. Yeni savaş aksiyonu ve sınırsız açık oynanışla, kendinizi bir Ronin olarak kaptırırken sizi özgür kılmak için sabırsızlanıyoruz.


Blog : https://blog.playstation.com/2022/09/13/revealing-rise-of-the-ronin-a-new-action-rpg-from-team-ninja

Duyuru Fragmanı :


https://www.youtube.com/watch?v=0gwsQvDGh4o





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Eylül 2022; 10:26:37 >

A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

K
2 yıl
Yarbay

Ghost of Tsushima 2

Şaka maka tam istediğim tarz mükemmel duruyor.



E
2 yıl
Yarbay

Ninja Gaiden gibin gamepad parçalatır umarım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
2 yıl
Yarbay

Şuraya kalbimi bırakayım , (L)
Bide Ryuzo olursa başrol tamamdır



S
2 yıl
Yüzbaşı

Bu oyunun Türkçe gelmesi lazım,yayıncılığını sony yapıyor.Umarız gerekli yerlere ulaşılmıştır dil desteği konusunda Ps Türkiye ekibi ve yöneticileri.Artık tüm çıkacak olan ps oyunlarına dil desteği,en azından altyazı sağlanması gerekir.



A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sony ve Team NINJA Rol Yapma Oyunu Rise of the Ronin'i Duyurdu


< Resime gitmek için tıklayın >
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve Koei Tecmo stüdyosu Team NINJA, 2024 yılında PlayStation 5 için çıkacak yeni bir aksiyon rol yapma oyunu olan Rise of the Ronin'i duyurdu.

Ekibin açıklaması şu şekilde:

NINJA Ekibi olarak sizi Japonya'da yeni bir çağın şafağına götürmekten ve bir Ronin olarak destansı bir yolculuğa çıkaracak olan aksiyon rol yapma oyunumuzu tanıtmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz. Bu projeye ilk olarak yedi yıl önce başladık. O zamandan beri geliştirme süreci bir Ronin'in ruhu gibi, yavaş ve özgür bir şekilde ilerledi. Sonunda bu projeyi gün ışığına çıkarmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu projeyi destekleyen PlayStation ile yola çıktığımız için de ayrıca minnettarız.

Rise of the Ronin, Japonya'da büyük bir değişimin yaşandığı bir zamanda geçen savaş odaklı bir açık dünya aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor Bu dönem genel olarak “Bakumatsu” olarak bilinen 300 yıllık uzun bir Edo Dönemi'nin sonunu temel alıyor. 19. yüzyılın sonlarında geçen bu oyun, Tokugawa Shogunate ve Anti-Shogunate grupları arasındaki iç savaşı konu alıyor.

Fragman videosu


https://www.youtube.com/watch?v=0gwsQvDGh4o



S
2 yıl
Binbaşı

Bu oyunla ilgili hiçbir makalede "zorluk" kelimesi göremedim hocam. Yeni şeyler deniyorlar herhalde




Bu mesajda bahsedilenler: @evo_4
B
2 yıl
Yarbay

Sony üretmeye devam ediyor. Xbox yatışa devam peki.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Z
2 yıl
Yarbay

Sunumda aklımda kalan tek yeni oyun bu oldu, çok güzel gözüküyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Binbaşı

coop varmı acaba oyunda olursa daha güzel olur



M
2 yıl
Yarbay

Oyunun benim için tek sıkıntısı feodal zamanda geçmiyor oluşu, Amerika ve Japonya ilişkilerinin geliştiği dönemler, samurayların artık bittiği, istenmediği zamanlarda ronin olarak takılan eski samuraylar herhalde oluşturulmaya çalışılan yeni Japonya'da hayatta kalma, kökenlerini koruma mücadelesi verecek, sanıyorum oyunun ismi de buna hizmet ediyor. Tom Cruise'un The Last Samurai filmine benzer bir hikaye örgüsü görebiliriz.



T
2 yıl
Yarbay

Oyun ps5 exclusive ve 2023 model ama ne hikmetse Ghost of Tsushima`dan kötü görünüyor. Beni hiç heyecanlandırmadı açıkçası. Keşke bunun yerine Ghost of tsushima 2 duyurulsaydı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 16 Eylül 2022; 0:55:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
2 yıl
Yarbay

Yine harika bir oyunla işbirliği yapmış Sony, adamlar mıknatıs gibi nerede potansiyeli yüksek olan oyun var, çakıyor exclusive anlaşmasını





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 16 Eylül 2022; 2:13:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
2 yıl
Binbaşı

Türkçe dil desteği için bir kampanya mı baslatsak acaba. Mail üzerinden ben firmaya yazdım ama bir çok kişi yazarsa belki daha etkili olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Direktör ve Başkan Ekibi Ninja Fumihiko Yasuda:

"Sonunda bu unvanı gün ışığına çıkarmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz ve bu duyuruyu bunca yıl boyunca bizi ve bu projeyi destekleyen PlayStation ile yapabildiğimiz için minnettarız."