A

Yarbay
09 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
41 üye
Görüntülenme (?)
2399 (Bu ay: 33)
Gönderiler Hakkında
A
dün
Legacy of Kain: Soul Reaver I \u0026 II | Remastered | ANA KONU
Legacy of Kain: Soul Reaver I & II | Remastered | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




Hayranlar için umut: Soul Reaver I & II Remastered'ın QR Kodu ve aksiyon figürü San Diego Comic-Con'da sergileniyor.


Bu markanın yeni olduğu ve sahte gibi görünmediği göz önüne alındığında, bir duyurunun yakın olması muhtemeldir.


Legacy of Kain: Soul Reaver, PS1'de piyasaya sürüldüğünden bu yana hayranlar arasında kült bir klasik statüsüne ulaştı ve ardından PS2 için bir devam oyunu yayınlandı. Oyun resmi olarak PC'de de mevcut ancak bu portlar oldukça eski ve ince ayarlar veya fan yapımı düzeltmeler olmadan modern donanımlarda çalıştırılması zor.


Serinin kült statüsüyle oldukça popüler olduğu düşünüldüğünde, yeniden düzenlenmesi şaşırtıcı değil. Henüz resmi bir duyuru yapılmadı, ancak San Diego Comic-Con'da resmi olarak sergilenmeye başladığından beri yeterince yakın olmalı.


Legacy of Kain: Soul Reaver orijinal olarak Crystal Dynamics tarafından geliştirildi ve Square Enix'e bağlı olan Eidos Montreal tarafından yayınlandı. IP artık onlara ait değil ancak Eidos Montreal ve Crystal Dynamics'in de sahibi olan Embracer Group'a devredildi. Serinin onların altında yeniden canlanma ihtimali yüksek.


Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered yakın bir zamanda duyurulması bekleniyor.




Comic-Con Duyurusu




< Resime gitmek için tıklayın >






İçerik Güncellenecektir..
A
dün
Loulan | PS5 | ANA KONU
Loulan | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




ChillyRoom, Sony Interactive Entertainment'ın China Hero Project kuluçka programının bir parçası olarak gelen tek oyunculu aksiyon macera oyunu Loulan'ı duyurdu. PlayStation 5 için satışa sunulacak.


Loulan için 26-29 Temmuz tarihleri arasında Çin'in Şanghay kentindeki Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan ChinaJoy 2024'te bir sahne etkinliği düzenlenecek.


"Loulan, ChillyRoom tarafından geliştirilen tek oyunculu bir aksiyon macera oyunudur. Oyuncular bir muhafız rolünü üstlenecek, bulmacaları keşfetmek ve çözmek için benzersiz yeteneklerini kullanacak, gerçekçi soğuk silah savaşını deneyimleyecek, güçlü düşmanları yenecek ve kendi kaderlerine karşı savaşacaklar."




Geliştirici : ChillyRoom


Yayıncı : China Hero Project


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.








< Resime gitmek için tıklayın >


A
dün
Project: Jinyiwei | PS5 | ANA KONU
Project: Jinyiwei | PS5 | ANA KONU 


< Resime gitmek için tıklayın >




CangMo Game Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon RPG Project: Jinyiwei'nin Sony Interactive Entertainment'ın China Hero Project kuluçka programına katıldığını duyurdu. PlayStation 5 için satışa sunulacak.


Project: Jinyiwei, 26-29 Temmuz tarihleri arasında Çin'in Şanghay kentindeki Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan ChinaJoy 2024'te oynanabilir olacak. Ayrıca bir sahne etkinliği de planlanıyor.


Proje Jinyiwei, CangMo Game Entertainment'ın Liyou ekibi tarafından geliştirilen bir aksiyon RPG oyunudur. Ming Hanedanlığı'nın son dönemlerinde, o dönemde meydana gelen büyük olayların ardından bir entrika komplosuna karışan halktan bir kahramanın hikayesini anlatır. Çeşitli güçlerin ve kendi gelişiminin yardımıyla, yavaş yavaş kendini koruyan bir savaşçıdan sorumlu bir şövalyeye dönüşür. Oyuncular, dövüş sanatları konseptine yakın yetiştirme unsurlarının yanı sıra, bir hamleye diğeriyle karşılık verdiğiniz heyecan verici savaşlara odaklanan benzersiz bir stil ve akıcı bir oynanış ile sürükleyici bir hikaye ve interaktif deneyim yaşayabilirler.





Geliştirici : CangMo Game Entertainment


Yayıncı : China Hero Project


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.










Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=MGPRrpfDFpU


A
4 gün
Into the Dead: Our Darkest Days | PS5 | ANA KONU
Into the Dead: Our Darkest Days | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




PikPok, PC (Steam) için Into the Dead serisine yeni bir giriş olan Into the Dead: Our Darkest Days'i duyurdu. Oyun 2024 yılında Erken Erişim'de yayınlanacak. Konsol Sürümleri daha sonra duyurulacak..


İşte PikPok aracılığıyla oyuna genel bir bakış:


Teksas, 1980. Walton Şehri bir zombi salgınına yenik düşmüştür ve hayatta kalmak için tek şans kaçmaktır. Into the Dead: Our Darkest Days, oyuncuları herkesi şehirden canlı çıkarmak için bir grup çaresiz hayatta kalanı sığınaktan sığınağa yönlendirmekle görevlendiren yandan kaydırmalı bir sığınakta hayatta kalma oyunudur.


Erzak toplayın, alet ve silah üretin, ölülerle savaşın ve zombi tehdidi yaklaşırken hareket etmeye devam edin. Deneyimleri hayatta kalanların yeni beceriler kazanmasını sağlarken, oyuncuların fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarını da yönetmeleri gerekecek çünkü bu dünyada ikinci bir şans yok ve ölüm kalıcı.


Zamanla değişen dinamik bir şehir manzarasında test edilmiş ahlak ve insanlığın kişisel hikayelerini deneyimleyin. Into the Dead: En Karanlık Günlerimiz, Into the Dead deneyimine yeni bir derinlik katarak hem seriye yeni başlayanları hem de deneyimli oyuncuları şu soruyu sormaya zorlayacak: Hayatta kalmak için ne kadar ileri gideceksiniz?


PikPok CEO'su Mario Wynands bir basın açıklamasında “Into the Dead serisi son 10 yılda inanılmaz bir başarı elde etti,” dedi. “Bu, yenilik yapmaya devam etme isteğimize, olağanüstü bir oyuncu deneyimi sunmaya odaklanmamıza ve Into the Dead'in sürekli genişleyen dünyasına her zaman yeni hayranlar getirmeye çalışmamıza bağlanabilir.”


Wynands sözlerine şöyle devam etti: “En Karanlık Günlerimiz PikPok için yeni bir zombi oyunu türüne yolculuk olacak ve hem zombilerimizde hem de hayatta kalanlarımızda insanlığın kaybının fiziksel ve psikolojik etkilerini keşfederek yerleşik dünyamızın daha da derinlerine iniyoruz. Bu keşif - benzersiz bir oyun mekaniği kombinasyonu ile birlikte - PikPok için heyecan verici ve motive edici bir geliştirme zorluğudur ve zombi hayatta kalma deneyimlerinin hayranlarına gerçekten farklı bir şey sunacağından eminiz. Steam'de Erken Erişim aracılığıyla, beklentilerini karşılamakla kalmayıp aşan bir oyun yaratmak için toplulukla yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”






Geliştirici : PikPok


Yayıncı : PikPok


Çıkış Tarihi : 2025










Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=y5c-KV4ALFY


A
geçen hafta
FIFA 2K25 | PS5 | ANA KONU
FIFA 2K25 | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




Mayıs ayında, FIFA başkanı Gianni Infantino yeni bir FIFA oyununun yapım aşamasında olduğunu doğrulayarak şunları söyledi: "Yeni bir e-oyun geliştireceğiz çünkü (futbol) simülasyon oyununun adı FIFA. Dünya çapında yüz milyonlarca çocuk (bir) futbol simülasyon oyunu oynadıklarında FIFA oynuyorlar. Başka bir isimle anılamaz.


"Yeni ortaklarla yeni bir oyun geliştiriyoruz ve bu da yaptığımız her şey gibi en iyisi olacak. Bu yüzden yeni FIFA e-oyununa hazır olun."


Take-Two'nun sahibi olduğu 2K, NBA 2K serisi de dahil olmak üzere bir dizi başarılı yıllık spor oyunu üretiyor. FIFA daha sonra FIFA 2K adıyla bu başlık altında yeniden piyasaya sürülebilir.




Geliştirici : 2K


Yayıncı : 2K


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.






İçerik Güncellenecektir!!
A
geçen hafta
Blue Scarab | New IP | PS5 | ANA KONU
Blue Scarab | New IP | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




Ekibin ilk projesi Unreal Engine 5 ile inşa edilen orijinal bir IP. At sırtında güzel bir açık dünyayı keşfederken ve birlikte karanlık bir gizemi ortaya çıkarırken oyuncuları eyere bindiren hikaye odaklı MMORPG'mizde rahat keşif gerçek suçla buluşuyor. 


“Oyun sektörü genişledikçe birçok yeni kitleyi de bünyemize kattık. Bu genişleyen topluluk için önceki oyun ve medya deneyimlerini yeni ve taze bir şeye dönüştürmek için alan olduğuna inanıyoruz,” diyor Blue Scarab Entertainment Stüdyo Direktörü Craig Morrison. Morrison sözlerini şöyle sürdürdü: “Yineleme yoluyla yenilik çok güçlü olabilir. Amacımız ekibimizin biriktirdiği tüm uzmanlığı daha önce hiç olmadığı kadar geniş bir kitleye yeni deneyimler sunmak için bir araya getirmek. Bir araya getirdiğimiz ekibin tüm beceri ve deneyiminden yararlanmaya devam ederken, türün beklentilerine meydan okumaya çalışmak istiyoruz.”








Geliştirici : Blue Scarab Entertainment


Yayıncı : NetEase


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.








Resmi Duyuru












İçerik Güncellenecektir..
A
2 hafta
Neverness to Everness | PS5 | ANA KONU
Neverness to Everness | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Yayıncı Perfect World Games ve Tower of Fantasy geliştiricisi Hotta Studio, belirtilmemiş Konsollar, PC, iOS ve Android için ücretsiz oynanabilen doğaüstü kentsel açık dünya RPG Neverness to Everness'i duyurdu. Ön kayıt resmi web sitesi üzerinden şimdi yapılabilir.


İşte Perfect World Games aracılığıyla oyuna genel bir bakış:


Unreal Engine 5 kullanılarak geliştirilen ve en son NVIDIA DLSS işleme ve ışın izleme teknolojisine sahip olan oyun, sürükleyici ve yüksek kaliteli bir oyun deneyimi vaat ediyor. Neverness to Everness konsollar, PC'ler ve mobil cihazlar dahil olmak üzere çeşitli platformlarda oynanabilecek.


Duyuruya ek olarak, Hotta Studio oyunun ilk duyuru ve oynanış fragmanını da yayınladı. Oyuncular fragmanı izleyerek "Neverness to Everness" dünyasında nelerin beklediğine dair ilk bakışlarını yakalayabilirler.


Neverness to Everness (NTE), sıradan ve sıra dışı olanın bir arada bulunduğu benzersiz bir dünyada, anomaliler ve insanlarla dolu bir şehirde geçiyor. Oyuncular olarak bu şehre görkemli bir giriş yapacak ve sizi bekleyen beklenmedik anomalilerle başa çıkmak için olağanüstü Esper yeteneklerinizi kullanacaksınız. NTE ayrıca oyuncuların seçebileceği çeşitli yaşam tarzları sunuyor: spor arabaları modifiye edin, işletmeleri yönetin, vb. ve canlı bir şehir hayatını istediğiniz şekilde deneyimleyin.


İnsanların Anomalilerle Birlikte Var Olduğu Bir Dünya


Harikalarla dolu, geniş doğaüstü metropol Hethereau'da her gün anomali görüldüğü rapor ediliyor. Gece yarısı ortalıkta dolaşan grafiti kaplı kaykaylar veya televizyon kafalı bir su samuru gibi... Hethereau'da sıra dışı olan sıradan olandır. Oyuncular ayrıca çeşitli Esper yeteneklerine sahip ortaklar ve arkadaşlarla tanışabilir ve yaklaşan krizleri çözmeye yardımcı olmak ve bu yeni şehrin günlük yaşamına yavaş yavaş uyum sağlamak için karakterlerle takım kurabilirler.


■ Günlük Yaşam, Arabalar ve Evler Planın Bir Parçasıdır


Ana hikayenin yanı sıra, derinlemesine bir şehir hayatı da oyunculara spor arabalar satın almak, arabaları istedikleri şekilde modifiye etmek ve Hethereau'nun yağmurlu gecelerinde yarışmak veya bir ev satın almak ve onu özgürce tasarlamak gibi görülecek çok şey sunuyor. Şehirle ilgili daha fazla oyun içi içerik oyuncuların keşfetmesini bekliyor.


Unreal Engine 5 tarafından desteklenen Çarpıcı Doğaüstü Bir Şehir


Gerçekten gerçekçi bir şehir deneyimi sunmak için NTE, ayrıntılı şehir manzarasını inşa etmek için Unreal Engine 5'in gücünü kullanıyor. Oyun, her sahnenin gerçekçiliğini önemli ölçüde artırmak için Nanite Sanallaştırılmış Geometri sistemlerini kullanıyor.


Antika dükkanlarından marketlere kadar şehrin her köşesi titizlikle hazırlanmış ve ayrıntılarla dolup taşıyor. Zengin dekorasyon ve mobilya çeşitleri her sahneye hayat vererek şehrin canlı ve hareketli hissetmesini sağlıyor.


Oyuncular sokaklara adım atıp şehir bloklarına bakarken, gökdelenler arasındaki ışık ve gölgelerin ürkütücü etkileşimi gizem duygusu aşılayarak şehrin genel ambiyansını güçlendiriyor. Hethereau şehrine özgü bir atmosfer.










Geliştirici : Hotta Studio


Yayıncı : Perfect World Games


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.












Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=tdZN6H1N3PU


Oynanış Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=eguKZyaDyQM


A
2 hafta
Driver Sequel | PS5 | ANA KONU
Driver | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




Ubisoft, Driver serisi projeleri üzerinde 'aktif olarak çalıştığını' söyledi.


Şirket, bu arada Ubisoft serisi Driver'a dayanan bir canlı aksiyon dizisi planlarının rafa kaldırıldığını doğruladı.


Ancak şirket, on yılı aşkın bir süredir büyük bir oyun yayınlamamasına rağmen, hala seriyle ilgili projeler planladığını iddia etti.

Ubisoft 2021 yılında dizi için yeni başlayan yayın hizmeti Binge ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Ancak, şirket Cuma günü Game File'a yaptığı açıklamada, artık şirketle ilerlemediğini söyledi.


Keşif, Ubisoft'un film/video ile ilgili iştiraklerinden biri olan ve adını Driver serisinin baş karakterinden alan Hotrod Tanner LLC'nin Ocak ayında feshedildiğini açıklamasının ardından yapıldı.


Bir Ubisoft sözcüsü yayına yaptığı açıklamada "Driver dizisi için Binge ile olan ortaklığımızı artık ilerletmiyoruz" dedi.


Driver video oyunu serisine 2011'deki Driver'dan bu yana yeni bir ana hat girişi yapılmadı: San Francisco'dan bu yana. Ancak Ubisoft Game File'a yaptığı açıklamada, canlı aksiyon engeline rağmen seri için hala planları olduğunu söyledi.


Temsilci, "Seriyle ilgili diğer heyecan verici projeler üzerinde aktif olarak çalışıyoruz ve gelecekte daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" dedi


Bu ayın başlarında Ubisoft, başrollerini Sophie Wilde (Talk to Me) ve Tom Blyth'ın (Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) paylaşacağı ve Mathieu Turi'nin (The Deep Dark) yöneteceği bir Watch Dogs filminin yapımına başlandığını doğruladı.








Geliştirici : Ubisoft


Yayıncı : Ubisoft


Çıkış Tarihi : TBA












İçerik Güncellenecektir..




A
2 hafta
Gamescom 2024 | ANA KONU | 21 - 25 Ağustos
Gamescom 2024 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




Hadi partiyi başlatalım 
Gamescom'a hoş geldiniz: Açılış Gecesi Canlı 2024, gamescom'un büyük açılış gösterisi! Sunucu Geoff Keighley sizi olağanüstü bir gösteri boyunca yönlendirirken canlı olarak orada olun. Köln'de binlerce hayran ve milyonlarca dijital izleyici ile. Şunları dört gözle bekleyin


* Yeni oyun duyuruları


* Fragman ve oynanış görüntüleri


* Önde gelen geliştirici ve yaratıcılarla söyleşiler


* Gamescom 2024 etkinliklerine ilk bakış


* Ve çok daha fazlası!


Köln'e gelemeyenler için: endişelenmeyin! Elbette tüm programı Twitch ve YouTube da dahil olmak üzere kanallarımızda tekrar canlı yayınlayacağız.




Geoff Keighley’in sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği açılış gösterisi Gamescom Opening Night Live, 20 Ağustos’ta gerçekleşecek. Ana etkinlik ise 21-25 Ağustos tarihleri arasında kapılarını açacak.
A
3 hafta
Sowden House | PS5 | ANA KONU
Sowden House | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




LA Noire’in yaratıcılarından yeni bir macera geliyor. 1940’ların Los Angeles’ında geçen ve oyuncuları psikolojik bir gerilimin içine çeken Sowden House, gizemli bir cinayeti çözmeye davet ediyor.


LA Noire’in arkasındaki yetenekli ekip, oyuncuları bu kez 1940’ların Los Angeles’ına götüren yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Sowden House adlı bu yeni proje, psikolojik gerilim türünde ve oyuncuları zihinlerini sorgulamaya itecek bir maceraya sürüklüyor. Avustralyalı besteci ve performans sanatçısı Freyja Garbett’in Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla ortaya çıkan bu proje, şimdiden oyun dünyasının dikkatini çekmeyi başardı.


Sowden House, adını Dr. George Hodel’e ait olan ve Kara Dahlia cinayetinin baş şüphelilerinden biri olarak gösterilen bir evden alıyor. Hodel’in oğlu, cinayet kurbanı Elizabeth Short’un bu evde öldürüldüğünü iddia etmişti. LA Noire’ın orijinal stüdyosu Team Bondi’nin kapanmasının ardından, eski takım üyelerinden oluşan Video Games Deluxe stüdyosu kuruldu ve LA Noire: The V.R. Case Files üzerinde çalıştı.


Sowden House’un hikayesi, oyuncuları 1940’ların Los Angeles’ının karanlık sokaklarında bir cinayet gizemini çözmeye davet ediyor. Oyun, dönemin atmosferini ve estetiğini yansıtan detaylarla bezeli olacak ve oyunculara gerçek bir dedektif gibi ipuçlarını takip etme fırsatı sunacak. Oyunun müzikleri için Garbett’in “jazz band” ile yaptığı ikinci kayıt oturumundan bahsetmesi, oyunun müzikal bir zenginlik sunacağının da işaretlerini veriyor.


Oyunun geliştirilmesi sürecinde, LA Noire’ın VR versiyonunu da geliştiren Video Games Deluxe stüdyosunun tecrübesi ön plana çıkıyor. Stüdyo, Rockstar Games için VR ortamında bir AAA açık dünya oyunu üzerinde çalıştığını LinkedIn sayfasında duyurmuştu. Sowden House, bu tecrübenin bir sonucu olarak oyunculara benzersiz bir deneyim vaat ediyor.


Sowden House’un ne zaman piyasaya sürüleceği veya hangi platformlarda yer alacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak oyunun, LA Noire’ın mirasını taşıyan bir yapım olacağı ve oyun severler arasında şimdiden heyecan yarattığı kesin.






"L.A. Noire yaratıcılarından yeni bir psikolojik gerilim oyunu "Sowden House" geliştirme aşamasında.


Oyunun hikayesi 1940 Los Angeles da geçecek.


Bilgiyi oyunun müziklerinde çalışan birisi Instagram üzerinden paylaştı."








Bilgiler Geldikçe güncellenecektir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.