Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
801
Tıklama
1
Öne Çıkarma
YRP Akp'nin Yerini Alırsa Türkiye İçin Fekaket Olur
P
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Akpnin NAS politikası ekonomi bilimi ile celismesine rağmen dini gerekçelerle devam ettirildi sonuç neredeyse Türk ekonomisinin yıkımı olacaktı. Erdoğan bunun üzerine geçmiş söyleminden çark edip isi uzmanlarına bırakmak zorunda kaldı.

Erdoganin geçmiş ummetci - Arapci Diş politikası yüzünden Türkiye tamamen yalnizlasmis pekcok ticaret ve ekonomi anlaşmasını kaçırmış, Doğu Akdeniz'e zor duruma düşmüş ve Suriyede bir felakete neden olmuştu. Bugün ise yine büyük oranda ummetci dış politikası terk edildi Turkiye iflas ettiği için. Daha mantıklı bir politika guduluyor .

Yrp gelirse Filistin diye başlayıp yine Arap dünyasının iç işlerine Turkiyeyi salça edecektir.

Sözün özü ummetci - dinci ajanda Turkiyeye çok zarar verdi ve bugün Erdoğan onca felaketin ardından biraz akillanmis gibi görünüyor ancak YRP yerine gelip aynı zihniyeti bir daha Turkiyeye dayatırsa ne ekonomik olarak nede dış siyaset olarak Turkiye bunu kaldıramaz ve felaketin boyutu çok daha büyük olur .

O nedenle Akpnin çöküşü ve YRP'nin tümü ile Akpyi yuttuğu bir senaryo inanılmaz tehlikeli nitekim YRP 5 yıl önceki Erdoğan gibi bütün akıl ve mantığı, Diploması ve ekonomi bilimini dini inançları nedeniyle reddeden bir hareket Akp bunun acı sonuçları nedeniyle bu politikaları terk etti fakat YRP yine aynısını yaparsa Turkiyenin bunu kaldiracak gücü yok .

Muhalefette Akp sonrası için aynı sağda olduğu gibi kendini yenileyemezse , Yrp'nin Akp'yi yutmasına izin verirse Turkiye BOP'da yeni aşama yani çöküş için uygun hale gelmiş olur .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Mart 2024; 2:53:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Akboyların YRP'ye aşırı akp demesine kahkaha attım
Yoruma Git
Yorumun Devamı Rasyonel teletabi - geçen ay +4
K
geçen ay
Yarbay

koyu dinci partiler pek %25 i geçmez bizde.
akp de her yolcu var başka o.
yrp akp nin koyu dindar tabakasını bölüyor sadece özellikle son faiz isveç filistin politikalarından.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Mart 2024; 5:11:34 >

0
geçen ay
Teğmen

Her zaman söylerim her şeyin FAZLASI ZARARDIR...

Siyasettede her şeyin fazlası zarar. Aşırı sağ da zarar aşırı solda. YRP'de Zafer'de TİP 'te bu yüzden iktidar olamaz veya yüzde 5-10 ları geçemezler.

AKP 2002'de biz milligörüş gömleğini çıkardık demese oda mesela yüzde 13-15 lerde gezerdi anca. İktidar yüzüde göremezdi. ( Zaten AKP'den istenen beklenende bu yoksa aşırıcı oldumu hiç bir şey olmaz oy flanda alamaz. )

YPR'de şuan sırf CHP'nin işine yarıyor diye birileri tarafından köpürtülmeye çalışılıyor ama alacağı oy yüzde 3 bandında kalacaktır gene dedi dersiniz. Aynı bu kadar köpürtülen Zafer partisinin yüzde 2-3 lerde kalacağı gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
geçen ay
Yarbay

Sağlam İrade öyle bir adam ki resmen Atatürk'ten sonraki cumhuriyetin en büyük politikacısı olmayı başardı 15 20 sene daha cb olsa belki ulkeyi ondan fazla bile degistirirdi

O tıynet suanda baska hicbir adamda yok olacagini da sanmam çünkü 80 darbesi oncesinden yetismis mucadele ile yoğrularak gelmis siyasetcilerle 80 darbesi sonrasi gelisen yumusak ortamda buyuyen siyasetciler bir olmaz olamaz

Şuanda iktidara yuruyen 1 numarali adam İmamoğlu ama o bile sanmiyorum ki 2 dönemden fazla kalabilsin

Fatih bey bazi konularda cok hakli benim bi akrabam var emekli adam milli gorusten de necmettin erbakandan da nefret ederdi simdi fatih erbakana oy versem mi diyor çünkü halki dinliyor adam

Amma ve lakin sağlam iradedeki karizma onda yok

Yrpnin max yuzde 10 15 oyu çıkar 20leri göremez akp sag partilerin bir birlesimiydi ve bunu sağlayan da sağlam iradenin karizmasiydi gelecekte bu birlesim yrp ve deva lehine bozulacak bu kesin çünkü akpde ideoloji yok saglam irade gerçeği var



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
geçen ay
Yarbay

Türkiye'de felaketin başlangıcı Suriye'den gelen bedevilerle başladı. YRP bu ülkenin başına gelse daha ne kadar kötü olabilir ki ?

100 Yıllık bir ülke'nin kimyasını her dönem değiştirmek istediler, Terör olaylarıyla,Kürt ve Türk ayrımcılığı ile denediler başaramadılar, baktılar ki milliyetçi duygularla biz bunu yapamadık milleti din ile bütünleştirip, milliyetçiliği unutturalım dediler ve bunu da Suriyeli, Afganı ülkeye alarak başardılar.

O sevdiğimiz Zafer Partisi de mesela benim gözümde, YRP'den bir farkı yok. Milliyetçi duygularla milletin duygularından beslenip kendi çıkarını koruyan bir oluşum olduğunu düşünüyorum. Zaten Türkiye Siyasetin temelinde dürüstlük olsaydı. Ülke olarak bu kadar ayrışmazdık.



K
geçen ay
Yüzbaşı

Hocam TİP, YRP ile Zafer Partisini karşılaştırmak olmamış. Hani Ümit Özdağ'ın diğer siyasi partilere göre sert açıklamaları var ama Laik, milli üniter devlet anlayışını, Atatürk ilkelerini muhafaza edeceğini söyleyen tek partide şuan Zafer partisi. DEM ve HÜDAPAR gibi bölücü partiler konusunda tavrı net. Üstelik Avrupa'da ki sığınmacı karşıtı partilere göre kıyaslayınca Ümit Özdağ'ın ve sözleri hafif kalıyor. Siz diyorsunuz, her şeyin aşırısı zararlı, çözümü bu değil. Ümit Özdağ, adamları sapanla mı yollacağız diyor? O işin şakası. Adam her şeyi hukuka uygun yapacağız diyor. Siz gelmişsiniz, insan haklarına aykırı, avrupa izin vermez. Geçen Fatih Altaylı'nın programına katılan Prof. Dr. Nuray Ekşi, bizzat Ümit Özdağ dediklerinin aynısını dedi. Sığınmacıları gönderme politikası hukuka aykırı değil dedi kadın. Üstelik hocam YRP dediğimiz parti Atatürk ilkelerine karşı, Laik devletten değil, şeriattan yana olan bir parti. TİP ise güya işçi partisi görünümünde burjuva ekseninde DEM'in Komünist olan versiyonu.




Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
R
geçen ay
Yüzbaşı

Akboyların YRP'ye aşırı akp demesine kahkaha attım nereden nereyeee nereden nereyeee



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
geçen ay
Yarbay

YRP üye sayısı 500.000 olmuş. Erbakan geçen söylüyordu MHP'yi geçtik, sırada İYİP var diye.

YRP AKP'den sonra islamcı siyaseti devralacak. Hatta AKP henüz resimden çıkmamışken bile bunu gerçekleştirebilirler. Hizbullah (Hüdapar) partisinin bir geleceği yok. Hepsi terörden tekrar içeri girecekler. YRP AKP'nin yerini alması iktidar için yeterli olur mu bilemeyiz. AKP bile 30 tane partiyle ittifak kurdu tekrar iktidar olabilmek için. Yerel seçimde nasıl çırpındıklarını görüyorsunuz işte kim varsa sahaya sürüyorlar.

Yani YRP AKP'nin yerine geçse bile tek başına iktidar olması çok güç. Bana kalırsa Türkiye'nin geleceğinde siyasal islama yer yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 27 Mart 2024; 11:29:34 >

0
geçen ay
Yarbay

KK zamanında Ekrem'i İBB'ye aday yaptığına bin pişman.

RTE de 2023 seçimlerinde YRP'yle ittifak yaptığına pişman. "bu Fatih'i nerden ünlü ettim ben, başıma bela oldu" diye hayıflanıyo. 10 ay önce ittifak yaptığı adama şimdi fetöden dava açma noktasına geldi

burada asıl sıkıntı Fatih Erbakan'ın RTE'ye rakip olup olmaması falan değil. asıl sorun: RTE kendinden sonra Bilal'i başa oturtmak için senelerdir AKP içinde konuşmayı bilen, halka sempatik gelebilecek olan tüm figürleri yoketti. belediye başkanlık adaylarını herzaman M.Kurum gibi konuşamayan ve halkın sempatisini kazanamayacak olan kişilerden çıkardı. kimsenin sivrilemediği bi AKP ortamı yaratıldı ki Bilal Erdoğan yeni lider diye kabul ettirilebilsin. ama şimdi AKP seçmesininden net şekilde oy kopartabilen bi Fatih Erbakan çıktı meydana. bu da Bilal Erdoğan projesine büyük bi darbe oluyo.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen ay
Binbaşı

Bence YRP'ye fazla sallamayın. Gün gelir tükürdüğünüzü yalarsınız. Hele CHPli iseniz bence susun. Bu cümlemi asla unutmayın; "Gün gelecek CHP tıpış tıpış YRP'nin ayağına gidecek" Ya karşısındaki iktidar adayını aşağı çekmek için, ya da iktidar olmak için, karşıdaki iktidar adayının oyunu aşağı çekmek için ihtiyacı olabilir. Gelecekte CHP'nin karşısına güçlü bir milliyetçi sağ blok çıkarsa, her durumda CHP için YRP kilit olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Mart 2024; 11:54:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
geçen ay
Yarbay

Aynen dediğiniz gibi oldu hocam. Adamlar sırf bunun için halk arasında sevilen Yerlikaya'yı bile İstanbul'a aday yapmadılar kazara sivrilip de ilerde RTE'ye rakip olmasın diye

Junior Erbakan Bilal'i kahvaltıda yer, onunla yerleri paspaslar valla Bilal'in tek özelliği babasının oğlu olması yani.




Bu mesajda bahsedilenler: @01001101
T
geçen ay
Yüzbaşı

Sacmalamissin YRP %7-8 rahat alacak



T
geçen ay
Yüzbaşı

YRP gelecek ülke dahada batacak seriat gelecek demek gereksiz bir felaket tellallığıdir
YRP en azindan güncel konulara cözüm üretiyor sokak köpegi süresiz nafaka küreselcilik gibi suriyeli sorununu cözecegiz diyor chp ve akp bunlara karsi ne vaad ediyor ? Zafer partisinde bile bu vaadler yok (mülteci sorunu disinda)
Gidin okuyun surilerin yorumlarini YRP icin fasist bizim icin asla alternatif olamaz demisler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 27 Mart 2024; 12:30:2 >

C
geçen ay
Yüzbaşı

22 senedir Akp'nin nal toplattığı, kendileri baş edemediği için Refah Partisi'nden medet uman muhalefet yine felaket senaryoları yazıyor. Bu ülkenin felaketi sizsiniz be!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
geçen ay
Yüzbaşı

Yıllardır her seçim öncesi şeriat gelecek diye halkı korkutup AKP'den soğutmaya çalıştılar. YRP iktidar olursa asıl şeriatı o zaman görecekler.



D
geçen ay
Yüzbaşı

Nal mı toplatıyor? Vay, vay, vay... ABD'de yok mu mesela "ABD'nin Ortadoğu'da ne işi var, bizim askerimiz İsrail için niye ölsün" diyen adamlar. ABD halkı bu adamları değil de İsrail'in bir yerlerini yalamak için birbiriyle yarışan şeyleri seçiyorsa, bu şeyler adamlara nal toplatıyorsa... Versinler, versinler! Verdikleri son oylar.




Bu mesajda bahsedilenler: @Cerade
C
geçen ay
Yarbay

Yrp akpliler icin tam bir samimiyet sinavi olacak. Yillardir muhalif parti yok, kime oy verecegiz, akpyi istemiyom amma chp ye oy vermem diyenlerin YRP icin diyecek bahaneleri yok.. Haliyle haydi bakalim samimiyeti gorelim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
geçen ay
Onbaşı

Yrp gelirse zaten en azılı akp karşıtı bile akp aslında iyiydi demeye başlar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

N
4 hafta
Binbaşı

Milletin sorunlarına çare üreten YRP'den başka parti yokken böyle bir başlık açmak ağır partizanlık gerektirir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

YRP'ye operasyon çekildi. Tüm Ankara teşkilatı istifa ettirilip , iftar esnasında basın önünde Akpye katıldı.

Yetmedi YRP'yi fonlayan menzil tarikati biz Cumhura destek vereceğiz dedi.

En kötüsü use Erbakan İstanbul adayını çekmek için şu şu şartları isteriz dedi seçime 3 gün kala . Çoğu kişi Akpnin yolsuzluğunu karşı ona umut başlamışken istediğimizi verirseniz biz yolsuzluğa karşı başımıza çeviririz denesi çok büyük yanlış.

Ben bile açıkçası YRP gümbür gümbür geliyor diye düşünüyordum ancak su son 3 günde perde arkasında partiye ciddi bir operasyon çekilip Erbakan'i bile tereddüte düşürmüşler gibi görünüyor.

Benzer bir operasyon Zafer'e de yapılmak istendi ancak Zafer durumu önceden farkedip önünü aldı. Daha knce use Iyip'e yapıldı şu son istifa dalgasında .

YRP şu an ciddi çalkalanıyor Erbakan iyi bir sınav veremiyor bu kriz anında sırtımdan bıçaklanmış durumda hem teşkilat ucube sızdırılan ajanlar hemde bel bağladığı tarikat tarafından.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 29 Mart 2024; 2:35:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Novagate