V

Yarbay
01 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
723 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
V
geçen ay
İmamoğlu: \u0027\u0027 İstanbul\u0027un %17-18\u0027i MÜLTECİ \u0027\u0027
AKP ve AKP'nin AÇIK KAPI politikası şu an için Türkiye'nin en büyük milli güvenlik sorunudur.

Dünyanın başka hiçbir ülkesinde böylesine abes bir yabancı/ yerel (milli) nüfus oranı bulamazsınız. Ayrıca bu ülkede komik bir şekilde MÜLTECİ ve GÖÇMEN kelimeleri yanlış şekilde kullanılıyor. Savaştan kaçan, ölüm tehlikesi olan kişi MÜLTECİ'dir. Yaşadığı ülkeden memnun olmayıp kapağı başka yere atmayan kişi ise GÖÇMENdir. Bu farkı ne zaman anlayacağınız acaba? İmamoğlu bile yanlış söylemiş.

Türkiye'deki yabancıların çoğu GÖÇMENDİR. Ekonomik GÖÇMEN, kurnaz GÖÇMEN. Ya da daha doğru kullanımıyla İŞGALCİLER.

Nitekim işgal de bütün hızıyla devam ediyor zaten.

*

İmamoğlu, İstanbul'daki mülteci sayısını açıkladı

İBB Başkanı İmamoğlu, Almanya'da Türk iş adamları ve sanayicileri ile buluştu. İstanbul'daki mülteci sayısına ilişkin konuşan İmamoğlu

"İstanbul'da 2,5 milyona yakın mülteci var. 16 milyon resmi nüfusun yüzde 17-18’i mülteci. Böyle bir artış mülteciye de İstanbulluya da haksızlık" dedi.

İmamoğlu, İstanbul'daki mülteci sayısını açıkladı - Sözcü (sozcu.com.tr)

< Resime gitmek için tıklayın >
V
geçen ay
BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: \u0027\u0027 İnceleme ve İşlem Yapılacak \u0027\u0027
40 yıldır Türban üzerinden MAĞDURİYET KASAN tipler Kocaeli'ndeki bir okulda başı açık kızları mezuniyet törenine giydikleri kılık kıyafeti bahane ederek almamışlar ( Zamanında yapılan şey yanlıştı, buradan yanlışı savunduğum anlaşılmasın)

Kocaeli'nde bir lisede, elbise giyen öğrenciler 'uygunsuz kıyafet' gerekçesiyle mezuniyet törenine alınmadı... Bu durum, hem öğrencilerin hem de velilerin büyük tepkisine yol açtı. Öğrenciler, ilçe milli eğitim müdürünün müdahalesiyle törene katılabildi.

-

Bakan Yusuf Tekin'den çağ dışı kıyafet kısıtlamasına ilişkin açıklama

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gebze'de mezuniyet törenine katılmak isteyen kız öğrencilere yönelik skandal kıyafet kısıtlamasına ilişkin konuştu. İlk açıklamasında okul müdürünü savunan Tekin bu kez "Gerekli incelemeleri ve işlemleri yapacağız" dedi.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Bu çağda bu kafa! 'Uygunsuz' deyip mezuniyet törenine almadılar - Sözcü (sozcu.com.tr)
V
2 ay
AKP\u0027nin Desteklediği Hamas Teröristleri Kadın Rehinelere Tecavüz Etmekten Bahsediyor
İsrail'de yakınları Hamas teröristleri tarafından kaçırılanların kurduğu dayanışma platformu bir rehine videosu yayınladı.

Hamas'ın 7 Ekim katliamı sırasında kaçırdıkları kadınları videoya aldığı görünüyor. Üstü başı kan içinde olan kadınlardan bir tanesine bir Hamas teröristinin '' çok güzelsin '' dediği anlaşılıyor. Başka bir terörist ise kadınları işaret ederek '' hamile kalabilirler '' diyerek kadınlara tecavüz edilebileceğinden bahsediyor. Hamas'ın serbest bıraktığı bazı kadın rehinelerin teröristler tarafından tecavüz uğradıkları iddia edilmiş, Hamas bunu inkar etmişti. Artık video ile sabit.

Kadın rehinelere tecavüz etmekten bahseden '' özgürlük savaşçıları (!) '' daha sonra şükür namazı kılarken görülüyor.

Hamas teröristleri bu olaydan 7 ay sonra İsrail'i '' soykırım yapmakla '' suçluyorlar.


https://x.com/Jerusalem_Post/status/1793302289370747093


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
V
3 ay
Hac Ücretlerinden Gelen Parayla Erbaş\u0027a GMC Almışlar
Hem de araç Türkiye'de bile değil, Suudi Arabistan'da.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Suudi Arabistan'da da makam aracı olduğu ortaya çıktı.
15 milyon 725 bin lira değerindeki yeni Audi A8 marka lüks makam aracı tartışılan Erbaş'a, hac ve umre seyahatlerinde kullanması için Amerikan malı General Motors (GMC) marka SUV tipi bir makam aracı tahsis edildiği öğrenildi.

Hac ücretlerinden elde edilen para ile Diyanet Vakfı bütçesinden 2022'de alınan lüks araç, daha önce yine Suudi Arabistan'da kullanılan beyaz renkli GMC marka aynı tip aracın yerine yenilenerek alındı. Araç Mekke'deki Din Hizmetleri Ataşeliği'nde muhafaza ediliyor ve Erbaş Suudi Arabistan'a gittiğinde kendisine tahsis ediliyor.

Ali Erbaş'ın bir makam aracı da Suudi Arabistan’dan çıktı - Sözcü (sozcu.com.tr)

< Resime gitmek için tıklayın >
V
3 ay
İsrail Polisi Kudüs\u0027te Türk İmamı Öldürdü
İsrail polisine korkakça arkadan bıçakla saldırmış, polis de teröristi vurmuş


Bir Türk vatandaşı Kudüs'te bir İsrail polisini bıçakladı ve saldırının ardından Türk vatandaşı vurularak öldürüldü. Cumhuriyet'in Şanlıurfa İl Müftülüğü'nden edindiği bilgilere göre, İsrail polisi tarafından öldürülen Hasan Saklanan, Şanlıurfa'da imam olarak görev yapıyordu.


Kudüs’te İsrail polisine saldırdığı ifade edilen Türk vatandaşı vurularak öldürüldü. 
Habere göre, salı günü yerel saatle 12:30 sularında Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde meydana gelen terör saldırısı sonucunda Çiçek Kapısı yakınlarında bir güvenlik görevlisi yaralandı.
İsrail medyasına göre 34 yaşındaki Hasan Saklanan Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde İsrail polisine yönelik bıçaklı saldırı gerçekleştirdi.

İsrail’in resmi acil yardım ve kan bankası servisi Kızılkalkan tarafından yapılan açıklamada, olayda 18 yaşındaki bir kadın ile 30 yaşındaki bir polisin yaralandığı belirtildi.
İsrail polisi, 34 yaşında turist vizesine sahip saldırganın güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildiğini doğruladı. Polis memuru derhal yerel bir hastaneye tahliye edildi ve durumunun kritik olmadığı bildirildi.
İsrail medyasında Saklanan’ın dün Ürdün’den İsrail’e giriş yaptığı ifade edildi. 

Türk vatandaşı Kudüs'te İsrail polisini bıçakladı... Cumhuriyet'e açıkladılar: İmam çıktı! - Son Dakika Dünya Haberleri | Cumhuriyet


https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/turk-vatandasi-kuduste-israil-polisini-bicakladi-cumhuriyete-2201619?utm_campaign=Cumhuriyet&utm_medium=SliderHaber&utm_source=Anasayfa&dmplayersource=share-send
V
3 ay
23 Nisan: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin\u0027in Anıtkabir\u0027deki Surat İfadesi
Ne kadar mutlu değil mi?

Mevcut hükümetin tarikat sevici - tescilli Atatürk düşmanı bakanı. Karma eğitimi hedef almışlığı da var. Anıtkabir'e de zorla getirilmiş gibi bir hali var. Hayır madem istemiyorsun gitme. Hatta delikanlı gibi de söyle gitmek istemediğini. Sonuç olarak seçim yok bir şey yok. Şu surat ifadesine bakın.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
V
3 ay
TARİKAT CAMİYİ MÜLTECİ OTELİNE ÇEVİRMİŞ -YAKALAYAN POLİS SÜRÜLMÜŞ
Camide kaçak göçmen yakalayan polis sürüldü - Sözcü (sozcu.com.tr)

Camide kaçak göçmen yakalayan polis sürüldü

İsmailağa Cemaati’nin kullandığı Mekke Nur Camii’nde 100’den fazla mülteci bulan polisi, imam tehdit etti. O polisin bir gün sonra görevi değişti.


İstanbul Sarıyer’de görevli polis memuru Y.A., 24 Mart’ta devriye gezdiği sırada denk geldiği sarıklı ve cübbeli bir kişiden şüphelinince kimlik kontrolü yapmak istedi.

Özbekli olduğunu belirten şupheli,
“Pasaportum Mekke Nur Camii’nde, orada kalıyorum. Benim gibi orada yaşayan birçok kişi var” dedi. Bunun üzerine polis Y.A. camiye gitti. Cami içinde arama yaparken imam polisi tehdit ederek, “Uğraşma burayla, sürgün mü istiyorsun” diyerek tehdit etti

CAMİNİN YANINDA KURS

Yanında mesai arkadaşı ile rapor tutan Y.A. ekip amirlerine “Burası karargah gibi” diyerek caminin içerisinde 100’den fazla Özbek, Türkmen ve Tacik göçmen bulunduğunu iletti. Bir süre sonra amirleri Y.A.’ya işlem yapmaması konusunda baskı yaptı. Polis Y.A. ise hepsi hakkında işlem yaptı, sorguladı. 11’i kaçak çıktı. Dikkat çeken detay ise Mekke Nur Cami’nin hemen yanında bulunan ve İsmailağa Cemaati’ne bağlı olan Mekke Nur Kuran Kursu’nun bulunmasıydı. Kursun sosyal medya sayfasında İsmailağa Cemaati’nin aktif olarak camiyi kullandıkları ve cemaatin burada sohbetler yaptıkları biliniyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
V
4 ay
Taksim\u0027de İsrail\u0027i Protesto Edenler Dayak Yedi - 30 Kişiye Ters Kelepçe Yapıldı
Taksim'de İsrail protestosuna polis şiddeti: Yaklaşık 30 gözaltı

İstiklal Caddesi'nde Filistin İçin Bin Genç tarafından düzenlenen Filistin'e destek yürüyüşüne polis müdahale etti.

AKP iktidarının İsrail ile ticari ilişkilerini kesmesini talep eden eylemcilere şiddet uygulayan polis, yaklaşık 30 kişiyi ters kelepçeyle gözaltına aldı. Bazı eylemcilere polisin tokat attığı görüldü. Polis ayrıca görüntü çeken eylemcilerin telefonlarına da el koydu.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.dailymotion.com/video/x8wf652
V
4 ay
TRT’nin Tecavüzcü Andrew Tate ile Röportaj Yapması
TRT...

Açılımı Türkiye Radyo Televizyon Kurumu…

AKP iktidarında saray’ın borazanı haline gelmiş; AKP’nin hezimet yaşadığı yerel seçimde kazanan taraf hakkında 1 tane haber yapmamış, ama milletin tamamının vergileriyle fonlanan medya şeysi.

Bu iktidarın döneminde milletin 12 milyar dolarını yiyip içmiş olan bu ahlaksızlar şimdi de Andrew Tate denen fuhuşçu, insan kaçakçısı tescilli kriminalle röportaj yapmış. Lan oğlum siz cahil misiniz? mal mısınız, yoksa kafanız mı iyi?

Sadece röportaj da değil birlikte iftar yapmışlar. Lan bu herif tecavüz gibi işlediği suçlar yüzünden İngiltere’den kaçıp romanya’ya sığındı orada bile hapse girdi.

Röportajı yapan da Yusuf Erim diye birisiymiş. Twitter hesabında gazeteci olduğu yazıyor ama AKP çalışanı gibi eleman, paso AKP RTE Saray paylaşımı yapmış. Ha bir de islami takılıyor tabi.

Bu andrew tate denen lavuğun Müslüman olduğu haberleri dönüyordu bi aralar (Muhtemelen arandığı suçlardan dolayı ortadoğu’ya tüymeye çalışacak) herhalde bu erim midir nedir ona tav olarak yaptı bu röportajı. Başka bir sebep bulamıyorum. Herif tam bir rezil çünkü


https://medyascope.tv/2024/04/02/trt-world-insan-kacakciligiyla-suclanan-kadin-dusmani-andrew-tate-ile-roportaj-yapti/
V
5 ay
Araştırma: Türk milleti Şeriat istemiyor, Laikliğe destek %83
Araştırmada ilginç sonuçlar var. AKP'lilerin bile %61'i Laikliği Şeriata tercih ediyor. AKP'lilerin %39'u ise Şeriat istiyor

Araştırma: Toplum şeriata nasıl bakıyor?

Aksoy Araştırma'nın anketine göre Türkiye toplumunun yüzde 83,2'si laikliğe dayalı bir düzende yaşamak istiyor. Şeriata dayalı düzeni en yüksek oranda talep eden seçmen grubunu ise yüzde 39 ile AKP'ye oy verenler oluşturuyor.

Araştırma: Toplum şeriata nasıl bakıyor? (birgun.net)


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.