Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
39
Cevap
6264
Tıklama
46
Öne Çıkarma
Cevap: imei sorgulama ve Apple garanti sorgulama (3. sayfa)
~
2 yıl
Yarbay

Adam kontrol edilmesi gerekenleri yazmış, bizim millet her zaman olduğu gibi cins cins yazmış. Sen kontrol et, etme. Bunların kontrol edilmesi gerek. Konunun amacı o.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Yarbay

Aşırı göze batmıyor da beyaz ekranda altta klavyenin gölgesi görünüyor. O yüzden dark mode açık şekilde kullanıyorum. Dark modda farkedilmiyor pek.
Model Xs





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 16 Mart 2022; 11:21:47 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Remining
M
2 yıl
Yarbay

iphone alırken dikkat edilecek hususlar... hangi androidde altta 2 vida var ?



M
2 yıl
Yarbay

Sözleşme önemli, sözleşme olmaz ise hiç bir hak iddia edilemiyr.


daha önce bir arkadaşımın başına şöyle bir olay geldi.

aldığı telefon "gasp" ile çalınmış. arkadaş da bi dükkandan ikinci el satın almış. gasp şüphelisi olarak sorguladılar. arkadaş dükkan ismi verdi, dükkan da kimlik fotokopisi verdi kurtardılar. ( maddi olarak herkes zarar gördü o ayrı konu )



B
2 yıl
Yarbay

Bu arkadaşa kulak veren yolda kalmaz ama satan adam baya şaşırır 😂



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Binbaşı

Güzel konu olmuş teşekkürler..



M
2 yıl
Yarbay

Pasaport kaydı konusu dışında bence her noktası cok doğru ve yapılmalı, pasaport konusu ise biraz abartı olmuş sonuçta zaten piyasası ona göre dusuk oluyor kişi ile uzaktan da olsa iletişim imkanı kalıyorsa bence daha bile güvenli pasaport kaydı işi



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Remining
T
2 yıl
Yüzbaşı

Kesinlikle verme işlem yaparlar isterlerse yani tehlikeye atma risk altına girme



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CriticalWave
Z
2 yıl
Yarbay

Araba alırken bu kadar kontrol etmiyor millet ama bilinçli bir kullanıcı için yararlı bilgiler. Kaleminize sağlık.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
2 yıl
Yarbay

Vesikalık fotoğraf? Tamam, dikkat edilmesi hususlar var, çok güzel yazmışsınız. Zahmete girmişsiniz, emeğinize sağlık. Ancak ben ilettiğiniz sözleşmenin fotoğrafsız halini dahi sunsam veya istesem karşı taraf (alıcı/satıcı) işkillenir ve büyük ihtimal vazgeçer.

Yıllar önce sırf kargo uyguna gelsin diye Zebramo'dan ilan açıp oradan satış yapıp karşı tarafa kargo kodu vermiştim. Satıcı tam kargoya gidecekken bir anda vazgeçti. Böyle kodlar falan işkillendirdi kendisini

Burası Türkiye. Çok fazla dolandırıcılık vakası döndüğü için, al-sat işlerinde azıcık detaya girince hemen soğuma oluyor.

Gerçi, zamanında 250 liraya satılığa koyduğum Jabra kablosuz kulaklık için başka şehirden bir bayan arayıp direkt iban numaramı istemişti. Kendisine "Bu kadar güvenmeyin, hemen ücreti yollamayın, dilerseniz size ürün fotolarını yollayayım, başka soracağınız sorular varsa cevaplayayım" desem de "Olsun, alt tarafı kulaklık" cevabını almıştım Ardından iban'ımı yollamış, ücretimi dakikasında almış, ürünü de o gün çalıştığım için ertesi gün yollamıştım.

Bura Türkiye, her an her şey olabiliyor



T
2 yıl
Çavuş

Başarılı bir yazı olmus



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
2 yıl
Teğmen

Böyle bir kontrol şekli yok. Saatlerce incelemek lazım bunlar için. Kimse kimseyi o kadar süre beklemez,seninle mi uğraşacağım der başkasına satar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 17 Mart 2022; 9:27:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
2 yıl
Yarbay

Sen bas parayı sıfır al. Hatta bir sorun olursa diye 2 tane al.




Bu mesajda bahsedilenler: @murekkep yalamis
A
2 yıl
Yarbay

bu gibi konulara bende dikkat ederim.

Teknik konular harici, satış sözleşmesi olmadan, ki vatandaşın kimliğine bakarak telefonu alırım ve satarım. Sözleşme ismide tutmalı. Neyse, yapacak olan her türlü yapar sahtesini de. En azından gasp ve çalıntı cihaz sorunu başinıza geldiğinde ibraz edeceğiniz belgeniz olur.



U
2 yıl
Yüzbaşı

Xr ios 13 aldım ve yaptıklarım her zaman yaptığım inceleme şöyle kısa ve net. Önce ekran parlaklığı 100 yap ve notlar uygulamasını açarım ekran bembeyaz ekran sorunu belli oluyor ztn. Sonra kamera ses kontrol ve edevlet imei kontrol ve yazılım güncelleme kısmını bir kere tıklamak BYPASS’lı cihazlarda bu bölüm açılmıyor çünkü. Pil sağlığı ve hafızaya bakmak. Face id ve true tone. Touch id falan. Toplasan 10 dk sürmez. Çok aradım ve sonunda XR İOS 13 buldum ve 6800 tlye aldım telefonumu yükselttim. 7plus sattım. Xr ios 15 alsaydım şuan bu telefon çöptü. İphone 11 bile olsa ios 15 almazdım. İyikide almadım. İos 15 iphone 11 xr ios 13 den daha yavaş ve daha az pil performansı var dikkat edin. Pil performansım 8-10 saat hemde pil sağlığı %87 düşünün yani.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurozturk92 -- 6 Haziran 2022; 17:50:19 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.