~

Yarbay
06 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
1349 (Bu ay: 16)
Gönderiler Hakkında
~
5 ay
Mavi renk TR plaka etiketi bulamama sorunu
Eski bir aracımız var, muayeneye soktuğumuzda plakanın solundaki mavi renk TR etiketi silik diye ağır kusur gösterdiler. Nereye sorsam kırmızı renk etiket olduğunu söylüyor.

Bu tarz ürünleri nerede bulabilirim?
~
7 ay
Gcm yatırımdan aranıp zorla viop piyasasına girmeye çalışılıyorum
Merhabalar, tatlı sesli bir bayan arayıp viop piyasasına girmemi istedi. Ben düşünmediğimi söyledikçe ısrar etti. 1 gün sonra tekrar aradı. Bulundukları şehre davet etti, esprilerime gülüyor kibarlıklar şakalar vs utanmasa kızı tavlayacaktım telefonda sonra dedim acaba kafalamak için mi böyle kur yapıyor gibi konuşuyor. Ben sonra yapalım dedikçe hadi açalım hesap diye ısrar ediyor. Tamam yapalım dedim, 3000 tl teminat gönderecekmişim ibana, sonra demo hesap açılacak deyince geri çekildim.

Kız çok tatlı, neredeyse tanışacağız canlı hayatta vs ama işte kafam karıştı. gcm yatırım böyle mi çalışıyor?
~
7 ay
Ankara\u0027da en iyi Opel ustası hangisi?
2000 model uzay kasa vectramız var. Sorunlarını bir türlü halledemediler. Sizin önerebileceğiniz ustalar kimlerdir?
~
9 ay
“Laikliği getiren köpekler yüzünden toprak kaybettik”(TUTUKLANDI)
Temizle temizle bitmiyor. Bu ülkede hain bitmiyor. Dün cuma’dan çıkan, Atatürk’e dua okundu diye hocayı eleştirip Atatürk’e kafir diyen eleman gözaltına alınmıştı.

Bugün de erzurumda üçler döner’in sahibi mustafa atmaca denen zat, canlı yayında Atatürk’e köpek dedi.

https://twitter.com/aykiricomtr/status/1723088213751869934

Bu adamlara seve seve(!) Atatürk’e saygı duymayı öğreteceğiz. İbreti alem için bu herifte gözaltına alınmalı.

İşletmesine güzel(!) yorum bırakmak isteyenler buradan yapabilir:https://maps.google.com/?q=M%C3%BCft%C3%BC+Solakzade,+%C3%9C%C3%A7ler+Kebap+Salonu,+12+Mart+Cd+No:25,+25070+Paland%C3%B6ken/Erzurum&ftid=0x406e5e5e8b323f4b:0x820de90ec5ae48f2&hl=tr-TR&gl=tr&entry=gps&lucs=,47071704&g_ep=CAISDDYuOTEuMS4yMjk5MBgAINeCAyoJLDQ3MDcxNzA0QgJUUg%3D%3D&g_st=ic

SONUÇ: YUNAN TOHUMU TUTUKLANDIhttps://www.youtube.com/watch?si=q2AcXMjBFhoSaBiY&v=m2nO3Iwjwy8&feature=youtu.be
~
9 ay
iPhone 13 Pro\u0026#8217;dan iPhone 15 PM Geçiş Tecrübelerim(Güncellenecek)
iPhone 13 Pro’dan iPhone 15 Pro Max geçiş tecrübem

- Öncelikle yeğenime gösterdim, e bu aynı dayı dedi. Hatta söylemesem anlamayacaktı.

- Pili hiç şarj etmememe ve yedeklemelere rağmen şarjı baya günü kurtardı(dün akşam kullanmaya başladım)

- Ekranı, hızı, tepkiselliği bir tık daha iyi 13 Pro’dan ama sadece bir tık. Öyle ahım şahım fark yok. Bir tık iyi derken zaten diğeri de hızlıydı bu iyice akıcı deneyim sağlıyor. Diğerinde çok nadir milisaniyelik animasyon takılmaları bunda yok.

- Isınma konusunda evet ısınıyor. Umarım düzelir. Şuan bu yazıları yazarken arkada hafif bir ısı var ve ellerim çok duyarlı olduğundan terlemesine sebep oluyor. Arka planda youtube videoları indiriyordu, belki sebebi odur.

- Naturel renk için konuşuyorum, gerçekten çok başarılı. Önceden sierra blue kullanıyordum ve açı-ortama göre yeri geliyor beyaz gibi duruyor, yeri geliyor maviye çaldırıyor, yeri geliyor kendi rengi gibi duruyor. Açıkcası bu durum çok hoşuma gitti.

- Titanium için eski hissiyatı yok diyorlardı ama gayet kaliteli hissettiriyor. Telefon cayır cayır duruyor, zaten bu fiyatlara kılıfsız kullanacak cengaver var mı bilmiyorum :)

3.gün: Telefonun wifi kapalı uçak modu açık şekilde, indirilmiş youtube videosu izlerken(yaklaşık 30dk) arkasının ısındığını farkettim. Umarım bu durum güncellemelerle düzelir.

Telefonu alalı daha 24 saat bile olmadı, deneyimledikçe yazacağım, yeni alacak arkadaşlara rehber olmasını istiyorum. Siz de deneyimlerinizi yazarsanız güzel bir başlık olacağını düşünüyorum.
~
geçen yıl
Pompacı depomun hava yaptığını söyledi (doğru mudur?)
Geçenlerde class akaryakıt istasyonuna girdiğimde pompacı arkadaş “abi depo hava yapmış istersen ürünümüz var verelim” dedi. Dezavantajını sorunca daha çok yakar dedi. Ben de ürün satmak için salladığını düşündüm ancak sanki çok yakıyor gibi geldi.

Ne düşünüyorsunuz deponun hava yapması konusunda? Nasıl anlarız ve nasıl engelleriz?
~
geçen yıl
Yine bilinçli tüketici kazandı! Hakkınızın asla peşini bırakmayın (BTK şikayetim sonuçlandı)
Şubat'ın başında Türk telekom'a geçmek için bir şubeye başvurmuştum. Burada bana 3 aylık faturasız paket teklifi sunmuşlardı. Hat devri de yapacağımı belirttiğimde "Paketi tanımlayalım 1 ay sonra gelin hat devri yapalım" demişlerdi. Neyse hattımı 3 aylık faturasız pakete geçirdikten 1 ay sonra hat devri için gittim ve işlemleri tamamladım. Şubeden çıktığım anda hattımın kullanılamaz olduğunu gördüm. Hemen tekrar şubeye gittiğimde hat devri sonrası tüm paket ve tarifelerimin sıfırlanacağını söylediler. Ben de madem böyle bir şey var baştan neden uyarmadıklarını sordum ve bilseydim 3 ay sonra hattımı devredeceğimden paketiminde paramında hiç olmayacağını söyledim. Kendi hatası olduğunu belirten eleman, ısrarlarıma rağmen laubali tavırlarla hatayı telafi edemeyeceğini söyledi. Hiç muhattap olmadan imalı şekilde "Peki o halde, görüşmek üzere" deyip, şube'ninde adını dışarıdan kaydederek ve bunu da belli ederek yoluma devam ettim.

Eve geldim, önce google'da konum olarak malum şube'ye yorumumu yazdım ve tabii ki 1 yıldız verdim. Türk telekom MH'den şikayet kaydı ve siteden şube adına şikayet kaydı oluşturdum. Şikayetvar.com ve cimer üzerinden BTK'ya dertlerimi olduğu gibi yazdım ve malum elemanın özellikle ismini de belirttim.

Ve üzerinden 1 hafta geçtikten sonra Türk Telekom'dan çağrı aldım ve hata sonucu iptal olan paketin yeniden tanımlandığını(3 ay geçerli 3000 dk+ 250 sms+ 20 gb), o şube'nin ve malum şube çalışanının uyarı aldığını belirttiler. Özür anlamında 3 aylık 30 gb ekstra tanımladılar. Önceden aldığım 6 aylık faturasız paketin üzerine 3 aylık bu pakette tanımlandı, cillop oldu açıkcası.


En ufak bir konuda hakkınız yenildiğini hissediyorsanız üstte yazdığım yerlere şikayetinizi yazmayı ertelemeyin. Hele BTK'ya yazarsanız kesin lehinize çıkıyor. Kan emici firmalara 1 kuruş paranızı kaptırmayın.
~
geçen yıl
Insignia aracım turboya girince titriyor
Merhabalar arkadaşlar. 60 bin km’de 2010 insignia 1.6 180 hp aracımız var. Dün normal kullanırken arada sıkıştırdım arabayı ve sonradan sıkıştırdığımda turbo devreye girdiğinde devrin titreyerek yükseldiğini hissettim. Acaba o anlık bir şey mi yoksa klasik turbo sorunu mu? Başına gelen var mı?
~
2 yıl
Orient marka quartz bir saat parasına değer mi?
Biliyorsunuz genelde otomatik veya mekanik saatler değerli kabul edilir ve 2.elde güçlüdür. Geçenlerde 3500 tl ye satılan quartz mekanizmalı bir orient’i 1990 tl’ye aldım. Bir youtube kanalının quartz mekanizma hakkında yorumları sonrası biraz soğudum. Biraz daha para ekleyip mekanik filan mı alayım yoksa orient’in quartz modelleri bile iyidir deyip yoluma devam mı edeyim?


< Resime gitmek için tıklayın >
~
2 yıl
2010 model 50bin km’de aracın triger seti değişir mi?
50 bin km’de 2010 model Opel Insignia 1.6 180 hp aracımız var. Bu araç kapalı otopark aracı. Sadece yazın yazlığa giderken çıkarırız. Bu sabah trigeri değişimi için gidecektik 12 yaşında araç diye ancak youtube’dan videolara baktığımda sene olarak değil de km olarak yorumluyorlar ve km olarakta bizim araç için erken.

Ne dersiniz? Km’si az olmasına rağmen sırf seneden ötürü değiştirmeli miyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.