Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
143
Cevap
4771
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy S4 Active görüntülendi (2. sayfa)
D
11 yıl
Yüzbaşı

yav neyi olmamış bunun onu anlamadım ne bekliyosunuz nasıl bişey istiyosunuz siz çizinde görelim o zaman :D




M
11 yıl
Yarbay

kalınlık ne durumda acaba




L
11 yıl
Binbaşı

malzeme kalitesi olmuştur artık.



D
11 yıl
Yarbay

One'a benziyor diyen oldu, Lumia'ya benziyor diyen oldu, Xperia diyen oldu, Nokia'nın eski modeli diyen oldu, yok mu artıran? Bir Iphone kaldı, ona da harbi benzemiyor ama diyen çıkar belli olmaz. Telefon neye benzeyecekse artık.



H
11 yıl
Binbaşı

Keske S4 u bu tasarimla satsaydi daha guzel bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Samsung tasarım konusunda kendini aştı. Baheneleride su geçirmez olduğu için böyle oldu derler, iyide Xperia Z ne oluyor?

Xperia Z sadece su ve toza dayanıklı. YouTube daki testlerde görüldüğü gibi darbeye pek dayanıklı bir model değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
11 yıl
Yarbay

Batarya çıkarılabiliyormu ?




A
11 yıl
Yarbay

Bu arada tasarımı beğenmeyenler mavi olanıda var bu arada incelemek isteyenler içinhttp://www.youtube.com/watch?v=sP4Aj7BgJH4



B
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi







Suy, toza ve darbelere karşı dayanıklı bir Galaxy S4 versiyonu geliştirdiği iddia edilen Samsung'un GT-I9295 model numaralı bahsi geçen özelliklerdeki mobil cihazı ilk kez görüntülendi. Hırvatistan'daki tanıtım sırasında çekilen görselleri servis eden GSMArena.com, S4 Active olarak bilinen akıllı telefonun gerçekten üreticinin amiral gemi sıfatlı yeni çözümünün bir sürümü olduğunu doğruladı. Birkaç hafta satışa sunulmasına rağmen önümüzdeki günlerde 10 milyon satış barajını aşacağı açıklanan Galaxy S4, Galaxy S serisinin marka değerinden satış hususunda faydalanacak tek ürün olmayacak. Orta seviye S4 mini için çalışmalarını sürdüren Samsung, Galaxy S markasını dayanıklı çözümler kategorisine de taşıyacak. 

 

İlk kez üst düzey niteliklere sahip bir dayanıklı telefon hazırlayan mobil sektörün lideri, S4 Active'i Galaxy S4'teki tasarım anlayışından çok daha farklı bir yapıya büründürmüş. Metal kısımlara da sahip kasa ve ön panelde, Xcover serisinin dizayn çizgilerine yer verilmiş. 5 inç Full HD Super AMOLED ekran, 1.9GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 çipset, 8MP kamera, 2GB sistem belleği, IP su, toz ve darbeye karşı dayanıklılık sertifikaları ile piyasaya sürülecek I9295'in turuncu ve mavi renk seçenekleri bulunacak. Sızan görüntüler, Turuncu Alev isimli renk sürümüne ait. Sammobile, S4 Active'nin mavi versiyonunun da mevcut olduğunu bildiriyor. 

 

Hırvatistan'da ufak çapta bir tanıtımı gerçekleştirilen GT-I9295 Galaxy S4 Active'nin Mayıs sonuna kadar resmen duyurulması ve Haziran ayı içerisinde tüketicilerin beğenisine sunulması bekleniyor. Uluslararası S4'teki Exynos 5 Octa yongası yerine Snapdragon 600'den gücünü alan telefonun nasıl fiyatlandırılacağı bilinmiyor. Aygıta ait ilk görüntülerin yüksek çözünürlüklü kopyalarına kaynak bağlantısından ulaşabilirsiniz.







 Haberi Portalda Gör

C
11 yıl
Yarbay

tasarım güzel bence



S
11 yıl
Yarbay

Tasarıma güzel diyen arkadaşlar tamam zevkler ve renkler tartışılmazda bu kadar da değil donanım konusunda ne kadar ileri gidiyorsa tasarım konusunda o kadar içine ediyor Samsung.




U
11 yıl
Yarbay

Ben çok beğendim. Tuşlu hem...



Bu mesaja 3 cevap geldi.
D
11 yıl
Yarbay

sağ sol tuşlarını beğenmedim, düz s4'le mutluyum ben





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 20 Mayıs 2013; 17:26:07 >

M
11 yıl
Binbaşı

farklı bir tasarım olduğu için benim gözüme hoş geldi, s3 ve ondan sonra çıkan samsunglara bakarsak hepsi nerdeyse aynı. fakat fiziksel tuş yerine o kısmı da ekrana dahil edip androidin yazılımsal tuşlarını kullansalarmış daha da güzel olurmuş



H
11 yıl
Yarbay

en azından farklı olmuş...




J
11 yıl
Yüzbaşı

3 tuşunda fiziksel oluşu tasarımı biraz etkilemiş.biraz daha iyi olabilirdi.



X
11 yıl
Yarbay

kırmızı çok şey katmış cihaza,ölçüleri donanımı gayet sağlam...




K
11 yıl
Yarbay

Tasarımı olmuş



@
11 yıl
Yarbay

Suya, toza, darbelere dayanıklı en güçlü telefon olduğu kesin.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Yarbay

renk seçenekleri olmamış, ama outdoor kullanım için üretildiği düşünüldüğünde yapacak birşey yok..

alttaki 3 tuşun 2si dokunmatik değil bu sefer