U

Yarbay
26 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme (?)
814 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
U
12 ay
windowsta herhangi bir yerdeki açıklamaları kapatmak
Merhabalar. Resimde de görüldüğü gibi herhangi bir yere mouse ile gelince çıkan açıklama ya da her neyse bu olayı kapatmanın yolu var mıdır?

İyi forumlar.
< Resime gitmek için tıklayın >
U
geçen yıl
Çift telefon destekli kulakiçi silikonlu kaliteli ve kafaüstü kulaklıklar önerisi hk.
Merhabalar. Önerilerinize, yardımlarınıza ihtiyacım var. 2 adet kulaklık almam gerekiyor.
  • Kulakiçi: silikonlu aynı anda çift telefon bağlantılı, en kaliteli ses verebilecek tercihen sıvıya karşı dayanıklı, bütçe sorunu olmayan bir kulaklık önerisi aramaktayım. İşyerinde 2 telefon bağlamam gerekiyor. Tekini bağlayıp konuşup şarjı eğer biterse diğerini bağlayacağım sistemlerdekinden olursa tadından yenmez. Ücret vs hiç önemli değil yeterki alabileceğim en iyisini almak isterim.
  • Kulaküstü: Kablosuz bağlantısı olanPc de oyun oynarken kullanabileceğim çevresel ses destekli ve microfonu olan, aynı anda usb vs yolu ile pc ye bağlıyken bluetooth üzerinden telefonuma bağlı olabilecek ve çağrıları yanıtlayabileceğim bir kulaklık aramaktayım. En kaliteli modeli alıp kullanmak isterim. Bütçe sıkıntısı yok.
Bu iki türde kulaklıklardan aramaktayım. Nette birsürü marka model var ama ustadlardan önerileri alabilirsem süper olur.

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler, iyi forumlar.
U
2 yıl
corsair h110i fanları değiştirme hk
corsair h110i sıvı soğutma sahibiyim. fanları minimum ile maximum derece arsında bariz farklı şekilde sesli çalışıyor. SP140L model. bu fandan daha sessiz ve performanslı fan marka model ne önerebilirsiniz? rgb şart değil bana sessiz serin çalıştırsın yeter.
U
3 yıl
msi B550M PRO-VDH WIFI - r5 2400g uyumluluğu hk.
Merhabalar. sitede desteklenen işlemciler listesinde yok. çalışma ihtimali hakkında bilgi sahibi var mıdır? çalışacaksa hangi şartlarda çalıştırabilirim? forumda bazı kişiler başka 2. nesil cpu ile çalıştırmışlar ama eski bios mu yeni bios mu anlamadım. bu işlemci ile çalışma ihtimali varsa ilk bioslara dönüş mü yoksa güncel bios ile devam etmek mi gerekir?

Amd eski işlemciler ile çalıştırabileceğini açıklamıştı diye hatırlıyorum. bios modla mı olur ilk bioslarda mı destek vardı hatırlamıyorum.

Şimdiden iyi forumlar.
U
3 yıl
playstation tek hesap ile offline 2 ps4 oynama hk.
Merhabalar. 2 adet ps4 cihazımız var. Ben online oyun oynamıyorum. Arkadaşımın hesabını girip oyunları indirip internet bağlantısını yapmasam offline oynamaya devam edebilir miyim? Arkadaşım ise hesabıyla online oynamaya devam edecek.
Benim oynadığım cihazda bir daha internet bağla vs gibi bir işlem ister mi?
Şimdiden tşkler.
U
4 yıl
core volt ve cpu vid volt..
Merhaba arkadaşlar. Asus b450 plus anakart ve ryzen 3600 işlemcim var. su soğutma h110i kullanmaktayım.
cpu core 1.325v ayarlıyorum burda sorun yok fakat "cpu vid" diye bir değer var. buna da dokunmamız lazım mı? 1.100v de sabit kalıyor. 4,2 ghz de stabil ama o değer aklıma takıldı.
Teşekkürler iyi forumlar.
U
4 yıl
205 55 r16 ucuz yumuşak yazlık lastik hk
Merhabalar. Babamın arabasına 205 55 r16 yazlık lastik almak istemekteyim. araba 1600kg opel zafira. genelde şehir içinde kullanılıyor. Yumuşak ucuz ve işimizi görecek bir lastik önerisi alabilir miyim? Teşekkürler.
U
5 yıl
g602 fatura hk.
Merhabalar. g602 usb alıcım bozuldu. Logitech ile yazışmalarım sonucunda benden ürün faturası istediler. Ürünün elimde faturası bulunmamaktadır. 2 yıl içinde almış olan forumdaş varsa 0535 463 01 78 umutgokhanaykan@hotmail.com adresine ya da forum üzerinden ulaştırabilirse yeni mouse'a kavuşacağım. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
U
5 yıl
logitech g602 usb alıcı hk.
Merhabalar. G602 model wireless mouse alıcım bozuldu. Garantisi de bitti. Logitech bir kereye mahsus gönderiyordu diye hatırlıyorum. Yöntem hakkında yol gösterebilecek forumdaşlar aranıyor. Mouse unifying özellikli değil galiba kendi tür alıcısıyla eşleşiyor. :(
U
5 yıl
led xenonlar artık muayeneden geçmiyor mu?
Merhaba arkadaşlar. Led xenonlar artık muayeneden geçmiyor diye arkadaşım bilgi verdi. Bilgisi olan var mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.