Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
1057
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Zafer Parti Sözcüsü Sevdagül Tunçer: 'CHP'den sıra gelmiyor ki.'
G
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Son bir ayda chp'nin yaptıkları ölü akp'yi yeniden diriltti. Muhalefette moral namına bir şey bırakmadı.

https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1585251586690801665?s=20&t=tCFyJJsIv2hT-37A697d_g

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



CHP'yi pek çok konuda eleştiriyoruz yine eleştiririz. Burada konu edilen eleştiriyi yapan kişinin üslübu ve yetersizliği. Bu kadın sırf kadın diye o mevkiye gelmiş. Hak etmediği bir...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Hopdediks-Dediğimdediks - 3 yıl +9
Chp'ye saydırarak elimize ne geçecek arkadaşlar. Enerjimizi neden böyle boş işlere harcıyoruz.

Chpi2den oy aldınız diyelim ne halta yarayacak.

Bizim Cumhur ittifakından oy almamı...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Periah - 3 yıl +7
Zafer Partisi ile açılan kadar konu varsa CHP suçlu. Bunlar tam troll olmuş ampülleri aratırlar. Sayıları %1 yoksa hiç çekilmezler.
Yoruma Git
TsubasaXP - 3 yıl +6
R
3 yıl
Binbaşı

Chp allah tarafından kurulan bir parti herhalde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hopdediks-Dediğimdediks
H
3 yıl
Yüzbaşı

CHP'yi pek çok konuda eleştiriyoruz yine eleştiririz. Burada konu edilen eleştiriyi yapan kişinin üslübu ve yetersizliği. Bu kadın sırf kadın diye o mevkiye gelmiş. Hak etmediği bir mevkiyi işgal ediyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @raunk
G
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bize en ufak bir şeyde 90 gün ceza veren yönetim, alenen küfür edenlere bir şey yapmıyor.



R
3 yıl
Binbaşı

İsteyen istediği şekilde eleştirir hakaret etmediği sürece. O kişinin mevkisini o parti düşünsün seni niye bu kadar gerdi .yeni mezun olması akılsız olduğu anlamına mı geliyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hopdediks-Dediğimdediks
A
3 yıl
Yarbay

Soyledigi ilk üç şey dümdüz yalan. Chp'de tek bir vekil araştırılıp cevap verilsin dedi kimyasal iddiası için kendi partisinden de tepki aldı. Kimse direkt kullandı falan demedi. Tam tersine sözcüleri Türk ordusu temizdir diye açıklama yaptı.

Sığınmacılar için bakanlık kısmı tamamen hikaye chp yollamak istiyor, kaldıkları sürede sorun olmasın yollamak için ne yapılması gerek diye istenmiş bir şey. Açıklama şu.


"CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Türkiye'nin yeni mülteci göçüne dair hazırlıklı bulunması ve mülteci politikası oluşturması için göç ve entegrasyon bakanlığı kurulmasını istedi.

İlgezdi, yazılı açıklamasında, Suriye'de Mart 2011'den beri süren savaş ve çatışma ortamının sadece Suriye'yi değil, tüm bölgeyi ve Türkiye'nin sınırlarını istikrarsızlığa ve kaos ortamına sürüklediğini belirtti.

İlgezdi, "CHP, Suriye konusunda bütüncül, barıştan yana yeni bir siyaset dilinin oluşması için sorumluluk almayı, diyalog ortamı yaratmayı ve sorunu, konunun bütün paydaşlarıyla dayanışma içinde çözmek için politikalar üretmeyi görev kabul etmektedir." ifadesini kullandı.

İktidarın sorumsuz politikaları sonucunda Türkiye'nin mülteciler için geçici koruma merkezi olmaktan ziyade kalıcı bir açık hava hapishanesine dönüştüğünü belirten İlgezdi, mülteci sorununun insanlık ayıbına dönüştüğünü vurguladı.

Sorunun çözümü için Orta Doğu barış ve iş birliği teşkilatının kurulması ve diyalog ortamının oluşturulması gerektiğini ifade eden İlgezdi, şöyle devam etti:

"Suriyeli sığınmacıları Türkiye'de 'geçici' konumdan çıkartarak, 'kalıcı' statüye kavuşturmak için mesai harcayan iktidarın bu tutumu, sorunu insani boyutlardan soyutlayarak, iç politika malzemesi haline getirmektedir. Doğrusu ve olması gereken ise komşularımızın toprak bütünlüğünü bozmadan, yurtlarından edilen milyonlarca sığınmacının huzur içinde eve dönüşlerini güvence altına alacak barış ve refah temelli yeni bir siyasetin kurgulanmasındır.

Hamasi ve maceracı dış politikalar, sığınmacı sorununu sürekli deprem üreten fay hatları haline dönüştürmektedir. Türkiye'nin karşı karşıya kalması muhtemel yeni sığınmacı dalgalarına hazırlıksız yakalanmaması için mutlaka bir göç ve entegrasyon bakanlığı kurulmalıdır."

Evrensel değerlere uygun bir göçmen politikası belirlenmesi gerektiğini de belirten İlgezdi, milyonlarca kişinin güven, huzur ve barış içinde kendi vatanlarına dönmesinin yolunun açılması gerektiğini kaydetti. "

Bunu negatif anlatmak için Ak troll ya da zafer partisi sözcüsü olmak lazım, zaten pek bir farkları yok.

Bakanlık açıklamasını Gürsel Tekin yaptı, aslında söylediğinde Bi halt yoktu adamlar meclisi yonetiyor bakanlıkta verilir iktidarın parçası olurlarsa dediği bu farazi bir soru karşısında.Ama salak olduğu icin basbayağı tuzağa düştü tabi ya da hdp'ye yarandı güya.Politik doğrucu olmaya çalışıyor halen, Genelde chp sözcüsü tarafından yalanlandı. Zaten hdp ne ittifakın bir parçası ne de olacağı var,


Başörtüsü konusunda ise haklı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Ekim 2022; 21:15:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Zafer Partisi ile açılan kadar konu varsa CHP suçlu. Bunlar tam troll olmuş ampülleri aratırlar. Sayıları %1 yoksa hiç çekilmezler.



C
3 yıl
Yarbay

Şu fero isimli aktrolün açtığı konulara mesaj yazıp popülerlere sokmayın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Teğmen

sen kendi üslubuna bi dönüp baktın mı?




Bu mesajda bahsedilenler: @Hopdediks-Dediğimdediks
P
3 yıl
Yarbay

Chp'ye saydırarak elimize ne geçecek arkadaşlar. Enerjimizi neden böyle boş işlere harcıyoruz.

Chpi2den oy aldınız diyelim ne halta yarayacak.

Bizim Cumhur ittifakından oy almamız gerek Chp'den İyip'den, Zafer'den değil iktidar bloğunu çözmemiz gerekiyor yoksa bir ışık yok.

Chp'yi yerden yere vursanızda elinize hiçbirşey geçmiyor sadece Akp'yi zirveye taşıyorsunuz.

Dikkatimizi dağıtmayalım. Chp'den rahatsızsanız oy vermeyin geçin gidin sanki ülkeyi Chp yönetiyor... Başkanlık seçiminde 1 aday olacak bunun Chp'si İyip veya Zaferi yok tek aday ve tek şansımız var akıllı olalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Yarbay

Yav var ya

Kafama sıkacam biktimlan bu ülkeden

Bu nasil siyaset abi

Huffff cok mutsuzum bu mesaji da neden yazdim bilmiyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hopdediks-Dediğimdediks