Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
120
Cevap
20585
Tıklama
75
Öne Çıkarma
Cevap: ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!! (2. sayfa)
T
8 yıl
Yüzbaşı

Meral Akşener, "bankaların sermayesi ile oynuyorlar" demişti onunla ilişkili sanırım. Hükümet millete kredi verdirmek için sürekli birşeyler yapma peşinde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: alfo9403

daha bu sabah aliexpress alisverisimin 50 tl iadesi geldi. Bence enparanın kimseyi öptüğü felan yok adamlar vaadlerinin disina çıkmıyor. sigorta ücreti sana cok geliyorsa baska bankadan çek. bunu koymayız seklinde bir vaadleri olmamıştı. ilerde birgün kart ucreti eft ücreti vs alırlarsa dediğinde haklısın. hala komisyon oranları en iyi olanlardan. neticede hicbir kuruluş maliyet fiyatıyla sermayesini döndüremez.

vaadleri dışına çıkıyorlar işte sigorta ücreti yoktu habersizce eklemeye başlamışlar...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
8 yıl
Yüzbaşı

Adamsın kardeşim. Ban yersen elimde hesap var nick şifre veririm girer çıkarsın. Adamlık öğrenin kardeşimden.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FaTaL_ErroR_44
F
8 yıl
Yüzbaşı

Faiz haramdır beyler, dağılabilirsiniz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Yarbay

Enpara fanboyları saldırıya geçmiş kaç para veriyorlar söyleyin. 😂



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: chupakabra__

Cidden nedir bu enpara aşkı , benim de çevremde birkaç arkadaş var sanki karnını bunlar doyuruyor , 2 satır eleştiri bile yapamıyorsun, hemen bıdı bıdı

2014 yılı mayıs ayında enparalı oldum. 8 kişiye önerdim.



Mevduat hesabım sürekli orada son 6 aydır değil son 3 yıldır ayın enparalısı olmuşumdur. 2 kere kredi çektim.



Fakat bu fanboyluğu ben anlamadım. Cepteteb konusuna giriyorum hoop enpara böyle



Ya ben anlamadım. Sıcak fırsatçı değil bunlar. Sıcak fırsatçı fanboy olmaz. Kampanya kovalar, ben ceptetebide ilk kullananlardanım enparayıda keza nuvoda öyle idi.



Hangisi kampanya yaparsa onu kullanırım.



Benim gibi insanları çekmek için kampanya yapılıyor fanboylar. Eğer bu fanboy kitlesi sersemliğe devam ederse kampanya falan olmaz. Biat olan yerde kimse sizi kapmaya çalışmaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: farfar63

Faiz haramdır beyler, dağılabilirsiniz.

ben dinsiz olduğum için öyle dertlerim yok. rahatlık budur.



T
8 yıl
Yüzbaşı

Enpara fanboyları bi bitmediniz.

Adamlar eskiden iyiydiler. İlk üyelerden biriyim.

Ancak Katar'lılar aldıktan sonra bütün tarzlarının değiştiğini düşünüyorum. Çağla Şıkel, Serdar Ortaç gibi ünlülere harcamalar yaparak reklam yapmaya başladılar. Masrafsız bankacılık konseptinin, gereksiz pazarlama ve reklam bütçeleri harcayıp, masrafı tüketiciye yıkma konseptine dönüştüğünü görüyorum. Kampanyalar yok edildi. Vadesiz hesaptaki faiz oranı düşürüldü. Ben dahil birçok insanda aplikasyonları Android'de 1 ay boyunca çalışmadı. Şimdi de kredi olayında sigorta masrafı almaya başlamışlar demek ki...

Tüm paramı ve işlemlerimi CepteTeb'e taşıdım. Çok memnunum. Kredi çekecek olsam başka bankalara bakarım, Enpara'nın eski cazibesi benim için bitmiş durumda.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 8 Ağustos 2017; 9:18:19 >

#
8 yıl
Yarbay

Bilgilendirme için teşekkürler beyler bu dünya'da en son savunulacak bankalardır, resmi hırsız diye bir genelleme yapılacaksa bu terim ancak bankalar için uygundur.

İşinize yaradığı kadar kullanın oda para yollama işinde kesinti almamaları ve birkaç site bazlı indirim vs. anlaşması onun harici babanızın çiftliği gibi destek çıkmak hele sahibi arap olan bir firmanın çok komik kaçar.



M
8 yıl
Yüzbaşı

Daha da enparadan çekmem.



N
8 yıl
Yarbay

Sanki enpara sadece "uygun kredi veren banka" lakaplıymış gibi. Konu çok saçma.



Enpara candır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
8 yıl
Binbaşı

ya şu konuları yanlış yere açtığını bile bile trip atanlara ayar oluyorum. ben sizi düşündüğüm için konu açma ayağını bırakın. konu açılacaksa uygun bölüme açılır en fazla kişi olan yere değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
8 yıl
Yüzbaşı

2 kere kredi çektim enparadan şuan birini hala ödüyorum 10 bin çekmiştim en son şimdi baktığımda yaklaşık 150 tl masraf çıkıyor sonuçta para kolay kazanılmıyor az bir para değil açıkçası benim içinde avantajı kalmadı konudada şikayetlik birşey göremedim yararlı bir bilgi paylaşılmış teşekkürler.



S
8 yıl
Yüzbaşı

enpara müşterisi olarak söylüyorum herhangi bir firmayı övüp övüp bitiremezsek böyle onlar da gelirler tabiki "öpmeye". sanıyorum kendimde de hata var; ben birkaç defa övgü dolu mesaj gönderdim kendilerine ve beni birkaç defa telefonla aradıklarında oradan da övgü sarf ettim ve "ürünlerini geliştirmesini, bu hizmeti benimsediğimi" felan söyledim. yapmamak gerekli sanıyorum.

bu zamana kadar bu tip masraflar alınmayınca oluyordu da bu zamandan sonra mı olmuyor? hani masrafsız bankacılıktı? bu tip hareketler insanları soğutuyor bence. yakında hesap işletim ücreti felan da eklerlerse bir yolunu bulup şaşırmam doğrusu.

bu arada belirteyim faizleri de düşürdüler. alıştığımız enpara seviyesinde değil. 12.50/13.00 ve 13.50/13.75 yapmışlar. diğer bankalar daha yüksek faiz veriyor. kısa zamanda buna da el atarlarsa iyi olur. hep yüksek faiz var diye reklam vermek kolay şube masrafınız vs.. yoksa bi zahmet faizleri yükseltip, masraf eklemekten kaçının ki cazibeniz kaçmasın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seglopsi -- 8 Ağustos 2017; 4:34:13 >

M
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: engink

yarın Enpara hesabımı kapatıyorum,zaten uzun süredir sadece kredi için kullanıyordum. artık o da bitti. cepteteb'e devam.

Tamam.



P
8 yıl
Yüzbaşı

ilk çıktığı günden beri kullanırım defalarca kredi çektim hali hazırda 3 kredim var enpara da . çekmesi çok kolay tek tıkla 30 bin alabiliyorum ama artık diğer bankalardan nuvo cepte teb den farkı kalmadı faiz konusunda hatta daha uyguna veren yerler var.

hal böyleyken fanboy gibi savunmak niye isteyen kullanır istemeyen kullanmaz bi firmayı ölümüne savunmak çok salakça geliyor



M
8 yıl
Yüzbaşı

Enpara öpmez, öptürürrrr...



W
8 yıl
Yarbay

Ceptetebin oranlari daha iyi hem günlük hem vadeli hem de kredi icin söylüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Yarbay

adamlar soyguncu oldu çıktı



N
8 yıl
Binbaşı

Neyse şikayet edilmiş zaten konu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.