J

Yüzbaşı
17 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
137 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
3 yıl
Edit-PS-Çizim ve Oyun Laptopu
Merhaba,

Edit, photoshop, çizim amaçlı fakat arada zaman geçirmek için oyunda oynanabilecek 7500 TL'ye kadar 14inç boyutlarında laptop önerebilir misiniz? Bulduklarım arasında aşağıdaki ürünler var tam anlamadığımdan dolayı bu ürünler diğer işleri iyi yapar sanırım oyun konusunda ise yüksek performanslı olmasa da orta performansta bir çok oyunu oynatır mı? Merak ettiğim nokta o aslında matebook 14 üde listeye ekleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/dell-vostro-5401-intel-core-i5-1035g1-8gb-512gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-n4105bpvn5401emea00-pm-HB00001960F4

https://www.hepsiburada.com/msi-modern-14-b10mw-271xtr-intel-core-i5-10210u-8gb-256gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000147C06

https://www.hepsiburada.com/lenovo-lenovo-ideapad-5-intel-core-i5-1135g7-16gb-512gb-ssd-mx450-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82fe00k7tx-p-HBCV000001DDXS
J
3 yıl
Beslenme Programı Hk
Merhaba, bir süredir spor yapıyorum fakat beslenme konusunda yetersiz kalıyorum bir türlü düzene sokamadım. 171 cm boy 64 kilo karın bölgesinde yağ var fakat skinny fat görüntüsünden kurtulmak için hacim kazanmam gerekiyor. Kilo alımı içinde günlük 3000 kalori hesaplıyorum. Buna göre bir beslenme programı oluşturup her gün aynı şeyleri yemeden düzene girmesini sağlamak istiyorum bunun için tek tek öğünlerin besin değerlerini hesaplayıp ona göre mi bir liste oluşturuyorsunuz? Örnek veriyorum günde ne kadar yulaf yemeliyim ya da bi tavuk etinden kaç gr olmalı? Ya da hazır programları önerir misiniz diyetisyene beslenme programı mı yazdırmalı? Son zamanlarda Instagramda mutasyonacademyi görüyorum programı hazır vermesi cazip geliyor böyle bir sistemi mi önerirsiniz?
J
3 yıl
Adidas Ürün İnceleme Tüketici Hatası
Merhaba,

Boyner.com üzerinden 13.10.2020 tarihinde Adidas DQ3090 E 3S T Pnt Tric eşofman altı satın aldım. Ürünü 1 hafta kullandıktan sonra paçalarında tüylenmeler meydana geldi fakat dışa doğru olan kısımlarda bu kadar kısa bir sürede böyle bir durum yaşayınca ürünü Boyner Marmara Forum mağazasına götürdüm incelemeye göndereceklerini söylediler. Ürün incelemeye gönderildi ve bugün Adidas tarafından SMS gönderilerek uzmanlar tarafından inceleme yapıldığı, tüylenmenin sürtünmeden dolayı olduğu ve tüketici hatası olduğu bildirilmiştir. Bu olaydan 1 yıl önce bir arkadaşım hediye olarak benzer kumaştan Adidas'ın ürettiği Beşiktaş eşofman altından almıştı onu kullandığımda da paçalarında ve üst bölgede ceplerin ön tarafında tüylenmeler meydana gelmişti. Bu durumu sonradan geç fark ettiğim için kendi hatam olduğunu düşünmüştüm fakat tekrar aynı durumu yaşayınca bu ürünlerin kusurlu olduğunu düşünüyorum. Kumaş bilgisi sitesinde belirtildiği üzere %100 Geri Dönüşümlü Polyester şikayetvar'a da şikayeti yazdım telefonla arayarak dönüş sağladılar tüketici hatası olduğunu bir de sözlü olarak bildirdiler. Bu durumda THH e şikayetimi iletsem olumlu sonuçlanır mı? Benzer durumu yaşayan var mı? Teşekkürler.
J
5 yıl
Adidas Galaxy 4 M Koşu Ayakkabısı 171,67 TL (Fiyat Arttı Sıcak Değil)
Merhaba,

Mağazayı bilmiyorum fakat ayakkabı fiyatı uygun geldi. Benim numaram olmadığı için sipariş veremedim ihtiyacı olan değerlendirebilir.


Hepsiburada

< Resime gitmek için tıklayın >
J
5 yıl
Supplement Kullanım
Merhaba;

Yaklaşık 10 aydır spora gidiyorum arada düzenli gidemediğim zamanlar ve beslenme konusunda dikkatsizliklerim oldu fakat bir süredir düzene sokmaya çalışıyorum. Boy 170 kilo 63 karın bölgesinde diğer bölgelere göre aşırı yağ var kollar ve bacaklar ise aksine zayıf fit bir vücut için çalışıyorum haftanın 5 günü spora gidiyorum. Ofis ortamında düzenli beslenme biraz zor olsa da ev yemekleri tarzı tüketmeye çalışıyorum. Kahvaltı, öğlen yemeği ve akşam düzenli yiyorum fakat bunu arttıramıyorum öğlen 1 gibi yemek yiyorum akşam 6:45 te akşam yemeği yeyip yaklaşık 1 saat sonra spora geçiyorum aç gitmemek için Supplement alıp ofiste saat 5 gibi kullansam 7 de de spora geçsem spor sonrası da akşam yemeğini yesem olur mu? Ya da aynı şekilde devam edip spor sonrası mı kullanmalıyım? Açıkçası yemek makro hesaplaması konusunda da bir uygulama indirdim pek yapamadım.
J
5 yıl
Yeniyiz sultan papağanı
Merhaba dün alındı aldığımız kişi 3 5 aylık erkek dedi ne kadar doğru bilmiyorum sorun olursa iade edersiniz dedi ilk gün sakin olur pek yem de yemez dedi ama hiç rahat durmuyor sürekli kafesi ısırıyor sanki çıkmak istiyor daha alışmadan da çıkarmak istemiyorum sanki hafif burnunu kanattı gibi ne yapsam bilemedim
< Resime gitmek için tıklayın >
J
6 yıl
Program Hakkında ve Yardım
Merhaba,
28 Yaş
170 boy
64 kilo

Yaklaşık 1.5-2 ay oldu düzenli olarak spora başlayalı gittiğim spor salonu güzel fakat hocalar biraz ilgisiz geçen hafta program değişti aşağıdaki şekilde bir program yazdı haftanın 5 günü gidiyorum merak ettiğim bu antrenmanla vücudun tamamını çalışıyorum acaba örnek olarak bir gün kol bir gün bacak vs gün gün vücudun farklı yerleri çalışılsa daha mı iyidir?

3*12 Leg Press
3*12 Leg Extension Mach.
3*12 Leg Curl Machine
3*12 Shoulder Press
3*12 Chest Pectoral Fly
3*12 Back Lat Pulldown
3*12 Biceps Arm Curl
3*12 Triceps Push Down
3*20 Abdomi Ab Crunch
3*12 Abdomi Bosu Leg Raise

İkinci olarak beslenme konusunda sabahları 3 tam yumurta lor yiyorum öğlen yağsız sütle cicibebe bisküvi badem sonra spor spor sonrası tavuk salata makarna akşam tekrar cicibebe bisküvi badem fıstık falan sonrasında da meyvelerle karışık smoothie sanırım sağlam bir öğün daha yemem lazım yemek yetersiz gibi kollarım bacaklarım zayıf karın bölgesinde yağlanma var toz olarak karbonhidrat kullanmalı mıyım neler önerebilirsiniz? Ciddi anlamda yapmak istiyorum bir yol gösteren olmadığı için destek olursanız teşekkür ederim.
J
9 yıl
E-ticaret sitesi yardım
Merhaba arkadaşlar;

İnternet üzerinden araştırarak ufak çaplı bir e-ticaret sitesi yapmak istiyorum hemde öğrenmek adına kendim yapmak istiyorum ancak e-ticaret sitesi için hangi hostingi almam gerekiyor bilgi verebilir misiniz? Ayrıca SSL vs. toplamda ufak bir e-ticaret sitesi toplamda bana ne kadara gelir bilgi verebilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.