P

Yarbay
08 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
329 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
P
7 ay
Lastik bu halde sıkıntı yaratır mı
Arkadaşlar geçen başıma talihsiz bir olay geldi. Lastiğin bir tarafı bu halde aracı böyle kullanmamda sıkıntı olur mu acaba. Vuruntu falan yapıyor ilerlerken.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
11 ay
Evde yapılabilecek program arıyorum
Arkadaşlar çalıştığım yerde salon yok. Evde ya da bahçede yapabileceğim hareketlerin olduğu bir program arıyorum hedef, biraz kütle artışı, dayanıklılık ve çeviklik kazanma. Aynı zamanda koşuya da başlayacağım. Tavsiye programlarınızı bekliyorum.
P
geçen yıl
850bin tl civarına alınabilecek en iyi araba nedir?
2015 model 1.0 polo var bunu satıp üstüne para koyup araba almayı planlıyorum neler alabilirim? Teşekkürler.
P
geçen yıl
Leke yapmayan deodorant,stick ya da rollon tavsiyesi lazım
Arkadaşlar şu ana kadar baya bir marka kullandım ancak hepsi koyu kıyafetlerimde beyaz leke yaptı. Leke yapmayan bir ürün lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
P
geçen yıl
Polo anahtar pilini değiştirdim hala kapıları açamıyorum
Arkadaşlar 2015 model polom var 4 gündür kumanda pilini değiştir uyarısı veriyordu dün akşam kapıları açamadım manuel hallettim. Bugün pili değiştirdim ancak hala devam ediyor. Senkronizasyon gibi bir şey varmış sanırım nasıl olacağı konusunda bilgisi olan var mı bir kaç yöntem denedim başaramadım. Yedek anahtarda ailemin evinde kaldı.
P
2 yıl
1.0 polo alınır mı?
2013-2017 arası 1.0 trendline polo alınır mı arkadaşlar. Tavsiye eder misiniz? Kullanıcı bekar, maksimum 2 kişi olacak araçta hep
P
2 yıl
Expertiz sonucunu yorumlar mısınız?
2011 model otomatik 187.000 de honda civic

test sırasında çiğ yakım dumanı görüldü. ateşleme ve yakıt sistemi kontrolü önerilir. arka amörtisörler terlemesi var. salıncak fişeklerinde ve motor alt kulağında çatlaklar var. şanzuman sol aks bölgesinde ve kartelinde yağ terlemeleri var. motor traversinde ve klima radyatöründe ufak ezikler var. sağ dış aks rotbaşları ve rotiller yıpranmış. ön amörsitör toz körükleri yıpranmış. egzoz son susturucuda kaynak ışlemi direksiyon ve kollarında boşluk var. v kayışında çatlaklar var. cs motor test sonucu kaçak yoktur.
P
2 yıl
300 binliraya kadar otomatik vites araç arıyorum.
300bin lira limit var belki 30 bin lira kadar daha artabilir. Otomatik vites araç arıyorum. Citroen c4 ler hoşuma gitti gibi 2012 model dizel otomatikler ne dersiniz? Ya da daha mantıklı seçenekler nedir. 2 sene kadar kullanıp doğuya giderken satarım muhtemelen.
P
2 yıl
300 bin liraya otomatik vites araç
300bin lira limit var belki 30 bin lira kadar daha artabilir. Otomatik vites araç arıyorum. Citroen c4 ler hoşuma gitti gibi 2012 model dizel otomatikler ne dersiniz? Ya da daha mantıklı seçenekler nedir. 2 sene kadar kullanıp doğuya giderken satarım muhtemelen.
P
2 yıl
[ANAKART ARIZASIYMIŞ]Akşam oyun oynadım sabah ekran kartı gözükmedi
Arkadaşlar asus tuf gaming laptop var dün akşam oyun oynadım sonra windows güncelleme vs yaptı. Sabah baktığımda nvidia rtx 3050ti ekran kartı hiçbir yerde gözükmüyor? Sürücü hatası dedim sildim. Yükledim şimdi aygıt bulunamadığı için yüklenmedi diyor. Resmen biri ekran kartını çıkarmış gibi aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Win10 güncelleme sorunu diye sıfırlama yaptım hala aynı. Kafayı yemek üzereyim acil yardım edin.
Edit: format attım durum hala arkadaşlar nasıl çözülecek delireceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.