Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
80
Cevap
2519
Tıklama
48
Öne Çıkarma
Cevap: Çarka Çomak Sokmak İçin Akp veya CHP Değil Zafere Oy Verin ! (3. sayfa)
A
3 ay
Binbaşı

Çarka çomak sokmak için DEME'e oy verin demek neyse, Zafer'e oy verin demek de aynı şeydir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 ay
Yarbay

Bu kafada bir muhalefet seçmeni yok ne yazık ki. Olur da RTE bu hayata gözlerini yumarsa hiç bir argümanları kalmayacak. Adamların her şeyi RTE'nin kaybetmesi üzerine.




Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
H
2 ay
Yarbay

Eline sağlık kral tutarli insanlari severim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @OptikForm
K
4 ay
Yarbay

Bunu belediye seçimleri için mi yoksa genel seçimler için mi söylüyorsun? Belediye seçimlerinde İmamoğlu'nun şansı yüksek tabii ki yine kaybedebilir ama Zafer'in İBB'yi alma şansı yok gibi bir şey. Ki İmamoğlu'ndan şahsen şikayetçi değilim. Ama genel seçimlerden bahsediyorsan haklısın. Zaten asıl önemli olan genel seçimlerdir. İmamoğlu olmasa veya kazandı ama siyasi hayatını malum dava ile bitirdiler ve erken seçim oldu diyelim o zaman adresim Zafer'in adayı olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 ay
Yüzbaşı

Değişiklik istiyorsanız AKP, CHP, MHP üçlüsünden birine vermeyin de kime verirseniz verin. Bu üçlü çoğunluğu elinde tuttuğu sürece değişim meğişim olmaz.



K
4 ay
Yarbay

Doğru, belediye meclisi için desteklenebilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
S
4 ay
Yarbay

AB Suriyeli işçi çalıştırana maaş veren destekler sunuyor bizimkiler de "bu ne aga" demiyor? Adam açıkça yabancıyı senin ülkende tutmaya çalışıyor. Üstelik desteği iyice artırmışlar son zamanda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 ay
Teğmen

Zafer'in ne belediye başkanı adaylarının kim olduğu belli, ne meclis üyelerinin, ne partideki diğer tiplerin. Kim olduğunu bildiğimiz isimler Özdağ, Lütfü, Şule Çet'in katillerinin avukatı, parti sözcüsü kız, bir de geçen kedicik katılmış partiye. Kim olduğunu bildiklerimiz bunlar, ismi cismi bilinmeyenlerin içinde böyle ne cevherler vardır kim bilir...

Chp, İyi Parti, Akp ve Mhp'nin yaşadığım il ve ilçedeki adaylarını iyi kötü herkes tanıyor, meclis üyelerini de, il, ilçe başkanlarını da. En azından kim oldukları belli, aileleri, geçmişleri belli. Özdağ ve İnce gibiler; listede isim olsun diye direk dansçısını filan vekil adayı diye yazdıran tipler. Ülkede 922 tane ilçe, 81 il var. Hepsinde bir başkan, bir yardımcı, 6 meclis üyesi olsa; 8.000 kişi eder. 43 bin üyesi olan bir partinin en az 8-10 bin kişilik bir ekibe sahip olacağını düşünenlere hayret ediyorum. Zaten bu 43 bin kişinin çoğu çol çocuk.

Yine partinin önünden geçenleri başkan adayı, il meclisi adayı yapacaklar, siz de 'bunlar iyidir, bunlara oy verin' diyorsunuz. Adamın 80 milyonu yönetmek için sunduğu cumhurbaşkanı adayını da gördük. Daha 1 kişide isabetli karar veremeyen adam, 10 bin kişilik yerel seçim ekibi mi kurmuş? Güldürmeyin adamı.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
4 ay
Er

çarka çomak sokmak için ne akp, ne chp, ne dem, ne de akp taşeronları refah, zafer ve memlekete oy verin...



K
4 ay
Yarbay

Yerel seçimde akp nekadar az oy alırsa okadar güven kaybı olur.
X parti şukadar oy almış hiç önemli değil öenmli olan hükümetin oyu.
Yine ittifak olarak %45i geçerseler bir cacık olmaz %30 altına inerseler mortingen erken seçim bile konuşulabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Şubat 2024; 15:1:48 >

S
4 ay
Teğmen

Hocam bana slogan atmayın, bana deyin ki 'Zafer'in şu ilde, şu ilçedeki adayı diğerlerinden iyi, ona oy vermek lazım'. Bunun haricinde söyledikleriniz sadece partizanlık. Sadece Zafer değil; hiçbir parti yoktur ki 81 ilin, 922 ilçenin hepsinde diğerlerinden iyi olsun. Ben bulunduğum ilçede Akp adayına, büyükşehirde İyi Parti'nin muhtemel adayına vereceğim. İstanbul'da olsam İmamoğlu'na, Kadıköy'de olsam Zafer'in adayına verirdim. Misal Tuğrul Kihtir ve diğer adaylar arasında çok büyük klas farkı var. Bulunduğum il veya ilçede de Zafer Partisi Tuğrul bey gibi Robert mezunu, tarihçi, yazar, doktor, on parmağında on marifet birini aday yapsa ona verirdim.

Öyle bedavadan 'her yerde x partisine vermek lazım' demeyle kimseden oy toplayamazsınız. O zaman çarka çomak sokmak için her yerde neden Yeniden Refah, Memleket, Hdp, Saadet, Deva, Gelecek, ıvır zıvırın adayına oy vermeyelim de Zafer'e verelim?

Muğla'da Zafer'in başkan adayı belli değil sanırım ancak olsa olsa 1. sıra MV adayı gösterdikleri Ünal Yiğit'i aday yaparlar. Ben sağda solda bozkurt yaparak gezen, paint terk resimler paylaşan birine neden oy vereyim Muğla gibi bir yerde? Benim Muğla'nın ilçesinde Suriyeli, Afgan, ıvır zıvır gibi bir derdim yok, Zafer Partisi Muğla'daki insana ne sunacak da ben oy vereyim? 'Çarka çomak sokmak' gibi sloganlara kapılıp 5 sene daha Chp yönetimi çekemem ben yaşadığım yerde. Diğer partilerden iyi aday çıkarırsın, oyları alırsın. Yerel seçim bu kadar basit.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
G
4 ay
Yarbay

E zafer de CHP'nin yanına gidiyor nasıl olacak?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
4 ay
Teğmen

Yerlinin bile fakirinin barınamadığı yere kaçak göçmenler hiç gelemeyeceği için kaçak göçmen konusu beni pek ilgilendirmiyor. Buraya gelen yabancı göçmenler İngiliz, Rus, Ukraynalı. Onlar da zaten şehrin milli gelirini ve zeka seviyesini yukarı çeken bir göçmen grubu. He buraya Marmara, Karadeniz, Doğu, İç Anadolu'dan gelen yerli göçmenleri geldikleri şehre gönderecek bir parti çıkarsa onlara verebilirim. Bu da zaten pek mümkün değil. Buranın düzenini bozanlar başka illerden gelen Türk halkı.

Ben niye Zafer'in gelişmesi ve hazine yardımı alması için oy atayım hala bir sebep yok. Niye Yeniden Refah'ın, İyi Parti'nin, Deva'nın, Saadet'in, Memleket'in ıvır zıvırın gelişmesi için değil de Zafer'in? Aynı lafları genel seçimde de duyduk, karşılık bulamadınız, hala aynı stratejiyle sosyal medyada oy toplamaya çalışıyorsunuz. Zafer seçmeninin ağzından çıkan 2 şey var; Türklük elden gidiyor, Suriler geliyor. Zafer %5-8 değil, isterse 28 alsın, yine bu sorunlara etkisi sıfır olacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 ay
Onbaşı

Zafer partisine akp-chp medyası ve trolleri tarafından yoğun bir karalama ve iftira kampanyaları düzenleniyor. Bu da benim için zp nin halkta kayda değer bir oy oranına ulaştığına ve kimi çevrelerinde (hangi çevreler olduğunu herkes biliyor) bundan rahatsız olduklarına delalettir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF75FD7DB -- 4 Şubat 2024; 16:27:22 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 ay
Teğmen

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz herhalde. Zafer Partisi'nin ülkenin gerçek sorunlarına yönelik herhangi bir projesi yok. Gerçi kaçak göçmenler için bir projesi de yok mancınık, otobüs, gerekirse zorla gibi boş söylemlerden başka. Özdağ'a göre ülkede 3 tane sorun var. 1 mülteciler, 2 Chp, 3 Hdp. Yeniden Refah bile daha aklı başında muhalefet ediyor Özdağ'dan. Zaten oy olarak da Zafer'e göre halktan daha fazla karşılık buldular sosyal medyada sıfır olmalarına rağmen.

Özdağ toplamış sosyal medyada kendine bir kitle, bordo klavyeliler, her gün memleketi kurtarıyorlar. Sadece slogan atıyorsunuz. Bu kafayla yine %2-3 alırsanız şükredin bence. Genel seçimden hiç ders çıkarmamışsınız.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
P
4 ay
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=bmz4rBfpJxY



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sadece Ölüler Görür
G
4 ay
Çavuş

Diğer projelerini defalarca yazmamıza rağmen, ısrarla başka projeleri yok diyor. Asıl kendi partisinin hiç bir projesi yok. Onun için durmadan zafer partisini kötülemeye çalışıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
F
4 ay
Yüzbaşı

mülteciler konusunda tutumu dolayısıyla zafer partisine oy atacağım
bu memlekette en büyük problem bu mülteci meselesi enflasyon ekonomi sağlık vs hikaye eğer mülteci konusunda adım atılmazsa diğerlerinin hiçbir önemi yok



P
4 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Vaatleri var hocam. Akpnin her babaya bedava otobüs, Chpnin her muhtara yardımcı veya Akp CHP ortak 40 yaşında emeklilik gibi sacmasapan projeleri vae veya Iyip ve Chpnin üni barajini kaldıralım projesi.

Acayip iyi projeler halkın parasını bedavacilara dağıtmak ve bundan çıkar elde etmek dışında ülkenin gorecegi zararı umursamamak.

Not: Mhp'de ise artık fosil haline gelmiş bir herife tapinilan gizli tarikat gibi olmuş. Arada tabutundan çıkıp konuşuyor... Sinan Ateş cinayeti ve mafya ilişkilerine hic girmiyorum..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Şubat 2024; 17:30:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @fero