S

Yarbay
04 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
307 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Veri güvenliği amaçlı SSD ile raid yapmak mantıklı mı?
Ne getirir, ne götürür? Gerek var mı? Varsa hangi mod daha mantıklı (çok janjanlı olmamak kaydıyla)? Yoksa bir ssd, bir hdd kullanıp kritik verileri düzenli hdd ye yedeklemek mi daha mantıklı? Tercih 2. olursa dahili hdd mi harici hdd mi daha mantıklı?
S
4 yıl
Ekran kartsız orta seviye ofis bilgisayarı tavsiyesi
Kabaca ana bileşenler için tavsiye verebilir misiniz? Ekran kartlık işi yok. Dahili ekran kartı olan bir şey olması yeterli. Teşekkürler.
S
4 yıl
Piyasa komple kavisliye dönmüş.
Doğru düzgün düz panel yok ya da stok yok. Va düşünüyorum ama sıkıntı.
S
4 yıl
Erken tanı ne işe yarıyor?
Erken tanı önemli diyorlar ya sanki tedavi mi var da böyle diyorlar? Verilen ilaçlar işe yarıyor mu yoksa ilaçsız 7 gün ilaçla 1 haftada mı geçiyor?
S
4 yıl
Civilization oyununda Ayasofya (Hagia Sofia)
Sanki gitgide geri plana atıyorlardı ve camiye dönüşeceğini biliyormuş gibi son oyunda civopedia'ya şunu yazmışlar."It is a beautiful and important monument and an international, intercultural treasure...Unless and until it can be shared by both religions in harmony--which would be a grand idea--it should remain a secular building honoring both religions who have made it beautiful."–Ljubo Vujovic
S
5 yıl
Okul Kitapları
Devlet bedava veriyor, ilk bakışta iyi bir şey gibi görünüyor ama, öğretmenlere sorarsan da içi boş kitapların, yetersiz. Devlet ek kitap aldırmamak için baskı yapıyormuş bir de. Belki onun da suistimal edilme ihtimali var ama kalitesiz içerik çok daha büyük sıkıntı. Bu vasıfsızlık mı, kasıt mı şimdi? Eğitim kadar önemli birşey var mı ya?
S
5 yıl
Yabancı medyanın Türkiye ilgisi
Bizi çok seven dostlarımız ve müttefiklerimiz, bizim özgürlüğümüz için bir araya gelip Türkçe kanal kurmuşlar. BBC, VOA, France24, DW ortak Türkçe youtube kanalı açmış. Ne hikmetse bu arkadaşlar bizim gibi ülkelerin bütün gerçek sorunlarına kör, sağır kalırken, hatta problemin kaynağı bizzat kendileri iken, sorun bizim özgürlüğümüz!, demokrasimiz! olunca çok acayip hassas kesiliyorlar, yardımsever oluveriyorlar, hatta bize kızıyorlar tatlı tatlı!!!

Bu işin arkasından pis kokular geliyor maalesef. Sorunlarımızı kendi içimizde çözmeliyiz bence. Bunlar %99.99 doğru bile konuşsa niyetlerinin bozuk olduğuna eminim. Bir süredir açıktan saldırmak yerine sesi kesip yeni bir taktikle davranılıyor çünkü. Eskiden bilinen ve başarılı olan yöntemlerle ülkeyi yeniden resetlemek, dizayn etmek istiyorlar. İşin kötüsü eskiden dış sorunlar daha uzaktaydı şimdi dibimize girdi hatta içimize kadar girdi. Şu an ortam da oldukça müsait. Bu paradokstan ve tuzaktan nasıl çıkacağız bilemiyorum.
S
6 yıl
27\u0027\u0027+ 4K Yansıma yapmayan göz yormayan monitör tavsiyesi
İş için kullanmak üzere 27-28 inch civarlarında 4K, görüntü kalitesi iyi, göz yormayacak, problem çıkarmayacak, YANSIMA yapmayacak, monitör tavsiyesi alabilir miyim? Piyasadaki monitörlerde
glossy olma durumu nasıl? Panele göre değişiyor mu? Mesela IPS paneller glossy midir genelde?
S
6 yıl
2-3 defa 12 aylık psn aboneliği alınabilir mi?
Yakında kesin zam gelir ve görünüşe göre en az 2 kat olur. 2 defa 12 aylık üyelik alınsa mesela, sıkıntı olur mu şimdiden?
S
7 yıl
55MU8002 nedir?
İstanbul bilişimde vehttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-55mu9000-mu8002-55-140-ekran-4k-premium-ultra-hd-uydu-alicili-wi-fi-smart-led-tv-303061940 adresinde mu9000 demiş ve fiyatı daha uygun. Yine bir samsung aldatmacası mı? Neden şu kodu tüm dünyada aynı yapmazlar ki?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.