D

Yüzbaşı
22 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
699 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
D
dün
Köpek yasası ile ilgili referandum yapılmalı mı?
Bu konuyla ilgili neden referanduma gitmiyoruz? Ülke resmen, parti ayrımlarından bağımsız olarak ikiye bölünmüş durumda. Nereden bölündüğünü bulmak ve demokrasiye uygun olarak çoğunluğun isteğini yerine getirmek için referandumun şart olduğunu düşünüyorum. AKP ve CHP (seçmenlerden bağımsız) bu konuda iki karşıt görüş gibi yerleşmiş durumdalar. Bu iki parti diğerlerine ihtiyaç duymadan ülkeyi referanduma götürebilirler ancak böyle bir konuşma, düşünce dahi ortaya atılmış değil. Sizlerin fikirleri neler?
D
2 ay
Minibüslerin yol kenarından tın tın şekilde gitmesi
Sıradaki şoför arkadaşından 3-5 yolcu çalacak diye minibüsler bu şekilde yol kenarından yavaş yavaş gidiyorlar. Zamanın bu kadar değerli olduğu bir çağda 10 dakikalık yolu yarım saatte götürmek hak mı? Yok mu bu işe çözüm olacak, halkını düşünen bi politikacı?
D
2 ay
Yok mu DH’ta aklı başında kızlar?
Bıktım artık reeldeki havai hoppa kızlardan, hepsinin aklı eller havayada. Yok mu burda aklı başında, naif, saygılı, görgülü kızlar tanışalım?

Katılımcılar dm’den ulaşabilir, lütfen göz renginizi, boyunuzu ve ayakkabı numaranızı belirtirseniz sevinirim.
D
2 ay
Yeni Kaledonya\u0027da iç savaş
Öncelikle aşağıya oradaki son durumu özetleyen bir video bırakıyorum (otomatik çeviriden Türkçe'ye çevirtebilirsiniz):
https://www.youtube.com/watch?v=sfQtZgENKWg&ab_channel=TLDRNewsEU
Evet arkadaşlar sizce Türkiye olarak bu konudaki tutumumuz ne olmalı? Bence Yeni Kaledonyalı özgürlük savaşçılarına sonuna kadar destek verilmeli. Bölgede demografik değişime sebep olan, soykırım yapan, yasakçı, baskıcı ve küstah Fransız rejimine karşı Yeni Kaledonya halkının haklarını sonuna kadar savunmalıyız. Bu konuda özgürlük savaşçısı sevici İsveç ve Belçika'nın, hatta Almanya'nın ve Amerika'nın da bize büyük destek vereceğinden adım gibi eminim.
D
3 ay
Şuan Ankara’dayım moralim bozuldu
Deniz yok la böyle iş mi olur? Bu o kadar moral bozucu bir şey ki ama kimse farkında değil. Böyle başkent mi olur? Burada yaşamak zorunda olanlar adına çok üzgünüm.
D
4 ay
Ağaç kesiyorum
D
5 ay
LDP İstanbul Belediye Başkan Adayı
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Kendisi ve bu vaatleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görselde basitçe belirtilmiş vaatlerini bu linkte (Instagram) biraz daha detaylandırmış.

Sizce de artık farklı bir şeyler denemenin vakti gelmedi mi? Geçen 20 yılın ardından artık oyları bölmenin vakti geldi de geçmedi mi?
D
9 ay
CHP\u0026amp;#39;den gelen boş mesaj
Nasıl iyi cevap vermiş miyim? Ama mesaj gitmedi, cevap alma kapalı. Yiyecekleri küfürleri hesaba katıp böyle bir yola başvurmuş olabilirler.

< Resime gitmek için tıklayın >
D
geçen yıl
Yeni siyasetçilere ihtiyaç var
Çocukluğunu, gençliğini 60, 70, 80’lerde yaşamış şuan siyasette rol alan yaşlı bunaklar bu ülkenin güncel ve potansiyel hiçbir sorununa çözüm olamazlar. Günümüz sorunlarını, özellikle gençlerin sorunlarını, ihtiyaçlarını anlayamazlar. Bkz: EYT belası.

Bunlar bulundukları mevkileri terk etmedikleri, indirilmedikleri sürece, gençler ipleri ellerine almadığı sürece Türkiye, muasır medeniyet diye özendiğimiz Amerika ve Avrupa’yı 50 sene geriden takip etmeye mahkumdur.

Hem iktidarda, hem muhalefette çok sağlam bir değişime ihtiyaç var. Umarım bu, gelecek genel seçimlere kadar gerçekleşir. Yerel seçimlerde parti ayrımı yapmadan daha genç olan adayların tercih edilmesi gençlerin daha fazla söz sahibi olmasını sağlayabilir.
D
geçen yıl
Yeni dönemden beklentileriniz?
Tahminler için hala çok erken ama belli başlı bazı fikirlerimizi paylaşalım. Benim tahminlerim şöyle:

  • MHP, eski MHP'lilerle (IYI, Zafer vb.) ilişkilerini bir nebze düzeltecek. En azından yeni anayasa için ortak bir noktada buluşacaklar.
  • CHP'nin bol keseden dağıttığı sağ partili vekiller ve IYI, CHP'yi terk edip anayasa çalışmalarına katılacak.
  • AKP'nin ve Erdoğan'ın en büyük projesi bu yeni anayasa olacak. Referandumsuz işi bitirmeye çalışacaklar.
  • Ekonomi çeşitli büyük çaplı projelerle (Kanal İstanbul gibi) ve çağ dışı uygulamaların R yapılarak terk edilmesiyle bir şekilde kısmen de olsa toparlanacak.
  • CHP ve HDP daha da birbirlerine muhtaç bırakılarak iyice halktan koparılacak.
  • Kılıçdaroğlu'nun koltuğu bırakmaması durumunda Erdoğan'ın göstereceği isim 2028'i kazanacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.