Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
18
Cevap
361
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Antalya'da karşıya geçmeye çalışan Alman turiste kamyon çarptı.
N
3 hafta
Er
Konu Sahibi

https://x.com/bosunatiklama/status/1793934372791255161
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kamyon yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Alman uyruklu kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı. Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazada, minibüsün turiste yol verdiği, kamyonun durmayarak çarptığı görüldü.

Kaza, Side Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Kumköy istikametinden Side istikametine seyir halindeki Asım Karakaya’nın kullandığı 07 L 9370 plakalı damperli kamyon Ilıca-Side sınırını 100 metre geçtikten sonra sahilden kaldığı otele gitmek için yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmekte olan 69 yaşındaki Dorıs Fahrtmann isimli Almanya uyruklu kadın turiste çarptı. Kazada ağır yaralanan Alman turist, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken yapılan ilk kontrollerde hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

MİNİBÜS YOL VERDİ, KAMYON ÇARPTI

Kaza anı saniye saniyesine güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sahil tarafından gelen 3 kişilik turist grubunun yaya geçidine geldiğinde araçların geçmesi için beklediği, yolun sağ tarafından gelen minibüsün durarak yol vermesi üzerine yaya geçidinden geçmeye başladıkları, tam minibüsün önünden geçtiği sırada kamyonun durmayarak Alman kadına çarparak yola fırlattığı görüldü. Kazanın ardından kamyon sürücüsü Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İHA



M
3 hafta
Binbaşı

yıllar önce lisedeyken ilk defa antalyaya gittiğimde teyzem bana kızmıştı buradakiler deli deli sürüyor dikkat et istanbul gibi değil diye. istanbul hariç yaşanabilecek bi şehrimiz yok maalesef.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
J
3 hafta
Yüzbaşı

Ne alaka yav. Bütün şehirlerde kimse takmıyor kuralları. En başta çakarlı araçlar, polis arabaları takmıyor kuralları. Zevkine sireni öttürüp geçiyorlar kırmızıda. Kademeli olarak ehliyete el koyma ve aracın hazineyi devri gibi cezalar gelmedikçe bu çözülmez. Para cezasını zaten ödemiyolar.




Bu mesajda bahsedilenler: @Maraz Alinin sağ kolu
P
3 hafta
Yarbay

hayan oğlu hayvan. muhtemelen 7 düvel davardır böylesi. yaya geçidi ulan orası! bu insanlara nasıl ehliyet veriyorlar? resmen cinayet bu!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 hafta
Yarbay

Cezalar caydırıcı olmayınca kimse kural tanımaz , cinayet işleyenlerin serbest gezdiği ülke burası



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 hafta
Yarbay

Tr deki yaya geçitleri yayaların araçları bekleyip güvenle geçebilecekleri yer olduğu bilmiyor sanırım. Geçiş önceliği herzaman araçlarda



H
3 hafta
Yarbay

Kırmızı ışıkta geçmek çok yaygın; buradaki kamyon hem de şehir içinde hız sınırını aşıyor. Şoför iyi bir refleksle hemen frene abanmış, ama o ağırlıkta bir aracın o hızla giderken zınk diye durması mümkün değil. En azından kadının üstünden geçmemiş, ama 10-15 tonluk bir aracın çarpması da insanı anında öldürebilir.



N
3 hafta
Er
Konu Sahibi

hayret üstad, sizden "Natocu, küreselci kart Alman'ın Ajanlığını elinde patlatan Türk oğlu Türk kamyon şoförümüze helal olsun, direksiyon çeviren elleri dert görmesin." demenizi beklerdim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 25 Mayıs 2024; 16:3:37 >


Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
T
3 hafta
Yüzbaşı

Ben yurt dışında çok şaşırmıştım daha yaya geçidine gelmeden araçlar duruyordu. Bakın yavaşlıyor demiyorum duruyordu ve benim tam geçmemi bekliyorlardı. Baya şaşırmıştım. Sonra normalleşti tabi. Türkiye'ye dönünce de burası garip gelmişti ama şimdi alıştım. Yani toplumlar maalesef her şeyi birbirinden görerek yapıyor. Bu adam başkalarından ne görüyorsa o şekilde kamyonu sürüyor. Yaya geçidi ne onu bile bildiğini zannetmiyorum. Maalesef bunun düzelmesi çok zor. Çünkü biz böyleyiz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrashead -- 25 Mayıs 2024; 16:21:23 >

S
3 hafta
Yarbay

Allah in safi iste..yayayi gorunce tirin durdugu Almanya saniyor malum cumhuriyeti..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 hafta
Yüzbaşı

Alman turistin
O gün o saate orada ne işi varmış.

Elin almanısınız.
O kadar sahili, güneşi olan yer var.

Sizi deli mi öptü. Buraya geliyorsunuz.

Canınız aksiyon mu çekiyor. monotonluktan mı sıkılıyorsunuz.

Nedir sizin derdiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 hafta
Teğmen

Konuya farklı bir açıdan bakacağım hem bizim firmalarda da hemde yalakalık yapacam diye çalışan insanlarda da tuhaflık var şuan sevkiyat işindeyim adam öyle bir liste vermiş ki bu ürünleri zamanında teslim et yetiştir diyor yani 2 kişilik işi 1 kişi yapmasını istiyor yetişmiyor dediğinde ise diğer elemanlar yetiştiriyor diyor hem benden olmayacak bir şey istiyor hemde kurallara uymamı istiyor trafik cezası kazası vs de şoföre ait diyor sevkiyat işine başlarken de bir kaç gün diğer şoför arkadaşlar ile sevkiyata çıktım deli gibi araç kullanıyorlar yaya geçidini geçtim kırmızı ışık ters yola park etme hız sınırı bütün kuralları çiğniyorlar ayrıcada koştur koştur ürünü teslim etmeye çalışıyorlar

Sonra bir yerden patlak veriyor ya kaza yapıyor yada ceza yiyor haliyle suç şoföre kalıyor sistemi bu hale getiren de yine bu şoförler

2 kişilik işi 2 kişi yapacak



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: ehmet38


S
3 hafta
Yarbay

Ben de yurtdışına çıkınca hep şok yaşıyorum yaya geçidinde. Bu arkadaş da benim gibi şok yaşamıştır muhtemelen ama daha kötüsünü :)



K
3 hafta
Yüzbaşı

Hayatınızda hiç küçük şehirde yaşamadınız sanırım. İstanbul dışında yaşanacak şehir yok ne demek ya? Yaşanmayacak şehirler arasında İstanbul ilk sırada.




Bu mesajda bahsedilenler: @Maraz Alinin sağ kolu
W
3 hafta
Yarbay

69 yıldır bu şekilde yaşamış. 69 yıldır yaya kaldırımına yaklaştığında araçlar yol vermiş. Alışmış, haliyle gelişmemiş bir ülkede de yol verileceğini düşünmüş.



V
3 hafta
Yarbay

Muhtemelen durur diye düşünmüş olmalı çünkü kuzey Avrupa'da yaya geçidinde arabalar her zaman dururlar. Sırf yaya geçsin diye ta kaç metre öteden fren yapıp duran otobüs, tır, kamyon bile gördüm. Avrupa medeniyettir diyince birileri ifrit oluyor, ezik ezik konuşuyor ama bir milletin medeni olup olmadığı işte bu tür durumlarda ortaya çıkıyor. Avrupa bu yüzden medeniyettir ve Türkiye muhtemelen hiçbir zaman bu seviyeye ulaşamayacak. Çünkü insanının değeri yok.



K
3 hafta
Yüzbaşı

düşünsene almanyada doğuyorsun türkiyede kamyon vuruyor ölüp gidiyorsun



S
3 hafta
Yarbay

2018 2019 falandı yaz tatilinde Muğla'daydım yaya geçidinden geçiyordum böyle telefonuma bakarak. Arkamdan araç geçti deli gibi kornaya basıyor. Kafamı çevirip baktım telefona bakmama laf ediyor çok sinirli bir şekilde bana hareketler yapıyor. Yaya geçidinde bile kendini geçme hakkı var sanıyor telefona bakmama laf ediyor. Bunların ehliyeti var işte bunlar nereden bilecek yaya geçidine yaklaşırken yavaşlamayı



C
3 hafta
Binbaşı

Almanya'nın eğitim sisteminin ne kadar kötü olduğunu görmüş olduk.
Bu yaşına gelmiş hala Türkiye'de karşıdan karşıya nasıl geçilir bilmiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.