2080ti 3000 ne dusmesine gerek yok reis adamlar daha performansli 3070 5 bine koyarsa kimse gidipde 2. Eline 2080ti almaz zaten :) satmaya calissin 6 7 8 bine :) 5 bine bile satamaz o saatten sonra 4 felan anca satar
Dostum yazdıklarımı okumamışsınız ki! 3070 in 5000TL den satılmasını umut ediyorsunuz. hayal dedim ben buna. Zaten 5000TL den 3070 i koydu diyelim . piyasada 2080ti bulamazsınız.
Hadi buldunuz diyelim . 3000TL bandına düşeceğini iddia eden heyecanlı gençler var. bende şu an 12.000TL ye satılan kartın 3000TL ye asla düşmeyeceğini söylüyorum. en fazla 3070 satış rakamlarına düşer oda kısa bir süreliğine çünkü 3000 serisi gelmeye yakın 2000 serisi kartların tedariği kesilecektir. 1000 serisi içinde aynı şey oldu . sadece bizde değil tüm dünyada oluyor bu.
3070 in satış rakamı vergiler ile birlikte ortalama 6500-7000TL .Hatta fazlası bir rakama satılacaktır.
daha ortada kart yok performans yok sıcaklık değerleri yok fiyatın ne olacağı muamma bu devlet onada ötv ekler görürsünüz uygun fiyatı
2080 ti kullanıcısıyım satış ilanımda var 1 lira indirim yapmayı düşünmüyorum satılmazsa kalır 3090 ti çıkınca onu alırım şuan için 2080 ti benim herşeyimi karşılıyor
Bu konuyu açan arkadaşın amacı ne? Neden seviniyor? Iki seçenek var. Ilki nvidia bir anda büyük bir sıçrama yapti. 5000 tl civarında olacak 3070 in 11.000 tl seviyesinde ki karttan daha performanslı olmasına seviniyor. Ikinci seçenek ise 11.000 tl civarından 2080 ti alan arkadaşların zarar etmesine belki de üst karta gececek olanlarin zararina satacak olmasina seviniyor. Konudaki açan arkadaşın üslubuna bakacak olursak ikinci seçenek daha ağır basiyor. Bir insan diger insanın zarar etmesine neden sevinir. Bu adamların ust seviye kart alması sana batiyor mu? Derdine ne yani?
zamanın da alamayan fakirlerin sevinmesine vesile olan karttır. parası olan basıp almış ve tadını çıkarmıştır, bekleme yapmamıştır. şaaak diye saymış almıştır. parası olan adam diğerini de alacaktır. helvalık bir durum yok.
O helvayı sen ye bence. Benim dururum müsait. Birini satar diğerini alırım. Amerika’da hayat rahat. Ama sen bu kafayla GeForce 9400 kullanmaya devam edersin.
Adam amerikada yasayanlar icin bir sey dememis. Ikinci eldekilere oh olsun diyorum ben de. Aliyor karti 2 sene falan kullaniyor dolarla birlikte normal fiyatindan pahaliya satiyor. Boyle cok sark kurnazi var. Burada da bir fark yok kartlari panikten 200-300 dolardan paketliyor millet.
şu an piyasada bir sürü 2000 serisi kart var. 3000 serisi kartlar bahsedilen fiyatlardan satılırsa nvidia bunları nasıl satacak? piyasadaki kartları vakıflara bağışmı yapacak ? bence erken seviniyor herkes.
i5 4690K OC 4.5Ghz ile rtx 2080 ti %20 darboğaz yapıyor. Bizzat denedim. amd 3950x işlemciyle rtx 2080 ti sli yapmayı planlıyorum. 8400 tl den aldım ekran kartını 2 gün önce. Biraz daha bekleseymişim 7200 ve aşağısından alacakmışım. Fiyatlar daha da düşüyor.
Oyun oynamak istiyosan bilgisayar almak bir de şu dönemde akıl karı değil. 7 sene önce çıkmış konsolla 2020 oyunlarını takılmadan oynuyorum 3 sene önce çıkmış pcyle surge 2yi en düşük ayarda oynayabildim malesef. Bu arada 1050yle 1060 arasında fark var hatta 1050 ve 1050ti arasında bile bariz fark var 2gb ile 6gb arasındaki farkı zaten söylememe gerek yok seninki iş görür hala
Tamam da 2080 alanın suçu ne, sen sanki suç işlemişler gibi konuşup dalga geçiyorsun. Daha farkı bi üslupla yazmış olsaydın zaten konu buraya gelmezdi ki.
Hadi buldunuz diyelim . 3000TL bandına düşeceğini iddia eden heyecanlı gençler var. bende şu an 12.000TL ye satılan kartın 3000TL ye asla düşmeyeceğini söylüyorum. en fazla 3070 satış rakamlarına düşer oda kısa bir süreliğine çünkü 3000 serisi gelmeye yakın 2000 serisi kartların tedariği kesilecektir. 1000 serisi içinde aynı şey oldu . sadece bizde değil tüm dünyada oluyor bu.
3070 in satış rakamı vergiler ile birlikte ortalama 6500-7000TL .Hatta fazlası bir rakama satılacaktır.
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Zar zor parayı denkleştirip 1060-RX570 falan kullanan adamlar 2080ti sahiplerinin fıstığını yiyor. Anca fıstığını yersiniz beyler zaten
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Nick uyumundan biraz sahte konu sezdim sanki ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 3 Eylül 2020; 7:25:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @sky__walker
2080 ti kullanıcısıyım satış ilanımda var 1 lira indirim yapmayı düşünmüyorum satılmazsa kalır 3090 ti çıkınca onu alırım şuan için 2080 ti benim herşeyimi karşılıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Alen Doğu Gencer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @War Rock
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 3 Eylül 2020; 10:29:27 >
amd 3950x işlemciyle rtx 2080 ti sli yapmayı planlıyorum. 8400 tl den aldım ekran kartını 2 gün önce. Biraz daha bekleseymişim 7200 ve aşağısından alacakmışım. Fiyatlar daha da düşüyor.
Bu arada 1050yle 1060 arasında fark var hatta 1050 ve 1050ti arasında bile bariz fark var
2gb ile 6gb arasındaki farkı zaten söylememe gerek yok seninki iş görür hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Blackdik
Not: çıktığından beri 1060 kullanıcısıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Skywalkerx