P

Binbaşı
14 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
805 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
P
2 yıl
TURKNET KULLANMAYIN.
Yaklaşık 3-4 hafta evvelinde Netspeed fiyat zammı açıklayınca 10 lira daha verir TurkNet'ten düşük pingli internet alırım demiştim. Elim kırılaydı da almasaydım. Yahu bu kadar sorumsuz bir firma ben görmedim. Yıllarca Türk Telekom kullanmak zorunda kaldım ama memnuniyetsizliğim maksimum 3 saat sürdü. Geçiş işlemi yaparken bin takla attırdılar. Yok Netspeed red verdi, sistemde hata çıktı, manuel olarak ilettik falan filan bin tane bahane. En son bağlandı kullanmaya başladık. İnternetten memnunduk. Ta ki ayın 20'sine kadar. Sabah kalktığım da DSL ışığı yanıp sönüyordu. Şu an o da yok. TurkNet'in canlı desteği olmadığını bilmiyordum. Yemin ederim ki geçmezdim bilseydim. Online işlemlerden destek kaydı oluşturdum önce otomatik mesajlar geldi daha 6 saat sonra da bir personel mesaj atmış. Şaka gibi 6 saat sonra dönüş aldım :) Türk Telekom'a arıza bildiriminde bulundular. Kimse geri dönüşte yapmadı. Ben zahmet edip müdürlüğe gidip öğrendim binaya gelen kablonun sorunsuz olduğunu iç tesisat da sorun olduğunu. Bu bilgiyi ben kendim TurkNet verdim şaka gibi. Bana bilgi vermeleri gerekirken! Kendim elektrikçi çağırıp kontrol ettirdim iç tesisat da bir sorun yok dedi. 200TL para da oradan verdim. 160TL'ye 10GB internet almak zorunda kaldım. Daha sonra aradılar beni. İç tesisat da sorun olması halinde 300 lira bedel alınacaktır diye. Ki sorun olmadığına da eminim dün hiç sorunsuz 75Mbit kaldıran hat bugün tık diye gitmiş olamaz. İtiraz etmem üzerine ücretsiz bir ekip yönlendirmesi yaptık dediler. Şu an sorunun 48. saatindeyim ve hala daha elle tutulur bir aksiyon alınmış değil. Netspeed'e geri gitmek istedim kanunlardan dolayı 3 ay sonra geçiş yapabiliyormuşuz. İptal ettirmem gerekirmiş. Öyle de portu kaybetme riskim var. Geçmeyi düşünen arkadaşlara sesleniyorum. Sakın.
P
2 yıl
Rize Pazar\u0027daki Dursun Zehir Cinayeti Arama Çalışmaları Sona Erdi
Merhabalar. Rize Pazar Kız Kalesinin altındaki arama çalışması sona erdi.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
3 yıl
12 Bin TL İle Ne Yapılmalı?
Dolar almayı düşünüyorum ama bir düşüyor bir yükseliyor sizce neye yatırmalıyım?
P
3 yıl
Ek Puan Kırılması Olayını Bi Anlatır Mısınız
Merhaba. Kardeşim bu sene 4 yıllık bir bölüm kazandı fakat beğenmedi ve gitmek istemiyor. Seneye tekrar tercih yapacakmış. Meslek lisesi bilişim mezunu kendisi. Bilgisayar programcılığı düşünüyor 2 senelik. Seneye tercih yaptığında OBP kırılacak onu biliyoruz da meslek liseleri ek puan veriyor bazı 2 yıllıi bölümler için o da kırılacak mı?
P
3 yıl
4000TL\u0027ye kadar telefon tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Önceki telefonum ayağımın kayması sonucu benle denize düştü. Telefon pert oldu şimdi bana telefon lazım. 4000TL'ye kadar bir telefon tavsiye edermisiniz?

Kriterlerim :

Günlük işler çok önemli o yüzden çok iyi performans vermeli
İşlemcisi RAM'ı iyi olmalı
Kamerası iyi olmalı
Bataryası iyi olmalı
Oyun performansı ve tasarımı çok önemli değil ama olsa iyi olur
P
4 yıl
Obezite Cerrahisini SGK Karşılıyor Mu?
Arkadaşlar merhaba. Kuzenim 18 yaşında ve maalesef 145 kiloya geldi salgın döneminde. Vücut kitle indeksi 42 sanırsam. Daha önce 3 defa diyet yapmayı denedi ama başaramadı. Artık diyetle uğraşmak da istemiyor çünkü neredeyse 60 kilo fazlalığı var. Bence de diyetle verilebilecek bir kilo değil. Ameliyat olmak istiyor ve maalesef ailesinin bu cerrahiye parası yok. Hiçbir sağlık sorunu yok. Benden sağlam desem yeridir :) Kuzenim bu ameliyatı olabilmek için uygun bir aday mı ve devlet bunu karşılıyor mu? Evet ise nereye başvurmalı yada hangi bölümde kontrol edilmeli?

Arkadaşlar samimi ve ciddi mesajlarınızı bekliyorum bu gerçekten alay edilecek bir konu değil. Çocuk iki defa intihardan geri çekildi. Lütfen empati kurun.
P
4 yıl
Takvim\u0027in yaptığı ilginç haber
P
4 yıl
Son Zamanlarda Durumumuzu En iyi Anlatan Şarkı
Bence budur:Mevlam bir çok dert vermiş,Beraber derman vermiş,Öldürücü dertlere,Neden ilaç vermemiş?
P
4 yıl
Araba Piyasasına Baktıkça Çıldırıyorum!
Örnek vereyim önceki aracım 2011 Captiva. 2018 de bu aracım ennnnn temizlerini ennnn düşük kmlisini 65 bine veriyorlardı. Geçen sene çok temiz ve çok düşük kmli olarak 70 bine aldım. Bu sene ev aldığım için 120 BİN TL'ye sattım. Arada 50 bin fark var 1 sene de bu nasıl olabilir yav? Şimdi 60 bin TL param var. Bundan 3 sene önce 2005 model Mercedes E serisi alabilirken şimdi 95 modeli bile alınamıyor! Yahu araç almak isteyen nasıl alacak? Şahine doğana 35 bin isteyen var ayıptır yav. Peynir fiyatına satıldı lan onlar sıfırken. Şimdi geldik beni en çok çıldırtan şeye. Bu fiyatlar hiç bir zaman düzelmeyecek! Biz de gittikçe fakirleşiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.

Edit: Neredeyse 1 sene oldu ve şimdi diyorum ki ulan keşke geçen seneki fiyatlar olsa. 120 bin diye çıldırdığım araç şuan 170-180 bin lira. Lanet olsun bizi bu hale koyana!
P
4 yıl
Captiva\u0027dan sonra Sorento üzer mi?
Arkadaşlar merhaba. Ev alma arefesindeyim ve bunun için aracımı satmam gerekiyor. 80 bin TL'yi geçmeyecek, Captiva'dan az yakan, dizel-otomatik, SUV bir araç bulmak istiyorum. Tertemiz km si diğerlerine göre düşük sadece lokal boyası olan bir 2005 2.5 crdi Sorento buldum. Araç tam istediğim gibi. Herkes de tavsiye ediyor. Bu araç da hemen satılmayacak 2 sene binmek zorundayım en az. 300 bin km de tertemiz bir 2005 2.5 dizel Sorento alınır mı sizce 80 bin TL'ye?

Tavsiyelere açığım illa SUV olmasına gerek yok.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.