M

Yüzbaşı
08 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme (?)
2859 (Bu ay: 72)
Gönderiler Hakkında
M
7 ay
Şarj girişi tamiri
< Resime gitmek için tıklayın >
Normalde olması gereken bu ama


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Bendeki şu şekilde, bunu nasıl yaptirabilirim
M
7 ay
Sahte RAM olabilir mi ?
Bir arkadaşım Hepsiburada üzerinden ram siparişi vermiş, bana gösterdi hiç böyle Kingston ram kutusu görmemiştim. Ramleri taktım çalıştı ama yinede merak ettim. Bu arada kutunun içindeki eski ram.


< Resime gitmek için tıklayın >
M
geçen yıl
Kasa Fan Temizliği
Genel anlamda kasa üzerinde sıvı soğutmada dahil en az 7 tane rgb fan var, psu fanınıda ekle 8, ekran kartınıda eklesem etti 11 fan. Toz birikmesi ile bir süre sonra ses yapıp kafa şişirmeye başlıyor ve temizlik yapmak lazım. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama mobilden ancak burayı bulabildim. Tavsiye istediğim konu hava üfleyerek kasa ve fanların temizliğini yapabileceğim bir hava üfleyici.
M
geçen yıl
Ryzen 5 5600 ve Photoshop
Photoshop ile çok sık çalışıyorum, evde baskı işleride yapıyorum üstüne boş vakitlerimde oyun oynuyorum. Şu an kasa dışında sistemin tüm bileşenlerini aldım, monitör olarak 12 bit panel 4k 100 hz tv kullanacağım (duruma göre ileride prof. monitöre geçebilirim) bütçe ancak yetti ama 5600 ile özelilkle photoshopta çalışırken sıkıntı yaşarmıyım ?

cpu: ryzen 5 5600
anakart : msi b550m pro-vdh wifi
ram : gskill ripjawsv 32 gb (2x16) ddr4 3000 cl16
ssd : samsung 980 1 tb
ekran kartı : zotac rtx3060 8 gb

henüz kasa alamadım ama sistem bu.
M
geçen yıl
WD MyBook Duo sürekli çalışıyor
içine yüklemem gereken neyse yükledim, sistemi kapattım ama bütün geçer harddisk tıkırtısı ile uyumak zorunda kaldım işin açığı fişini çekmeyede cesaret edemedim sürekli çalışıyor diye. problem olurmu geceleri fişini çeksem ?
M
2 yıl
İstanbul gezintisi için tavsiye
yarın sabah gelip akşam döneceğiz yht ile, süre kısıtı olduğu için bu başlığı açıyorum zira yeğenime boğaz ve ayasofyayı göstermek istiyorum söğütlüçeşmeden inip hızlı bir şekilde nasıl bir rota izleyebiliriz ? balık ekmek yemek için vakit olurmu ?
M
2 yıl
JBL Quantum Duo Kendi Kendine Uyku Moduna Geçiyor
kendiliğinden uyku moduna geçiyor, usb bağlantısı ile alakalı bir durum galiba, çözümü bilen varmı ?
M
2 yıl
MacBook Pro Late 2016 ssd ve RAM upgrade
Elime bir adet late 2016 MacBook Pro cihaz geçti. Model numarası a1706 emc 3071. Bu cihazda ssd veya RAM yükseltmesi yapılabiliyormu ?
M
2 yıl
Covid karantinası sonrası tekrar test olmalımıyım ?
Pazartesiden beri karantinadayım, evde annem (65 yaş üstü) ve ablamla yaşıyorum, karantina sonrası negatife döneceği garantimi ? Sağlık bakanlığı karantina bitince test olmaya gerek yok yazmış ama süre sonunda pozitif çıkan vakalar var, pozitif durum devam ederse evdekilere bulaştırmaktan korkuyorum.
M
2 yıl
Ryzen 7 5800x (Isı değerlerim sizce nasıl?)
5900x alacaktım ama satıcı siparişi kendi kafasına göre iptal edince başka bir siteden 5800x aldım ve 3600mm corsair h150 rgb ile montaj yaptım sabah, değerler şu şekilde;


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.