M

Emekli Yönetici
02 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
530 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
EİS Biyoloji DAF vs Aydın Biyoloji Ders Föyü
Başlıkta belirttiğim gibi hangisi daha iyidir? Palme konu anlatımlı alınmayacak, MEB ders kitapları alacak kişide mevcut. Gerek yok, bunu kullan tarzı öneri değil de ikisinden birini kullanan varsa veya daha önce araştırmış olan tavsiyelerini bekliyorum.
M
3 yıl
YKS 2022 KAYNAK VE KANAL ÖNERİSİ ARANIYOR
Bu sene yakın bir akrabam sınava girecek ve pek durumu yok o yüzden kırtasiye, kitap vs masraflarında kendisine yardımcı olacağım. Çalışkan bir çocuk ama maddi durumu olmadığından dershaneye de gidemiyor, ben de elimden geldiğince kendisine yardımcı olacağım. Dünden beri forumu arşınlıyorum ve şöyle bir şey düşündüm;

Matematik için paralı alınacaksa Barış Ayhan veya Mikail, ücretsiz isteniyorsa Eyüpb demişsiniz. Kaynak için TYT'de genelde 3D, 3-4-5, Karekök vsden birini çözüp bol bol deneme çözmeye başlayın, AYT'de yine 3D, 3-4-5, Karekök, Bilgi Sarmalı vsden vakit varsa ikisini çözüp deneme çözmeye başlayın demişsiniz.

Kimya için Kimya Adası denmiş fakat TYT ve AYT için bir kaynağa rastlayamadım bu derse dair önerileriniz varsa veya gözümden kaçan bir konu varsa linkini atarsanız çok sevinirim.

Biyoloji için Senin Biyolojin çok önerilmiş aynı zamanda da Selin Hoca idi sanırım o da çok önerilmiş. TYT ve AYT için 3D, 3-4-5, Paraf ve Limit önerilmiş.

Fizikte ücretli ESŞ, ücretsiz Vip Fizik önerilmiş. 2019'de kardeşim girerken ESŞ'nin 8li kitap setinden almıştık, çözmedi hıyar ağası Sanırım şimdi ESŞ kitap sayısını düşürüp videolarını vs yenilemiş. Baştan o kitap setini alayım mı, yoksa sadece videolarını alıp o kitapları mı verelim? Fizikte TYT ve AYT için 3D, Nihat Bilgin, 3-4-5 ve Paraf'ı önermişsiniz.

Geometri için Eyüpb ve Kenan Kara önermişsiniz. Kitap için de Birey B mavi, Karekök, Acil, Endemik ve Bilgi Sarmalı gördüm.

Türkçe için hiçbir fikrim yok ama genel olarak kitap okuma ve bol bol paragraf çözülsün demişsiniz.

Matematik için Eyüpb'nin kanalına baktığımda 45 günlük kamp diye bir şey gördüm ve kaynak videolarını inceledim. Kendi pdfiyle eis föylerini götürür dediğimden eis föylerini de alacağım.

Eksik bir şey veya daha iyi bir öneriniz varsa lütfen çekinmeden yazın. Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
M
6 yıl
Kral Katili ve Zaman Çarkı benzeri kitap önerisi aranıyor.
Aynen başlıktaki gibi bahsettiğim serilere benzer kitaplar arıyorum.
M
7 yıl
Windows kurulu HDD\u0027den dosyaları alma
Sorunum başlıktaki gibi hddde windows yüklü ve arızası vs yok.İçindeki bazı önemli wordpad dosyaları falan lazım.Nasıl alabilirim içinden.Yapma imkanım yoksa bildiğiniz yer falan var mı?
M
7 yıl
1More Triple, Sony XBA-A1AP ?
Kullandığım CKS77'nin yerine aldığım bayağı da sevdiğim CKS990'ın da mefta olması sonucu yeni bir kulaklık arayışındayım.Aldığım fiyattan daha pahalı olmasından dolayı CKS'leri almayacağım.Aklımda bu iki kulaklık var.Öncelikle Bass'ı severim fakat vokali boğmaması önemli.Özellikle ş ve ç seslerinde patlamaması mühim.Bass vereceğim diye saçma sapan sesler de vermemeli.Bunun dışında edm, rock, pop, dinlerim genellikle.Aynı fiyatta başka öneriniz var mı veya bunlardan birini kullanıyorsanız anlatır mısınız?
M
7 yıl
x264/x265 için hangisi?
Başlıktaki gibi i7 7700 mü yoksa ryzen 5 1600x mi beyler?
M
7 yıl
Dedicated Server\u0027a İşletim Sistemi Kurma
Alacağım dedicated server işletim sistemsiz ve windows 2016 standardı kurmak istiyorum. Fiziksel bir işlem yaptırmadan nasıl yapabilirim? Bilgisi olan var mı?
M
8 yıl
McDonalds\u0027a Donut Gelmis!!!!
En son 10 sene once yemistim ve bir daha bulamamistim.Dun nette gordum, tadi ayni eskisi gibi efsane beyler ^^
M
8 yıl
Yakın Zamanda EDM Konseri?
Başlıktaki gibi biletix'ten bakıyorum hiç çıkmadı yazın İstanbul civarında olacağım bilgisi olan var mı? Özellikle Alesso,Axwell&Ingrosso falan olursa süper olur.
M
8 yıl
Şu tarz parçalar elinde bol olan ? (Swedish Progressive House)
Aradığım şeyin pek belli bir tarzı yok spesifik olacak olursam Swedish Progressive House diyebiliriz.SIZE'ın , Axtone'un tüm parçalarını kontrol ettim hepsini dinledim.Soundcloud hesabımda 1400'ü aşkın EDM var.Belki bir yere bağlı olmayan bilinmedik yapımcılarında bu tarz parçaları vardır ben bulamıyorum belki siz biliyorsunuzdur diye sorayım dedim.

https://soundcloud.com/theinsound/swedish-house-mafia-greyhound 1:20'de başlıyor

https://soundcloud.com/sizerecords/midnight (bayılıyorum)

https://soundcloud.com/sizerecords/why-i-still-love-you

https://soundcloud.com/sizerecords/everything (00:17-00:35 arası)

ve tabi ki de masterpiece saydığım

https://soundcloud.com/sizerecords/payback-original-mix
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.