Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
18991
Cevap
764624
Tıklama
69
Öne Çıkarma
Cevap: Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (376. sayfa)
S
8 yıl
Yarbay

Rezalet gerçekten bilerek internete sınır koyuyorlar.

Halen eski ISS aktif k.adım ve şifre ile girebiliyorum vodafone.net bilgilerini girince modeme hızım 16 mb iken turk.net k.adı ve şifresini girince ise 3mb'e düşüyor.

1-2 güne çözerlerse çözerler yoksa ben hayatta uğraşmam bunlarla.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 3 Aralık 2016; 0:21:26 >

C
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

Valla hocam b3nde ilk ay ücretsiz diye dahil oldum dün internet geldi bugunde fatura bi ayda ugrastim adamlarla sabırsız biri isen sakin bulasma

sozlesmede ılk ay ucretsız yazıyor acıldıgından ıtıbaren 1 ay...valla ugrasmayı severım oıyle bırsey yaparlarsa:)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Çavuş

Benim kasim 17 den beri yenileme calismasi var diye netim yok. Kasim 1 de aboneligim basladi. 15 gun kullandim yani. Bu gun faturaya bi bakiyorum 59.90 bir fatura 60.45 ayri bir fatura kesilmis. Isin ilginc yani ozellikle soyluyorum 17 sabahindan beridir ne telefon var ne internet. Sakin ama sakin bulasmayin bu firmaya. Söyledikleri yaptiklari herşey yalan. Alenen dolandırıcılık yapiyorlar. Resmen insanlardan ne koparsak onun peşindeler. Biz jetfadillari saadet zincirlerini falan görmüş adamlarız. Ama bu kadar alenen dolandırıcılık yapanini ilk defa görüyorum. Ozellikle soyluyorum SAKIN AMA SAKIN BULAŞMAYIN.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Binbaşı

Hocam 2 kez kargo 4 kez kimlik fotokopisi gönderdim 1 ay sürdü oda hat taşıma işlemi geçen hafta tel dün internet taşındı bugunde 60 tl fatura geldi çelik gibi sinir lazım bunlarla urasmak için solim vdsl başvurdum imzaladı adsl geldi :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cumhurfatih
E
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Telefon hizmeti sağlamadıkları 1 ay için 10 lira ayrıca ilk ay bedava olmasına rağmen fatura çıkardıkları için 59,99 yani toplam 69,99 indirim tanımlamaları gerekiyordu ama faturaya neye binaen olduğunu muhtemelen kendilerinin de anlamadıkları ve açıklayamayacakları 49,99 liralık indirim tanımlamışlar.
Artık iyiden iyiye çalışanların işe gelirken haplandığını falan düşündüğümden -aksi taktirde 5 yaşındaki çocuk bile meramımı anlardı- "en azından indirim istediğimi anlamışlar, bu kadarına da şükür" diyerek 2 aylık mücadeleme ara vermeyi düşünüyorum.

Bir de bugünlerde hız problemi yaşayanlar var mı? 51 Mbit VDSL2 abonesiyim, hız testim şöyle:
< Resime gitmek için tıklayın >

upload 1.6 yı geçmiyor bizde.size niye fazla vermişler acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
8 yıl
Binbaşı

Yüksek değil ki, düşük bile. Tarife 51/4, gerçekte aldığım hız yaklaşık 35/2.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @e_capkan
M
8 yıl
Teğmen

şimdi bu tarife taahhütsüzya yarın 60 lirayı 100lira yapsalar ne olacak? olabilir mi, bunun bir prosedürü var mıdır?

bu arada benim daha önce tt,,superonline başvurularıma port yok iptali alırken (4-5 ay) birgün can sıkıntısından superonline başvurdum ve nasıl olduysa internet geldi. ama tt,turknet göre falan pot halen yok geçiş yapılamıyor. bu da böyle tuhaf bir tecrübedir.

baştaki soruyu şunun için sordum, babam kıbrıs gazisi ve çokta avantajlı sayılmasa da taahhütsüz bir özel tarife var, geçersem yarın fiyat çok artabilir mi? taahhütlülerde artmıyor heralde de?



E
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Yüksek değil ki, düşük bile. Tarife 51/4, gerçekte aldığım hız yaklaşık 35/2.

turknet 2 mbit upload hızı veriyor.o hızda kısıtlamalar ile 1.6ya düşüyor.

ne zaman abone oldunuz siz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Yüzbaşı

Bugun telekom görevlisi aradı, geldim evde yoksunuz randevu saatinde diyince ,ne randevusu dedim turknet bilgi vermediki. Adamda şaşırdı sizin adınıza randevu almışlar bu saate dedi. Evde yokuz çalışıyoruz sen kutuya tekrar bak, bidahakine randevu saatini söyletirim dedim. Ama içime bir kurt düştü tekrar tekrar uğraşmamak için aradım görevliyi kardeş bekle geliyorum 15dkya , haftasonu trafiği olmayınca 20dkda evdeydiim tam giderken yakaladım. Çıktık eve modeme sinyal gelmiş çoktan halletmiş bile,( yani bizim elektrikçide tırt çıktı o yapamamış işini iyi yapan adam bulmak zor).

Tabi hemen hız testi, kabloluda 60 wifi 40 verdi. Görevli çok hız vermişler size bu hat desteklemez, uygun değil buranın hatları eski dedi, port sorunuda var. Bende 1 aydır bekliyoruz portu zaten dedim. Sorun yaşatır diyince modemden kısarım sorun olmaz dedim. Modemden kısınca 50mbit yaptım bu sefer kabloda 35 wifi 25 verdi. Nasıl bir kıstılamadır bu, tanımlananın hep aşağısında veriyor. Neyse bunada razıyım zırt pırt kopup uğraştırmasında 35te yeter bana.

Yalnız modem wifide çok kötüymüş bunu öğrendim değiştiresim var, tplink w9970 Yerine airties 5760 alabilirim.

Herkese sorunsuz bağlantılar diliyorum, bizim hikaye şimdilik mutlu son ile bitti.



Y
8 yıl
Yarbay

Y
8 yıl
Yarbay

Turk Telekom görevlisi sana yakın olan saha dolabından internet gelmiyor telefon geliyor dedi. Başka saha dolabından da interneti çekti. Telefon ve ADSL'i farklı noktalardan farklı kablolar ile alıyorum. Allahtan eve 5 adet bağlantı çifti döşemiş müteahhit, böyle olmasına sevindim. Şu anda telefon da internet de var. İnternet için hızın yükselmesini bekliyorum.


*** Senin saha dolabında VDSL kartı var, boş port da var. Fakat TTNet hariç hiç kimse o portları kullanamaz, mevcut kart sayısı az olduğundan bağlamıyoruz dedi. Turknet başvuru yapsa ve dosya bana gelse ben bağlarım ama Turk Telekom red ediyor vermiyor diğer firmalara dedi. E nasıl düzelir dedim ? Turk Net kendi alt yapısını döşerse düzelir dedi şu şekilde sırıttı : . Gelen görevli benim yaşlarımdaydı, gayet iyiydi. Kablo falan da verdi, duvurdan çıkan tesisatı cillop gibi bir hale getirdi. Hız da 8-12 mbit arası bir şey olsun birşey demeyeceğim. Son olarak da yılbaşından sonra saha dolaplarında yeni düzenleme olacak neredeyse bütün portlar VDSL'e geçecek ADSL diye birşey kalmayacak bu bölgede dedi. Yılbaşından sonra VDSL yükseltme başvurusu yapacağım.

*** 120 TL'ye VDSL modem satıyordum sıfır TP-Link, onu da satıcıya iade ettim. Forumdaki ölücüler 100 TL veriyordu. Aldığım fiyattan iade ettim o konuda da kafam rahatladı. Tek sorun kaldı o da hızın düzeltilmesi.



S
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Ve mutlu son... Yorum sizin...

< Resime gitmek için tıklayın >

Voxility? VPN'siz test yok mu?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay

Y
8 yıl
Yarbay

0,78 idi onunla da, şimdi 13 mbit civarına sabitlendi. Hız gayet yeterli. Faturalandırma nasıl işleyecek bakalım şimdi.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 3 Aralık 2016; 14:1:30 >


Bu mesajda bahsedilenler: @sonurakar
F
8 yıl
Yarbay

Herkese merhaba,

Bu embesil firma altyapınız fiber diyerek 3 aydır aktivasyon yapmıyordu. Forumdan durumu bana benzeyen bir arkadaşı emsal gösterince 2 gün önce arayıp altyapınız 76 mbps'ye uygun değil sözleşmenizi 24 olarak güncelleyelim dediler. 24 olsun bizim olsun diye beklerken bu sabah tekrar arayıp altyapınız fiber, aboneliğinizi iptal edelim dediler.

Bu dangalaklara laf anlatmak zor olduğundan sosyal medya hesaplarından da yazıyordum sürekli. 3 aydır beklettiklerini yazdığım için rezil olduklarından Facebook sayfalarından banladılar. Artık nevrim döndüğü için twitterdan giydirince oradan da banladılar.

Sözleşmeye göre 20 gün içinde bağlanması gereken internet 93 gündür bağlanmadı. Her gün için çatır çatır tazminat alıp fakir fukaraya dağıtıcam. F U Türknet.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Yarbay

Yaklaşık 4 aydır sorunsuz kullandığım internetim bugün itibari ile kesildi. İnternet ışığı kırmızı yanıp duruyordu sonra komple gitti. Arıza kaydı oluşturdum bakalım kaç günde sorun çözülecek.

Edit - 2 saat içinde internet geldi hiç bir sıkıntı yok. Beklediğim den kısa oldu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 4 Aralık 2016; 1:5:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Çavuş

Hayırlı olsun hocam. Ben sinyal alamadığımı bildireli 2 gün oldu dönüş yapılmadı hala.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Yggdrasil Asgard
-
8 yıl
Binbaşı

13 eylülde kullanmaya başladım



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @e_capkan
İ
8 yıl
Yüzbaşı

Bence telekomu arayın bir konuşun. Yol yapın devam etmek istiyorum diyin. Turknet uygun 60 liraya eşdeğer bir tarife yok . Ama sorun çok :)
Telekom ile anlasamazsaniz turknet i bir deneyin. Zaten taahhüt yok. En fazla bir ay beğenmez iptal edersiniz. Tabi beklemek sorun olmayacaksa



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Alias57
S
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: spy_hunter

Bende başvuru sürecimi yazayım;
21 Kasımda evrakları kargo ile gönderdim
24 Kasımda telefonuma evraklarınız bize ulaştı mesajı geldi.
28 Kasımda modemimi önceki kiracıdan kalan hatta bagladım. Modemin adsl ve internet ışığı yanıyordu.
1 Aralıkta telekom yetkilileri geldi. Onlarda hattın ucunu modemime taktılar yine adsl ve internet ışığı yandı.
Bugün Sabah 8 de telefonuma adsl kullanıcı adı ve şifresi geldi ama modemde sürekli yanan adsl ve internet ışığı bu sefer yanmıyordu. Turkneti aradım arıza kaydı aldılar.
Şuan ise sabır çekerek sorunun bir an önce hallolmasını bekliyorum.

İnternet bağlantım bugün itibariye sağlandı ama sorunlar devam ediyor. Ttnet abonesiyken 8 mbite kadar olan tarifede 8 mbite yakın değerler alırken aynı yerde turknet ile alınan değerler rezil seviyelerde. youtube de 720p video izlerken bile donma oluyor. sorunun düzelmesi için turknet ile iletişime geçtim.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.