Y

Yarbay
02 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme (?)
772 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
Y
6 ay
Playstation 5 Standart Edition 16499
Kuponla biraz daha ucuza gelir..



n11’den Sony Playstation 5 PS5 Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-1990253?magaza=teknodeposu
Y
2 yıl
Dakik App (Yemek Siparişi Uygulaması, Sadece Ataşehir/İstanbul)
Tüm siparişlerde %40 indirim, 120 TL ve üzeri sepetlerde %50 indirim var.

Uzun süredir kullanıyorum, yemek yapamadığım günlerde elim ayağım oldular resmen. Yemek sepetinden farkı yemekleri kendileri hazırlayıp yolluyorlar. Fiyatlar çok uygun.
Y
3 yıl
Aracımın Şoför Kapısına Vurdular / Değer Kaybı
Merhaba arkadaşlar. Duran park halindeki aracıma geri geri gelirken saçma sapan bir hızda vuruldu. Hamile kadın bir şoför ağlamaya başladı hemen, çok uzatmadan eşinle görüşelim dedim geldi tutanak tuttuk. Araç şu anda serviste, muhtemelen %100 kusur karşıya verilecek.

Servis yüksek ihtimal değişim ama onarım deneyeceğiz dedim. R de yavaş yavaş değil de gaza basarak girdi benim arabaya panik yaparak. Olan oldu, ilk kazam cidden midem bulandı sinirlerim alt üst oldu ama mala geldi diyorum neyse.

Kapıda 4-5 noktada ciddi derin göçme var, tam kapi ortasında boya attı. Kapı altı marşpiyel piyano black birleşim notkasinda boyla komple kalkti, sac direk görünüyor. Keskin hatlar yamulduğu için değişim şart gibi. Ben de değişim istiyorum açıkçası.

Değer kaybı için bu konuyu açtım, aracım 2019 Ocak trafiğe çıkışlı Icon Clio, 12000 km'de. Değer kaybı sürecini nasıl yürütmek gerekir ? İşçilik dahil 4-5 Bin TL tramer yiyecek araç ne yazık ki.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
3 yıl
360 S7 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge
Y
3 yıl
Karayolları Kaç Geçiş ve Takip Hk.
Merhabalar, aralık ayında park halindeki aracımın ön camını kırdılar bu nedenle ön cam değişimi yapıldı. Camda yapışmış durumda olan HGS manyetiği haliyle çöp oldu gitti. Anadolu otoyolunda HGS manyetiğim olmadan 2 adet kaçak geçiş yaptım 7 ocak ve 11 ocak tarihlerinde. 7 ocak ihlalim görünmüyor, 11 ocak ihlalim görünüyor. 57 TL bakiyem olmasına rağmen bu kaçak geçiş nedense bakiyemden düşmeden bekliyor. Aylar sonra abuk subuk bir ceza ile karşılaşma durumum olabilir mi ? 7 ocak kaçak geçişim 4 gün daha önce olmasına rağmen yansımamış, bu da ayrı tuhaflık.
Y
3 yıl
ASUS TUF Gaming H7 Sarı 7.1 Surround Oyuncu Kulaklık 489 TL
Y
4 yıl
VDS\u0027e Geçsem Ne Kadar Hız Alırım ?
Turk.net 75 mbite kadar teklif sunuyor, sitesinden alt yapı sorgusu yaptığımda 50 bite kadar hız alabileceğimi söylüyor ama hat değerlerim pek iç açıcı değil sanki ? Yorun alabilir miyim.

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
5 yıl
Selpak 24\u0027lü Tuvalet Kağıdı 22,90 TL
Y
5 yıl
World / 3 Bitaksi Yolcuğuluğuna 60 TL HEDİYE
World Mobil’den kampanyaya katıl, 3 yolculuğunda 20’şer TL kartına iade edilsin.


15 Ekim 00:00 – 15 Kasım 23:59 arasında World Mobil’den kampanyaya katılıp, Yapı Kredi kartlarıyla ödeyeceğin 3 yolculuğunda kartına 20’şer TL’ye kadar iade edilir.
Kampanyadan yararlanabilmen için kampanya süresince World Mobil’e giriş yapıp bu kampanya için “Hemen Katıl” butonuna basman gerekir.
Kazanılan indirimlerin 2 iş günü içerisinde kartına yansıtılacaktır.
Kampanya Yapı Kredi kredi kartları ve Yapı Kredi banka kartlarıyla ve BKM Express üzerinden bu kartlar ile yapacağın ödemelerde geçerlidir.
Business kartlar, Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard`lar ile yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamına dahil değildir.
Kampanya İstanbul ve Ankara’da geçerlidir.
Kampanyadan günde 1 kere, toplamda 3 kere yararlanabilirsin.
1 yolcululuğunda en fazla 20 TL, toplam en fazla 60 TL indirim kazanabilirsin.
Diğer kampanyalarla birleştirilemez.
İndirim kurumsal yolculuklarda geçerli değildir.



Kampanya sürücülere açık değildir.
BiTaksi ve Yapı Kredi kampanyada değişiklik yapma hakkına sahiptir.
http://www.bitaksi.com/world-kartlilara-ozel-60-tl-hediye/
Y
5 yıl
Aracımın Elektrik Kablolarını Fare Yemiş
Merhaba, aracım daha 700 km'de alalı 40 gün oldu. Bugün iş çıkışı aracıma bindim 1 km sonra egzoz emisyon sorunu uyarısı verdi, iş yeri evime 3 km. Motor gürültülü ve sarsıntılı çalışıyordu , start stop da dengesizdi. Bir tuhaflık olduğunu anladım. Eve tıngır mıngır bir şekilde geldim, Renault yol yardımı aradım 20 dk sonra ekip geldi. Aracı bilgisayara bağladılar bir sorun çıkmadı. Kaputu açtılar ve manzara ortaya çıktı. Servis yetkilisi yakıt ölçüm kablolarının ve diğer bir kaç kablonun yandığını elektrik tesisatının bu 2 yer için komple uçtan uca değişmesi gerektiğini söyledi. Yarın sabah aracı servise bırakacağım, deli gibi kaskoya geçireceklerine mi yanayım daha 40 günlük sıfır aracın kemirgen hasarına maruz kalmasına mı yanayım bilmiyorum. Olan oldu elimden gelen birşey yok. İlk aracım ve inanılmaz soğudum. Araba aldığım için pişman hissediyorum kendimi derdi, tasası ve masrafı bitirdi beni.

Edit: 150 TL'ye serviste kablolar onarıldı. Daha önde olan paramparça 3 lü kabloyu lehimleyip kumaş ile sarmışlar. Arkadakini de aynı şekilde kumaş ile sarıp boştaki kabloları siyah bant ile sarmışlar. Motor sıcaklığından yamşımaz umarım o siyah bantlar hele yazın. Sorun çıkmaz dedi servis, umarım da öyle olur.O zaman kasko ödemez çünkü.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.