Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
255
Cevap
16303
Tıklama
183
Öne Çıkarma
Cevap: TÜGVA'nın Torpil Listesi - Hakimlik, Subaylık, Polislik, Kaymakamlık Vs... (2. sayfa)
D
3 yıl
Yüzbaşı

Gel bak ben sana anlatayım. Zamanında KPSS ile uğraştım ben. Çevremdekiler için halen takip ediyorum. Her ilanı okuyorum. Bazen saatler sürüyor. İnsan bu işle ilgilenince kişiye özel açılmış yani alınacak kişinin sahip olduğu niteliklere göre şartların düzenlendiği ilanları hemen fark ediyor. Burada belediye ilanlarından bahsediyorum. En çok torpil yapan açık ara, uzak ara, millete toz yutturan AKP. Hadi AKP'nin belediyeleri fazla deyip geçelim, ikinci MHP. O da CHP'ye fark atıyor. Belediye sayısı az olmasına rağmen. Üçüncü ise CHP. CHP'nin böyle bir ilanı kırk yılda bir gelir o kadar diyeyim. Ha diğer taraftan HDP'nin böyle bir ilanını hiç görmedim. Aldın mı cevabını? İlanlar zaten herkese açık, inanmıyor girer incelersin. Ama oturduğun yerden millete iftira atma. Allah'tan kork biraz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 12 Ekim 2021; 18:10:31 >


Bu mesajda bahsedilenler: @eşeysiz ürü
M
3 yıl
Yarbay

Şunlar bunlar yapmadı mı diye salağa yatıp konuyu değiştirmeye çalışmayın. 20 senedir devleti yöneten bir hükümetin vakfı bu. Akpartili büyük isimlerin çok yakın olduğu bir vakıf bu. Devlet kadrolarında torpil yok demek için ya büyük salak olmak lazım ya da partinintrollü. Mahkeme kararıyla boşaltılma kararı alınmasına rağmen polisler tarafından korunması bile bu vakfın nasıl karanlık bir organize olduğunun kanıtıdır.



D
3 yıl
Yüzbaşı

Sağcılar 100 tane yapıyorsa solcular 1 tane yapıyor. Yahu aslanım peygamberler bile hata yapıyor. İstenen, arzu edilen hiç çalmayan, hak yemeyen, torpil yapmayan partidir. Ama hepsi yapıyorsa kötünün iyisi deyip en az yapanın peşine takılırsın. Sen dereden karşıya geçeceksin, iki köprü var. 1.köprüyü tutan 100 TL haraç 2.köprüyü tutan 1 TL haraç istiyor. Birinci köprüdeki sağcı, ikinci köprüdeki solcu. Mantıken düşün hangisinden geçmen senin için iyi?

Yada ben sana geldim dedim ki bak sigara kullanıyorsun, içki içiyorsun, diğer maddeleri kullanıyorsun, düzgün beslenmiyorsun, yeterli uymuyorsun. Bak böyle yapma genç yaşta hastalanır ölürsün. Sen bana diyorsun ki, e sen de kolayı çok içiyorsun o da sağlığa zararlı. Bu mu cevap?




Bu mesajda bahsedilenler: @eşeysiz ürü
M
3 yıl
Yarbay

"Gazeteci Metin Cihan eski bir TÜGVA yöneticisinden kendisine ulaştırılan belgeleri haberleştireceğini duyurdu.
Belgelerin kapsamı, mali raporlar ve destekleri de kapsıyor"

eski tügva yöneticisi???? eski olmayıp hala görevdeyken neden bu durumlara ses çıkarmamış bu eski yönetici bozuntusu. bir tane de rant kapısı elinden alınmadan malı götürmeden çıkıp da şunlar şunlar yapılıyor diyen "eski" ibaresi olmayan biri çıkmayacak belli ki?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yarbay

kamuda olunca bu torpil/referans konularında o kadar çok şey ögreniyor ki midesi bulanıyor insanın. özellikle m partisinin çok fena bir yapılanması var şu an



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Yarbay

Tüvga yurtlarından kalıp her mezun olan bireye dikkat etmek lazım. Umarım birilerinin dikkatini çeker ve buradaki olayları birileri açığıa çıkarır.



G
3 yıl
Binbaşı

saçmalayıp durma kerimcem

20 yıldır ihalelerde devlet kurumlarında neler döndüğünden bir haber misin

davetiye ile yapılan ihalelerden belgeleri ile ortaya çıkan haksızlıklardan bir haber misin

kasasında para bırakıp özelleştirilen yok pahasına satılan devlet kurumlarından bir haber misin

ortaya çıkan onca dinleme kaydından vs....




Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem
L
3 yıl
Binbaşı

Lütfen ama rahatsız olunacak birşey yok. AKP örgütünün en az mide bulandırıcı icraatlarından bunlar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @YaşasınKötülük
H
3 yıl
Yüzbaşı

Bunlarin hepsinin tek tek, isim isim temizlenmesi lazim devlet kadrolarindan. Iktidar degisip bu asagilik dinciler "inancli insanlara zulum ediyorlar, ekmekleriyle oynuyorlar" diye aglamaya basladiklarinda bunlari suratlarina yiyecekler. Yine de utanmazlar da hic olmazsa kuyruklarini bacaklarinin arasina kistirirlar...



S
3 yıl
Yüzbaşı

Bu nedir yahu? Torpilin belgesi mi olur işte buyur.

şu listedeki bir kaç kişiye bakılsın eğer yazan yerlerde işe başladı ise al sana torpilin belgesi


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
3 yıl
Yarbay

Maşallah forumda yeni kripto ak troller çıkmış.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 12 Ekim 2021; 23:7:57 >

B
3 yıl
Yarbay

Bunların TORPİLCİ olduğunu bilmeyen var mıydı ki?

Devleti sağlıyorlar resmen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
3 yıl
Teğmen

Bir exel belgesinden çıkıyor hee hepsi :)

Ben bakayım atanan isimleri tek tek yazayım bir exel belgesine ve bir gazeteciye atayım bakın bunlar torpille geldi haksız girdiler orayı diyeyim. Belgeside bakın bu oluyor mu öyle !!! Hee orda adı yazıyorsa tamam o zaman bunlar torpille girmiş hepsini atalım mı diyelim !

Lafa geldimi Muhalefet mahkeme kararı olmadan teroristte bile ben terorist demem diyor Selahattin Demirtaş mahkeme kararı yoksa suçsuz diyor :) Ama konu AKP veya AKP'ye yakın kişiler ise mahkeme kararına flan hiç gerek yok belge bilgi flna hiç önemli değil kesin suçludur yapıştır geç...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sarkat
S
3 yıl
Yüzbaşı

Boş boş konuşma

Listede referans olanların tek tek ismi belli. Bakarsın bu kişilerle telefon vs görüşmesi var mı yok mu hepsi tek tek ortaya çıkar.

Bunu araştıracak olan tarafsız bir savcıdır. Hadi çıksın araştırsın ve yayınlayan gazetecinin yalancı olduğu çıksın.

Ama yapamazlar, Akp'nin torpilli iş yapmadığını sağır sultan bilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
K
3 yıl
Yarbay

tügva gerizekalımı torplin listesini yapsın excel tablosunda saklasın beyin özürlü filan olmaları lazım kim bulmuş kaynak neresi bunun sarı çizmeli mehmet ağa..
chp gençlik trolleri excell listesine, akp ye yakın gördüğü isimleri yazmış size sunmuş afiyetle yiyin diye olayın aslı %80 olasılıkla bu.
binadan parti üyeleriyle birlikte hak gukuk adalet nidaları eşliğinde yaka paça eşkiya gibi insanları kovdular yetmedi, geri döndüler diye binaya içlerinde uhde kaldı muhtemelen, zamanlamasıda mükemmel.

(ben bu ülkede tropil yok demiyorum ama bu listeye inanana nedesem bilemiyorum)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ekim 2021; 23:42:0 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sarkat
D
3 yıl
Binbaşı

"Mondaj bunlar yea" dan başka bir açıklama duyamayız

Ortada bir iddaa var. Bu iddiayı araştıracak minimum 10 tane kurum sayarım. Ha araştırma, soruşturma ve kovuşturma yapacak kişilerin de adı malum listede geçiyorsa orası bilemem...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >