Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1903
Cevap
128195
Tıklama
63
Öne Çıkarma
Cevap: STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU (96. sayfa)
C
12 ay
Yarbay

çelik farketmez bütçene göre al . tabanı kalın- ağır alırsanız ısıyı daha güzel dağıtır. ülke içinde emsan iyidir. param var derseniz zwiling bakın . teflonda da tefal iyidir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Falsoluserttop
F
6 ay
Yarbay

arkadaşlar bu emaye sağlığa zararlı değil mi? lava döküm tavalarda yaş emaye varmış da??


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
6 ay
Yüzbaşı

Paslanma olmasın diye emayesiz satılmıyor şuanda alışveriş sitelerinde. Özel olarak bazı siteler ise emayesiz satıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Flying Dutchman
D
6 ay
Yarbay

Merhabalar demir döküm 2 çeşit olur ya emayeli ,dediğiniz gibi ya da bizim ürettiğimiz gibi kaplamasız/pre-seasoned denilen çıplak demirin üzerine seasoning denilen doğal yağ ile yapılan bir işlem.

Emayenin tek amacı demirin paslanmamasıdır,başka hiçbir işlevi yoktur,ancak bu yüzden yemeklere demir geçemeyeceğinden demir mineralini alamazsınız vücuda,bizimkilerde ise yemeğe demir geçebileceğinden demir eksikliğine faydalıdır,emaye olmadığından emayesi çizildi,bozuldu gibi problemleri olmaz,sonsuz ömürlüdür.

Emayenin şu ana kadar zararlı olduğuna dair tek bir araştırma göremedim,çizilmediği,soyulup çatlamadığı sürede güvenle kullanabilirsiniz.Emaye bozulur ise ne yazıkki tamiri yok,tüm yüzeyi taşlatıp tekrar emaye yapan bir yer bulup göndermek gerekir o da ürün fiyatından pahalıya gelir :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Flying Dutchman
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.