Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
226
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rebel Moon 2'nin ikinci hafta performansı serinin fişini çektirebilir
T
2 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Rebel Moon 2'nin ikinci hafta performansı serinin fişini çektirebilir
Zack Snyder, Star Wars'a öykünerek çektiği Rebel Moon filmlerini uzun yıllar sürecek bir bilim-kurgu serisinin ilk filmleri olarak tasarlamıştı. Yönetmen, bunun dört, hatta belki de altı filmlik bir seriye dönüşebileceğini söylüyordu. Ancak görünen o ki Snyder bu planlarını hiçbir zaman hayata geçiremeyecek. Çünkü serinin ilk iki filmi Netflix için tam anlamıyla hayal kırıklığına dönüştü.



Aralık ayında yayınlanan ilk Rebel Moon filmi, geniş bir izleyici kitlesine ulaştı ulaşmasına ama oldukça kötü yorumlar aldı. Geçtiğimiz ay yayınlanan ikinci film ise çıtayı daha da aşağı çekti. İkinci filme gelen yorumlar tek kelimeyle berbattı. Bugün itibarıyla Rotten Tomatoes puanı %16 olan Rebel Moon 2, Zack Snyder'ın kariyerinin en beğenilmeyen filmi oldu.



Ayrıca Bkz.Baby Reindeer, Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olma yolunda ilerliyor



Rebel Moon 2, İkinci Haftasında %68'lik Bir Düşüş Yaşadı



Filmin bu kadar kötü olması, izlenme rakamlarına da yansıdı. Nitekim film, ikinci haftasında kayda değer bir düşüş yaşadı.



Yayınlandıktan sonraki iki gün içinde 44 milyon saat izlenen, sonraki bir haftada ise 38.8 milyon saat izlenmeye ulaşan Rebel Moon 2, yayındaki ikinci haftasında ise yüzde 68'lik bir düşüş yaşadı ve 12.3 milyon saatte kaldı. Büyük bir bütçeyle hayata geçirilen filmin daha ikinci haftasında böylesine büyük bir düşüş yaşaması, Snyder için hiç iyi haber değil. Çünkü bu izlenme rakamlarıyla kötü yorumları yan yana koyunca, Netflix'in bu seriyi devam ettirme ihtimali çok çok düşük görünüyor.




Kaynak:https://www.whats-on-netflix.com/top-10-title-search/?title=Rebel+Moon+%E2%80%94+Part+Two%3A+The+Scargiver

 Haberi Portalda Gör

Bilindik kahramanlık klişeleri.. ortacag kasabalari..klişe sevgili hikayesi, olmayan pilot twist vs gerçekten zack senden kötü iş çıkartmış.. tabi filmde lutcu sahne olmaması da sy...
Yoruma Git
Yorumun Devamı KaleyDeskop - 2 hafta +4
K
2 hafta
Yarbay

Bilindik kahramanlık klişeleri.. ortacag kasabalari..klişe sevgili hikayesi, olmayan pilot twist vs gerçekten zack senden kötü iş çıkartmış.. tabi filmde lutcu sahne olmaması da synder'in hiristiyan tutumunun güzel bir örneğiydi..



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 hafta
Binbaşı

Çekilsin zaten, çöp...

Snyder reyizz Allah için ZSJL'in devamını çek, animasyon olarak çek, biz seni zengin ederiz ki daha ne kadar zengin olcan arkadaş :)




E
2 hafta
Yarbay

İyi ki lgbt yokmuş yoksa ondan dolayı eleştireceklerdi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @KaleyDeskop
F
2 hafta
Binbaşı

Senaryoyu, kurguyu, oyuncuların berbat oyunculuğunu v.s. geçtim de be arkadaş hayatında hiç mi video, reklam v.s. çekmedin ya. Ben bu kadar para harcanıp da bu kadar kötü çekilen bir yapım görmedim. Sahne devamlarında bariz renk, ışık tutarsızlığı var daha bi dünya hata rezalet tek kelime ile. Bakın daha kurgu v.s. girmedim bile. Valla ben çeksem herhalde anca bu kadar kötü olurdu. Zack Snyder in kafa gidik bu halde yine iş veriyorlar yani bravo. Kesinlikle uzak durun gidip boş bir duvara baksanız çok daha anlamlı olur. Runnnn....




M
2 hafta
Binbaşı

1 bölüm iyiydi 2 bölüm için acele ettiler konu fazla yok sıkıcı aksiyon yok bilim v.s yok.




J
2 hafta
Yarbay

İlkini yarıya kadar katlanabildim. ikincisini izlemedim bile. Overrated yönetmen.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 11 Mayıs 2024; 11:18:40 >


0
2 hafta
Yarbay

Ortaçağda yaşayan çiftçiler uzay gemisi olan gelişmiş bir orduyu yeniyor, mantık harika.



Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
2 hafta
Yarbay

Hakketen ya. Zaten filme bu noktadan bakınca saçma olduğu anlasiliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @01myavuz
D
geçen hafta
Yarbay

Watchmen 300 spartans man of steel batman and supermen gibi gayet iyi filmler yapmis biri bu sacmaligi nasil yonetmis diyorsun ama ama netflix te ilk yonetttigi oluler ordusu rezaletini izleyince anlasiliyorki bunu kendi haline birakmiycaksin kudretli bir yapimcinin emrinde caliscak yoksa iste sonuc




D
geçen hafta
Yarbay

Görünüşe göre filmin akışıyla birlikte onu yorumlamayı öğrenememişler. Filmin içinde mantık hataları bulunabilir bunu kimse inkar edemez nakin bu onu kötü bir film yapmaz aksine sıra dışı yapar bu yüzden puanım 10\8



Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
geçen hafta
Yüzbaşı

Bu adamın sadece bir yönetmen olabileceğini, diğer konulara (prodüksüyon, ışık, set, kamera teknikerliği, özellikle senaryo vs) girmemesi gerektiğini ne zaman öğrenecekler acaba, milyarları batırdıktan sonra mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 13 Mayıs 2024; 11:31:58 >


K
geçen hafta
Yüzbaşı

zevkler ve renkler tartışılmaz ama gayet kötü bir film, bu adamın 3-4 filmi dışında tüm yapımları kötü.





Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
K
geçen hafta
Yarbay

Uzay gemisi var adamların ama topunu elle çevirip nişan alıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @01myavuz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.