J

Yarbay
12 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
662 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
13 sa.
Uyuz DH video pop up\u0027ı
Her sayfayı açtığımda sağda bi video pop up çıkıo DH'de. Miğde bulandırıcı. Bunu çözen bloklayan var mı. Varsa yazsın. Silerlerse Mesaj atsın lütfen.
J
2 hafta
Anayasa yok hükmündedir.
Anayasası olmayan coprafyada dövlet yoktur.

Çuvalla paralar, evler ,arabalar alıp , üstüne geleceği varmış gibi çocuk yapmayın.
O çocuğun başına Her an saksı düşer, kenara çekilip lem benim param vardııı ühüüüüü die zırlayabilirsiniz.

Başklarına zırlamadınız , iplemediniz ama piyango size vurabilir.
Türklerin kurup kurabileceği en ileri medeniyet budur , çünkü malzeme bu kadar önermesini çürüten olmadı. Eğer böleyse siftahı sizden bereketin tanrınızdan.
J
2 ay
A2 Ehliyet direksiyon sınavı hakkında.
A2 için direksiyon sınavına girdim. B var bende.
Okul bahçesinde yavaş gittim die bıraktılar.
Sınavın ne kadar keyfe bağlı olduğunu tartışmıcam. Sorum şu.
İkinci kez girmek için aynı kursa mı yazılmak zorundayım. Ücret ne ödemem lazım. Nette baktım herkes bişi yazmış anlamadım. Gittiğim kurs 2000 tl istedi. Nette 750 tl sınav ücreti dio. Kalan 1250 tl ne parası.
J
2 ay
N11 Rezaleti Uzak durun.
1 ay önce N11 sitesinden, kendi mağazasından Kulak içi kulaklık aldım. Alet geldi baktım kulağımda durmuyor. Bildiğin durmuyor düşüyor.

Nothing Ear Stick Bluetooth Kulak İçi Kulaklık (Nothing Türkiye Garantili

Saçma sapan bi dizaynı var. Eşime verdim baktı ondanda düşüyor. Bir hafta sonra geri gönderdim. İADE sebebiyle. Reddettiler, Yasaya aykırı olarak. Geri gönderdiler. Bu birinci attıkları kazık oldu.

Asıl meseleyse geri gönderdikleri kargoda ürün eksik çıktı yani kablosu yoktu. Bende aradım dedim böle böle eksik göndermissiniz. Bunu geçen ayın 15'inde yaptım bugün yan, 18 gün sonra bana cevap verdiler.

Tahmin edeceğiniz üzere kepaze bi cevap verdiler. Dedilerki Kargodan alırken tutanak tutturmam gerekiyormuş.

Ben binlerce kez netten alışveriş ettim, kargodan ürün aldım, iade ettim neyse. Hiçbir zaman tutanak tutturmadım. Zaten istesemde gelen görevli buna yanaşmaz, kutuyu açsam geri almaz. Teslim ettim der geçer. Beni ilgilendirmez der. Bu kepaze N11 de bunu gayet iyi biliyor .

İADE talebim için hakem heyetine başvurmuştum. Şimdi bide bu çıktı. Aynı ürün için tekrar başvuru yapacağım. Bulduğum her yerede yazacam bu N11 çingeneliğini.

Okuyanlarda bilsin ki benim başıma gelen sizin başınıza gelmez ,sorun çıkmadı bugüne kadar demeyin. Bu heriflere nasıl müşteriyle muhatap olunur göstermek lazım. Alışverişinizi kesin bu zevattan. Kurumsallıktan zerre nasibini almamış , ne kaktırırsam kardır politikasını reddedin. Saygı verilmez alnır. Bunu, Bizim millet öğrenemedi. Sonuçlarını da çekio.

Öğrenilmiş çaresziliği beynine kazımış, kuru ekmeği yemeğe alışmış, önüne et kosan ben yiyemem eziğim diyen kaybedenler, konuyu okuyunca cahil cesareti ve özgüvenle , kulaklığın geri verilemeyeceğine dair youmda bulunurken, gidip haklarını öğrensinler, önce. Cahilliklerini etrafa saçıp,, fikir olmadan zikir olmıcağını babalarından analarından öğrensinler.

Yasa iade edebilirsin demesine rağmen kraldan fazla kralcı olmayı, kurumları kişileri tanrı görmeyi, kendinizi eziklemenizi bırakmadınız sürece sizi EŞŞEK yerine koyacak birileri hep olucak.

N11 rezalettir UZAK DURUN.


Öğrenilmiş çaresizliyle tavuk kümesi kadar dünyasını, kendine ve topluma mal eden , fikri olmayan ama zikri varmış gibi oryantal yapanlar gidin köleliğinizi başka yerde ilan edin.
J
4 ay
Netman sorun olursa mesai başlamdan gelme vurgusu.
Netman(sahilnet) internet saatlerdir yok.
Daha once tecrube etmemistim ama sayfalarindaki numarayi arayinca mesai saatleri disinda gapaliyiz dio. Şaka gibi. Mahallenin esnafi gibi kepenkleri indirip gidiolar.
Wasssap numarasinada yazdim dönen olmadi.
Digerleride mi böle yoksa mesai saati disinda donus yapip sorunla ilgileniyorlar mi.
J
5 ay
Bir ben var benden içerü.
Dünyada sözü lafı pasaportu parası gecen memleketler vardır.
Bide o memleketlere eşşeklik eden, onlarin uşağı, biz ozguruz hülogğğ, bakin demokrasimiz var , seçim yapiyoruz diyen milyonları barındıran ülkeler vardir.

Siz gerisini tamamlayın.
J
7 ay
Dünyanın en güçlü pasaportları
52. Sırada uçan türkiye. Aya yol yaptık. İmamlar artık daha zengin. Bide iha yaptık.


https://tr.euronews.com/gezi/2024/01/11/dunyanin-en-guclu-pasaportu-listenin-zirvesinde-dort-avrupa-ulkesi#vuukle-comments-2453348
J
8 ay
Speaking için free kaynak lağzım.
Speaking yapabilmek için FREE web site yada uygulama yada discord ne olursa; bana kaynak gösterebilcek var mı?

Udemy kursları paralı onların dışında lütfen. Amacım speking geliştirmek, kelime sorunum az. Ama speakinge ihtiyacım var.
J
8 ay
Asgari ücretten, Möhterem dövletimizin her ay temiz 2.000 tl vergi alması.
İşverenlerin köle tüccarlığı yaptığı yetmezmiş gibi , işverene ortak çıkan dövletimiz başımızdan eksik olmaya.

Utanmadan bu paraya hükmedip üstüne bide , yükü umuma yaymak yerine , ömrü boyunca kölelik yapan işçiye

yıkma ondan nemalanma. Düzen değişir, düzülen bakii.

İşçiler dışındaki herkes dahada zengin olurken işçiler köleliğe devam ediyorlar.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 2016’da işçiler milli gelirin yüzde 40’ını alırken bu oran 2020’de yüzde 38’e, 2022’de ise yüzde 25’e geriledi.

Şirketlerin aldığı pay ise aynı yıllarda sırasıyla yüzde 41, yüzde 42 ve yüzde 54 oldu.



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
J
12 ay
LG tv gene bi saçmalık daha.
6 aydan fazladır LG c1 tv'de Amazon Prime uygulaması çalışmıyor. Sildim update ettim bi halt olmadı. Sizde sorun var mı varsa çözüm bulan var mı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.