K

Yarbay
30 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
405 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
dün
Vodafone 10 GB 185, 20 GB 245₺
Bir kaç gündür bayi camlarında taşımaya özel diye bu afiş asılı. Sitede bir bilgi yok ama afiş resmi Vodafone afişi belli. Bugün fırsat bulursam fotoda çekip ekleyeceğim.
Yol üstünde denk gelenlerde camlara bakabilir
K
4 ay
Öğrenci indirimi için öneri?
Merhaba. 9500₺ altı için bir PC bakıyorum. Malum fazla seçenek yok. Type c şarjı istiyorum aslında ama onu seçersem sanki işlemci düşüyor. Type c olanlar i3 1215u genelde. Rakibi AMD 5500u daha iyi gibi sanki. Kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Lehimli ram var birde hep kriz geçirmelik
K
2 yıl
Vestel Venus E5 32 GB (1749 TL )
K
5 yıl
Android dizi indirme?
Android telefona dizi izleme sitelerinden nasıl indirme yaparız ?
K
6 yıl
Vodafone\u0027dan hattımı taşıdım telekomdan telsiz ücretini tahsil etmesini istemiş :)
Az önce bu SMS geldi. Yılbaşından sonra taşımıştım benden alamadığını telekoma aldırmaya çalışıyor.Bu durum yasal mıdır ???


2019 yilinda devlete sizin adiniza odenmis olan Telsiz Kullanim Ucretinin tarafinizdan tahsil edilemeyen 23,99 TL lik kismina iliskin borc bilgileriniz, numaranizi tasidiginiz isletmeciye bildirilecektir. KVKK'nin 11. maddesi kapsamindaki haklarinizahttp://vftr.co/gp 'den ulasabilirsiniz. B003
K
6 yıl
Hometech alfa 100a
Merhaba arkadaşlar, elinde bu cihaz olan arkadaş aygıt yöneticisinden bu cihazın ses kartı modeline bakabilir mi acaba?
format attım ama ne yaptıysam ses kartını kuramıyorum. sitesindeki driver larda ses kartı yok. programlarda bulamıyor. alet sessiz kaldı
K
7 yıl
İşlemci yavaşlatma hangi sürümde geldi?
Merhaba. Apple batarya ömrüne bağlı işlemcileri yavaşlattığını açıkladı. 6s 7 ve se de geçen sene getirdi diyor bu özellik, peki tam olarak hangi ios sürümde oldu acaba bilgisi olan varmı? Kaynaklarda bilgi edinemedim malesef
K
7 yıl
Enpara online yemek siparişine Yüzde25 indirim! Yılbaşına kadar devam
Online yemek siparişlerine 25₺ kadar indirim

Yılbaşına kadar devam.

Kilolara dikkat
K
7 yıl
Mi band 2 ile ilgili bir yardım lüftfen
Merhaba. Dün n11 den mi band 2 sipariş ettim sabah eline ulaştı. Kutuyu açtım şarj ettim kullanmak için koluma taktım ve iphone ile eşleştirdim ama adımları saymıyor. 10 adım saydı be kaldı. Uygulamayı sildim cihaz tekrar baştan saymaya başladı bu seferde 16 adım saydı ve kaldı. Ne yapmam gerekiyor acaba? Cihazmı sorunlu dersiniz?
K
8 yıl
İos 10.2 2 whatsapp kullanma
Merhaba ios 10.2 da 2 whatsapp kullanmam gerekiyor, androidte disa isimli uygulama ile direk kullanabiliyorsuk ama ios ta bu uygulama yok. Nasil kurabiliriz acaba??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.