K

Yarbay
29 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
188 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Toyota Hb Hibrit ani frende vitesin n konumuna geçmesi
geçen bir başka aracın hatası yüzünden ani fren yaptım, frene çok sert bastım araç durduktan sonra devam edeyim derken birden aracın vitesinin n konumuna geötiğini gördüm. bir kaç araçtada böyle durumla karşılaşan var ama çoğunluk bunun olmayacağını söylemiş. elim vites topuzunda değildi olsa bile topuzun düğmesine basmadan vitesi n geçiremem, eğer fren sırasında vites ile oynamış olsayım muhtemelen n'ye değil direk parka almış olurdum, zira fren anında kemer olmasa cama yapışırdım. sizce bu aracın bir özelliği mi yoksa başka bir şey mi var.
K
3 yıl
Tss 2.0 Tss 2.5 ve 2.5+ güncelleme imkanı var mı?
toyota yeni camey modelinde 2.5 ile yeni güvenlik güncellemesini yayınlayacak. 2.0 ek olarak yeni sürümde çarpışmadan kaçınma yani bisikletli biri önünüze çıktığında hem fren hemde direksiyonu çevirip çarpışmadan kaçınabiliyorsunuz.. birde önünüzde bir araç var ve siz sola sağa dönecepimizde aracı kamera ve radar ile tespit edip durduruyor.. şimdi 2.0 ile 2.5 arasında hiç bir donanım farklılığı yok gibi, belki kamerasını kalitesi gelişmiş olabilir. kapıt üzerinde 2.0 olan bir aracın 2.5 almaması için hiç bir sorun gözükmüyor. sizce bir güncelleme gelir mi? en azından sistemi hacklemek ile bu yol denenebilir mi? şu an comma ai sistemi var ama onunda 3 versiyonu çıkacak ve şu an onu bekliyorum..
K
4 yıl
Uyku Apnesi ve Ehliyet Sorunu
uylu testine girdim halen sonuçlar için bekliyorum, muhtemelen bir hafta sürecek. kilo yüzünden ehliyet için zorunlu yattım.durum şu olduda apne çıktı bazı arkadaşlar şu solunum cihazlarını kullandığını ispat edersen doktor ehliyet alabilirsin raporu verebiliyormuş. bu duyumum sizce doğru mu?
K
4 yıl
3 bin tl laptop öneri
arkadaşlar fakir bir çocuk için en ideal maxs üç bin tllik bir laptop arıyorum. f/p olarak bir sistem öneririmisiniz. oyun oynamak birinci önceliğimiz..
K
4 yıl
tt hattımla türkcellden peşin cihaz alınabiliyor mu?
beyler casio f21 hr cihaz alıcam normalde 3899 tl idi şimdi sözde web sitesine özel 2899 yapmışlar aslında zaten casio 499 dan 199 dolara düşürmüş cihazı. sorum şu türktelekom hattım ile peşin kredi kartı ile türkcellden bu cihazı satın alabilir miyim veya illa türkcell olmam mı gerekiyor..
K
5 yıl
Koşu Bandı sigorta arızası
beyler elimde pro fitness 2500 profosyonel koşu bandı var, bugün bir buçuk saat boyunca 3.8 km de yürüyüş yaptım lakin tam bir buçuk saat dolduğunda birden ev sigortası attı. Cihaz çok ısınmış onu da belirteyim, elinizi vurduğunuzda yakıcak kadar sıcak. Şimdi cihazın ana kartında mı sorun var yoksa sigorta devresinde mi? onu anlamaya çalışıyorum. Zira alttaki resimdeki cam sigorta bembeyaz olmuş sanırım sıcaklıktan patlamış. Zira o cam sigortanın içerisindeki tel devre önceden görünüyordu. Eğer sorun motorda olsaydı cihazı fişe takınca lcd panele güç gelir ama motor çalışmazdı. Şu an cihaz güce takılı olduğunda hiç bir yaşam belirtisi göstermiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >



Normalde sigoeta böyle idi..
< Resime gitmek için tıklayın >
K
5 yıl
Klima Kapağını Açamıyorum (LG Standart Plus)
başlıkta belirttiğim gibi, bir türlü klima'nın kapağını açamadım, bayağı koku geliyor temizlediğim için. Belki 4 ay olmuştur :D

Ben en üstteki kapağı açmaya çalışıyorum, acaba en alttaki kapağımı indirmem lazım? zira üst kapağı ne kadar çektiysem de bir türlü gelmedi.

Bi kullanım klavuzu buldum anlayan varsa anlatabilir mi?

Klima markası
LG STANDART PLUS 12 000 Btu ESNW12GJ2F0

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
K
7 yıl
Genç kızların burun kırmayla biten twitter kavgası
Videoyu izlemek için tıklayınız


Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde öğrenci olduğu öğrenilen S.H, M.Y, K.T. ve E.K sosyal medya üzerinden tartışmaya başladılar. Kavga etmek için randevulaşan ve karşı tarafı evlerine çağıran S.H. ve M.Y. kendi evlerinde K.T. ile E.K.'ı darp etti. Bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan S.H. ve M.Y. bir süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüler büyük tepki alırken, gözaltına alınan öğrencilerden S.H. sosyal medya hesabından, "Yani evimize dövmeye gelmişler, çay mı demleseydik napsaydık" ifadelerini kullandı.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından S.H., M.Y., K.T., E.K. ve N.Ç. isimli üniversite öğrencileri gözaltına alınırken, N.Ç. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Twitter'da patlayan olayımızdan ötürü polis amcalar bizi almış olabilir" ifadelerini kullandı.
K
8 yıl
Battlefield 1 Fps Değerleriniz (Açık Beta Bitti) -Nvidia 372.70 Sürücüsü Çıktı

Battlefield 1 bugün açık beta kodları dağıtılmaya başlandı, Eğer oyun elinize geçtiyse aldığınız fps değerlerini sistem bilgileriniz ile birlikte paylaşabilirsiniz, şu an bende beta iniyor, malesef internet hızı yerler'de en az 4 saat daha indirilmesini bekleyeceğim. Oyun iner inmez fps değerleri paylaşılacaktır.

Beta Güncellemesinde Fps Düşüşleri Azalmış, Fps Artışı Sağlanmış..
Beta Bitti, Bu Arada Origin'de Yeni Arayüze Kavuştu

Tam Konuya Girerken Yeni Bir Sürücü Çıktı Nvidia İçin, Battlefield 1 Beta Oynayanlar Bu Sürücüyü Kurup Fps Değerlerin'de Performans Artışı Olup Olmadığını Yazabilir...


Sistem Hem Overclok'suz Hemde Overclok'lu Fps Testin'den Geçecek

Overclok'suz fps değerleri vsync kapalı 70 60 arası gidiyor bu hig ayarlarda, ultra'da aynı vsync kapalı 60 bazen 50 düşüyor, yeni güncel driver ile aynı görünüyor yoğun dumanlı alanda vsync açık 50 60 arası gidiyor, ultra'ya alınca vsync açık 40 50 civarı değişiyor.

Sistemim

  • Ekran Kartı: Gigabyte Gtx 680 Oc 4gb -Şu An İçin Overclok Yapılmadı.
  • Ana Kart: Gigabyte Z77x Ud4h.
  • İşlemci: İntel 3570 K - -Şu An İçin Overclok Yapılmadı.
  • Ram: Gskill Ripjaws 8 Gb - Şu An İçin Overclok Overclok Yapılmadı

    Edit: yeni beta güncellemesiyle fps'de iyi artış oldu ani fps düşüşler giderilmiş gibi, 60 54 fps arası gidip geliyor



Ekran Kartı Durumu - Güncellenecek.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
4 Slot Ram 3 Slot Takma Sorunu
elimde 2x2 4 gb ripjaws ram var fakat bu ramların ynaına 4 gb hyper x ram taktım pc açılmadı söylenene göre 4 slota ya 2 slot ram tkaıcan yada 4 slotu doldurucan şimdi bende yeni hyper x var 4 bir tane daha alıcam sorunum hal olurmu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.