B

Yüzbaşı
24 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
126 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Özgüven , Yetersizlik hissi veya konfor alanından çıkamamak !!
Arkadaşlar bu konu benim için çok ciddi. Evim var, arabam var ama iş ilişkiye sevgiliye gelince kaçıyorum. Fırsatlarım oluyor ama uzaklaşıyorum. İşimin dandik ve yetersiz olduğu duygusu veya bağlanırsam neler yaşıyabiliceğimi bilememe duygusu beni ilişkiye başlamadan uzaklaştırıyor. Bu konuyu atlatıp kendimi nasıl geliştirebilirim ?
B
4 yıl
Elinde ciddi anlamda beslenme programı olan varmı?
Arkadaşlar hep merak etmişimdir pt alanlar vs verilen beslenme programları nasıl oluyor diye, Elinde gerçekten yemek konusunda ne yapılması gerektiğini anlatan kapsamlı bir diyet programı oluşturabileceğimiz besin bilgisi olan varmı?
B
4 yıl
9.AYLIK VUCUT GELISTIRME - IYI KOTU YORUMLARMISINIZ
B
4 yıl
Aynı spor salonunda çok uzun süre kalamıyorum :D
Varmı benle aynı sorunu yaşayan ? En fazla 2 ay dayanabiliyorum sonra sıkılıp 3.ay farklı salona geçiyorum. Zaten arkadaş edinmek gibi derdim olmadığı için sadece işimi görüp çıkıyorum. Her salonun diğerine göre eksiklikleri oluyor buda beni salondan soğutuyor değiştiriyorum
B
4 yıl
Bilek güreşi ve kol sakatlanma sorunsalı
Arkadaşlar 3 gün önce böyle saçma bir gaza gelip bilek güreşi yaptım. Zorlandığım yerde bırakmayıp zorladım ve kolumda ince bir sızı oluştu.Normal hayatta çok hissetmesemde ağırlık kaldıramıyorum. Yaşamış olup tavsiyede bulunabilicek varmı?
Şuan kas gevşeltici sürüp antreman yapmıyorum.
B
4 yıl
NASIR BANDI??
Arkadaşlar nasır bandı yapıştırdım ayağıma 2 gün geçti yenisini yapışltırmak için söktüm orası masmavi olmuş ve düzleşmiş nasırın çıktığı falan yok sertlik duruyor ama düzleşmiş bu nasıl işe yarayacak kullanan biri yardımcı olabilir mi?
B
5 yıl
3 AYLIK VUCUT GELİŞİMİ (SS Lİ)
Dostlar başlarken kolay oluyor sanıyordum ama en az 1 sene lazım sanırım :D:D
Bakın bakalım 3 ayda ben mi iyi gelişemedim yoksa normal mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 yıl
AYAKKABI SEÇİMİ YARDIM EDİN BEYLER !!!!
Erkek arkadaşıma bu ayakabıyı alsam beğenirmi?
Yarımcı olun lütfeeennn
https://shop.adidas.com.tr/superstar-ayakkabi_83778?d=8105&s=99288
B
6 yıl
Gözlük kullanıcıları Sap uzunluğu arttırılabilir mi?
Geçen hafta atasundanhttps://www.atasunoptik.com.tr/rayban-rb-3647n-00258-51-erkek-gunes-gozlukleri_79794 bu gözlüğü beğenerek aldım ama daha sonra sapın 50-60mm kadar kısa kaldığını fark ettim ve beni rahatsız etti bunların saplarında oynama yaparak uzatılabilirmi?
Bilgisi olan birisi beni aydınlatabilirse çok sevinirim
B
6 yıl
MSI Coil Whine Sorunu?
MSI GTX 1080 Gaming X ekran kartımda 144hz ve full ayarlarda yüke girdiğimde az bir bobin sesi geliyor. Çok rahatsız etmiyor ama msi garantisine yollasam cw ye karşı tutumları nedir bilgisi olan varmı yada bu meret artıp azalırmı çünkü daha önce cw yoktu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.