Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
790
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Özgüven , Yetersizlik hissi veya konfor alanından çıkamamak !!
B
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu konu benim için çok ciddi. Evim var, arabam var ama iş ilişkiye sevgiliye gelince kaçıyorum. Fırsatlarım oluyor ama uzaklaşıyorum. İşimin dandik ve yetersiz olduğu duygusu veya bağlanırsam neler yaşıyabiliceğimi bilememe duygusu beni ilişkiye başlamadan uzaklaştırıyor. Bu konuyu atlatıp kendimi nasıl geliştirebilirim ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
5 yıl
Yüzbaşı

Bir ilişki için tam anlamı ile hazır olamayız... Her zaman bir şeyler eksik olur. Gerek beklentilerinde gerek beklentileri karşılamakta ,bazen hayır dediğinden daha kötsü , kötü kelimesi karşılamaz güzel bir kızı red edersin ondan daha çirkin bakımsız olana ilgi duyarsın. Benim gibi kendi önüne set çekme , büyük konuşma. Hayır demek çok kolay , kusursuz ilişkiler olmaz.kusursuz ilişki birbirlerin kusurunu görmezden gelerek olur.

Bir ilşki karşısnda , davranışlar düşünceler değişiklik gösterir. Bir kişi karşında görüşlerimi saklayarak sır tutmaya başlarken , bir başkasında son derece dürüst olmam gerektii. Her insan ayrı bir dünya sınıfladırarak , buna göre nasıl davranılacagı hakkında itman tatabikat yapılamaz. Başkalarım tecrübelerinden faydalanamamak yanlış olur. O sadece iki kişi arasında başarılı olmuştur.

Kendimden bahsetmek istemiyorum. Çünkü yaşadığım ilişkiler mahremiyet boyutun da özell, ama şu kadarını söyleyim bir ilişki karşında dibim düşüyor yamılıyorum. Her biri ile bir ömür geçirmek isterdim .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yüzbaşı

Ulan yemin ederim aynı ben olmasada bana yakın karizmanın everestiyim dediğin durumlardan muzdaribim ilişkiler hiç bu kadar gereksiz olmamıştı bu arada konu sahibi ben hiç kız eline dokunmadım nasıl bir his sen biliyor musun?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.