Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 10 kayıtlı üye, 14 misafir, 4 mobil kullanıcı
173072
Cevap
9903879
Tıklama
346
Öne Çıkarma
Cevap: Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (162. sayfa)
D
4 yıl
Yarbay

Kapak sesi geldi

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: bıgfısh25

Xbox series x alın daha güzel yemek yapıyor birde çok çok eski oyunlar var super kalitede oynuyorsunuz
Yahu olayın komedisi nerede biliyor musun? PS4 exclusive ve direkt yılın oyunu olacak kalitede oyunları eleştiremeyince Xboxçılar 3, 4 senede bir geliyor bu oyunlar bekleyip ne yapayim demeye başlamışlardı. Şimdi bakıyorum, Xbosx'te bir tane bile oynayacak çıkış oyunu olmayınca ''Ama Bethesda var, 5 sene sonra oyun yapacak onu oynayacağız'' ''Ama Gamepass var 5 yıl önceki oyunları oynuyoruz'' gibi bahaneler yazmaya başladılar bile! Geçen nesil başlarken 50 ortalamalı 720p oyunlarını överken 1080p ile fark yok arasında diyerek güldürüyorlardı, şimdi bu anlattıklarımı diyerek güldürüyorlar. Yüz jenerasyon değişti, bunlar değişmedi.



Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
4 yıl
Yarbay

Beyler sonunda f5 yapa yapa yakaladım amazondan aldım sonunda.. Bir hayırlı olsun alırım çok mutluyum 😊
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 9 cevap geldi.
P
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Xbox bu nesilde pazarlama işini iyi yapıyor helal olsun

< Resime gitmek için tıklayın >
Bir gülme aldı beni. Bunların alayı xbox övse ne olur övmese ne olur ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yüzbaşı

Adamın uzun bir e-spor geçmişi var, yani multiplayer odaklı oyunlar oynayarak geçirmiş hayatını. Dolayısıyla tek kişilik hikayeli oyun kültürü neredeyse sıfır. Bir de bu adama The Last of Us Part II kodu göndermişti Sony Türkiye de Twitter'dan ağlamıştı nasıl olur da birkaç saat önce kod göndermezsiniz diye, o zaman da çıldırmıştım... Bir de Microsoft Türkiye Xbox Series X'de gönderdi bu "adam"a Allah'm çıldırmamak elde değil! Türkiye gaming communty'sinin paçalarından vasatlık akıyor, bu kadar cringe worty bi' kitle yok




Bu mesajda bahsedilenler: @samtiger
S
4 yıl
Yarbay

yıllar önce bana abidik gubidik konsolların kutu açılışlarını izleyip bunlar üzerine tartışacak ergen bir nesil yetişecek deseler hayatta inanmazdım. hakikaten bok gibi bir nesil geliyor.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
4 yıl
Yarbay

T
4 yıl
Yarbay

kullanıcı adının 12 tf olduğunu gördüğüm gibi kapattım.




Bu mesajda bahsedilenler: @ali_ihsan21
G
4 yıl
Binbaşı

Memlekette akıl tutulmasının sirayet etmediği tek bir yer yok ya. İthalatçı garantisiyle, distribütör garantisi arasındaki farkı bilmeyen adamlar bir de sağa sola tavsiye veriyor. Arkadaşlar siz şaka falan mı yapıyorsunuz? Sony Türkiye mesela ne zannediyorsunuz siz ayrı bir şirket falan mı? Sony Türkiye zaten bir distribütör. Sony'nin Türkiye ayağındaki dağıtımdan sorumlu olan kurum. Bu yani. Distribütör garantili cihaz da doğal olarak Sony Türkiye garantisi altında oluyor. Gözünüzü seveyim şu memleketteki insanlar artık bilgileri olmayan her konuya yorum yapmaktan vazgeçsin ya. Bırakın abi. İlla her konuda konuşmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Şaka mısınız nesiniz.



B
4 yıl
Yarbay

Fedex kuryesi bir kullanıcının xbox series x'ini teslim ederken kendi görüşünü belirtmeyi ihmal etmemiş

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Yarbay

S
4 yıl
Yarbay

ONOKO TOROFOLOPS




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
4 yıl
Yüzbaşı

Elin yabancısi inceleme yaparken hem yazılımsal hem donanimsal olarak ayrıntısına giriyor sade basit ve nesnel bicimde anlatiyor
Bizim cakma youtuburlarda alayı öyle bu arada yattıgi donla aha bu da controller standı diye video cekiyor insan 2dk gelmeden once acip bakar stand dik durunca snasil takilacagini yaptıgı işe saygısı varsa ps5in kendi youtube kanalında bile vardi komple söktüler cihazi mala anlatir gibi anlatti..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yarbay

Jim Ryan
Başkan ve CEO, Sony Interactive Entertainment

Ne yıl. Bizi neşelendirip dürüst tuttuğunuz için hepinize içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. 
Burada yaptığımız ve yaptığımız her şeyin tam merkezinde olduğunuzu söylediğimde tüm Sony Interactive Entertainment adına konuştuğumu biliyorum. 
Hem oyuncuları hem de geliştiricileri heyecanlandırmak için tasarlanmış gerçek anlamda yeni nesil bir konsol sunma vizyonumuzda asla tereddüt etmedik. Ayrıca oyuncuların ve basının, sosyal açıdan uzak bir dünyada DualSense kablosuz denetleyicinin dokunsal geri bildirimi veya sürükleyici 3D Sesimiz gibi yeni nesil özellikleri deneyimlemesinin neredeyse imkansız olacağını biliyorduk.
Ancak bazı bölgelerde bu akşamdan itibaren oyuncular
PlayStation 5 konsollarını ilk kez açmaya ve bu yenilikçi özelliklerin ilk tadına varmaya başlayacaklar. 
Sony Interactive Entertainment'ta hepimiz için yüreklendirici ve mütevazı bir an. 
Kuzey Amerika, Japonya, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de lansman bu gece başlarken -
bu, küresel sunumumuzun sadece ilk adımı. 
PS5, 19 Kasım'da dünyanın geri kalanına yayılacak ve herkesin eline geçmesini bekleyemem.
PS5 gerçek bir nesiller arası sıçramayı temsil ediyor ve önümüzdeki yıllarda yaşayacağınız oyunların oyun oynamayı sonsuza dek değiştireceğinden emin olabilirsiniz. 
Tek başına ultra yüksek hızlı SSD, birçok PS5 oyununun sunduğu artan aslına uygunluk
ve performanstan bahsetmek yerine oyunların geliştirilme ve oynanma biçiminde devrim yaratacak. 
Ve tabii ki DualSense kablosuz denetleyici var. 
Heyecan verici bir zaman ve burada bizimle olduğunuz için çok minnettarız. Bize güvendiğiniz ve bu yıl bu kadar sabırlı olduğunuz için teşekkür ederiz. 
Sizler için PS5'i yarattık ve Ken Kutaragi ilk PlayStation'ı tasarladığından beri stratejimizin merkezi oldunuz. 
Bugün sadece şunu söylemek istedim: teşekkür ederim. Teşekkürler, işte yeni nesil oyunların şafağına. 



C
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Bu yorumu 17 Eylül'de yapmışım. bugün foruma batığımda, ilk bende olsun hevesi ile alanların yorumlardan anlıyorum ki haklıymışım. bir hevesle alan arkasaşlara sonsuz teşekkürler ve sorunlarınızla da ilgili geç(ir)miş olsun.

ben biraz daha beklemeye devam edeceğim. anlaşılan ürün tam oturmamış. 4 le devam


1)teknolijik bir ürün ilk kez çıktığında ilk parti üretiminin tamamen satılması, satın alanlardan da geri bildirim ve yorumları beklerim hep. Malum Sony'de olsan, Microsoft'ta olsan, Apple'da olsan her daim ilk parti üründe bir kronik sıkıntı yaşanır, kullanıcı geri bildirimleri olur. 2. partiyi buna göre yaparlar.

2)Pandemi sürecinde global anlamda hammade tedarik, üretim, lojistik konularında tüm dünya bir kaynak sıkıntısına girdi, hem bunlara erişebilirlik açısından, hem üretim açısından, hem fiyat açısından sıkıntıya girdi, buda ürün ve ürün kalitesinde özellikle ilk parti ürünlerde bir risk doğuracaktır

3)İlk 2 madde global anlamda idi, bu madde TR pazarı yani bizleri ilgilendiren bir durum. Mayıs 2020'de getirilen ek gümrük vergisi olayı ilk 2 madde yüzünden oluşan fiyatlandırmada (pandemi olmasaydı belki PS 5 bir tık daha ucuz olabilirdi) birde üzerine binecek ek vergi ile daha da pahalı bir hal olacak. ve yine şahsi fikrimdir, mayıs 2020'de getirilen %30'luk ek vergi güya eylül sonunda %25'e düşecekti ama bence düşürmeyecekler

4)vergi'ye ek olarak kurda belini bükecek satın almak isteyenlerin. Kur evet asla marjinal bir düşüş yaşamayacaktır, ancak birim olarak baltığında Avrupa pazarını baz alarak söylüyorum, 400 €'luk fiyat, Avrupa ülkelerinde yaşayan insanlar için, realde en fazla 375 - 475 birimlik bir skalada iken bizde şu anda bu skala maalesef 3200 birim (vergi hariç)

5)Gümrük vergisine resmen abanan devlet, bir ürünü yurt dışından sipariş ile getirme durumunda TR'de açıklanan satış fiyatından daha düşük bir meblağa getirme durumu ortaya çıkarsa, gümrükten o ürünü, 'pazar satış değerine eşitleme' ilkesi ile her türlü ek vergi getirir, büyük devletimiz bu konuları asla atlamaz, kaçırmaz, kaçırmayacaktır (en fazla 40-50 olsa 51.'de uyanır zaten)

6)ps5 yeni bir platform olduğu için dolayısıyla oyun firmalarınında ürünlerini bu platforma göre kodlamaası bir nebze zaman alır. İlk Madde'yi de buna eklersek hem ürünün kalitesini görmek hemde oyun firmalarının kendilerini bu platforma entegrasyonu için bir zamana ihtiyaç var.

kısacası alanlara, alacaklara hayırlısı olsun, benim gibi hemen alma hevesinde olanlarda bu şekilde kendilerine mantıklı bir sebep sunabilirler.

ancak haksız alınan vergi, devlete 2 kendime 1 alacağım enayilik vs. gibi boş edebiyat yapılmasın lütfen sonuç olarak hayati, zaruri, temel ihtiyaç değil bu alet. Bu bir eğlence aracı ve eğer ben kendimi eğlendirmek istersem, devlet bundan yüksek vergi alıyor diye kendimi bu eğlenceden mahkum etmem, bedelini öderim, alırım.net.
ya ne alaka. ben bütün konsollarımı hep ilk parti aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Bu tamamen şans. bir kasa portakalda 2 tane çürük çıkabilir oda sizi buluyorsa geçmiş olsun zaten.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

Reisi özleyenler fav butonu patlasın


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
4 yıl
Binbaşı

P
4 yıl
Binbaşı

Kriter ne bana kriterini söyle kaç bin istiyosun söyle kaç bin milyon

Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aftermath666
R
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Xbox rdna 2 ye tam destek sunuyor ve bunu açıkladı donanımsal olarak ama ps5 rdna 1.5 aslında zaten konu hakkındada şeffaf değiller ve düzgün bi açıklama yapmıyorlar sony tarafında. Xbox sadece gpu olarak değil işlemci gücü olarak da önde,

Alıntıları Göster
rdna 2 ler boost hızda 2200-2500 core clock hızı sunarken ps5 de bu aralarda bir hız sunuyor ama xbox 1800 saat hızlarında buradan sanki xbox rdna 1.5 gibi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >