doğrudur bana bölgesel bir problem gibi geliyor bu sorunlar. Şuanda denemek için reset attım modeme ip değişiyormu diye. Ip değişti hemen. Demekki kesinti olsa ip değişecek. Bu arada Savunduğumu sanmayın ucuz ve problem yaşamadığım için tercih ettim netspeed i.
2 yıldır kullanıyorum
1 yıl civarı evde geri kalan zamanda işyerime aktardım interneti işyerimde kullanmaya başladım.
Alıntıları Göster
aynı tercihlerden dolayı bizde netspeed i seçtik hocam benim 3. senem netspeed de ben forumda daha yeni yeni ünlenirlerken kullanmaya başladım, o zamanlar hiç bir sorun yaşamıyodum sadece şu dönem yaşatıyorlar, normalde çok sorun değil ama atıyorum online oyun oynuyosun fifa, maç içinde internet şak bi gidiyo yenik sayılıyosun bu da insanın canını sıkıyor. en azından gidecekleri saatleri önceden duyursalar
Banladım seni yazmaya bile değmez yazdığın mesajı tekrar gözden geçir kendi yazdığını yalanlayacak kadar kafan karışmış senin hadi bye
"Firma tarafindan tutulmus" ile "firma calisani" arasindaki farki anlayamamis. Yasina veriyorum ama gel hadi anlatayim sana. Firma calisani firmada sigortali calisan, ay sonunda maas alanlar demek. Firma tarafindan tutulmus demek para karsiligi veya fazlaca bos vakitten gonullu olarak firmanin dediklerini dogru veya yanlis bakmaksizin yazan ve firmayi savunan, insanlara bu ugurda hakaretler ve kufurler etmekten geri durmayan, bu yuzden de once mesajlarinin sonra da hesaplarinin yerlerinde yeller esenler demek. Tanidik geldi mi? ;)
Konuya donelim, bugun kesinti yasayan oldu mu? Upload'larin katlanmasi Netspeed'e de gelmis.
Bugun bende bir problem yasadim aslinda dun aksam basladi. Problemde denemez aslinda. Adsl kullanirken (yukarilarda da belirttigim gibi hicbir sikinti yasamadim) vdsl portunun bos oldugunu ogrendim. Hemen vdsl’e gecis yaptim. Dun aksam vdsl’e gecis islemi tamamlandiginda evin alarmi uyari verdi, neyse gecisten kaynaklidir diye onemsemedim, 1-2 saate duzelir dedim. Fakat aksam 10-11 civari baktigimda hala internet yoktu. Netspeedi aradim, sorunum var vs vs dedim, DSL isigi yanmiyor dedim, telefondaki kisi bana ama internet sinyaliniz var gorunuyor dedi, anladigim kadariyla bir “atlatma olmus portta” ve tt netspeed’e suc ati, netspeed tt ye atti Vs derken mecbur ese dosta rica etmek zorunda kaldim. Neyse isim goruldu az once. Buda az once yaptigim test sonucu... :)
Yeni gordum mesajinizi. Dediginizde haklisiniz. Dedigim gibi netspeed mis milenicom muydu neydi yani bu taahhutsuz internet servisi veren firmalar tercih etmemde 2 sebep vardi. Birtanesi fiyati, ikincisi taahhut olayi. Dedigim gibi Antalya Lara da oturuyorum, portuma olan uzaklik 270 kusur metre. Tabiki bunun da faydasi vardir diye dusunuyorum. TT den de hizmet alsam, bu hizi onda da alacagima eminim. Adsl den vdsl e gecis yaptim gecen haftalarda. Memnunum, ama bu, bu sekilde devam ederse iyi, devam etmez de diger arkadaslarin sorun yasadigi gibi 3-5 ay sonra sorun yasamaya baslarsam tabiki o zaman secimim TT veya Superonline dan yana olacaktir.
bağlatacağım yere yakın bu hizmeti kullanan var mı diye sormuştum daha önce 100 gb kotalı 16 megabit paketi bağlattım cumartesi öğleden sonra başvuru yaptım pazartesi ttnet ekipleri geldi aynı gün evrakları imzalayıp kargoladım ekibin gelmesine gerek yok dedim aynı gün şifreyi gönderdiler ve kurulum esnasında da yardımcı oldular. ilk yaptığım testte 10 megabit hız aldım ama upload 1-2 megabit arasında değişiyor tplink modem kullanıyorum şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım anladığım kadarıyla netspeed biraz şans işi bana şans güldü diyebilirim bu açıdan günlük kullanım için çok iyi ama oyun oynamak isteyenler için ping sorunu yaşatabilir gibi duruyor
Faturanı düzgün şekilde yatırırsan ne kesinti oluyor nede hız azaltması oluyor gayet stabilize oluyor .. ama fatura kesildikten sonra aradan 1 hafta geçti ise fatura yatırmadınız ise hafiften hafiften kesiyorlar hızı ve gitmeler oluyor belki bunu çok kişi fark etmemiştir ama öyle düzenli yatırır isen hiç 1 kere bile kesilme olmuyor..
ilk defa internet kullanacak bir yakınımiçin başvurduk.Bina girişinde ki kutudan dairenin kablolaırnı ben bulmuştum. Türk telekom ekibigelin kendi kablolarını bulmuş ve daire numarasını yazmış. Tek iş kabloları birbirine baglamak.
Başvuru yaparken telefonda ki müşteri temsilcisi bize kurulumun zorunlu oldugunu söyledi.İki taksit halinde toplam 100 TL ödeyecegiz.
Netspeed gelen eleman türk telekonum kablosunu çıkardı daireden gelen kabloları orda ki klemese çaktı. Kabloları elle baglasam yine aynı şey. Ondan sonra modem kurulumu yaptı.
Evrakları imzalayıp kimlik resmini vs çekti.
Bunları bende yapardım.Ama müşteri temsilcisine ısrarla kurulum zorunlu mu dedigimde zorunlu dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 25 Haziran 2020; 13:26:10 >
Netspeed güzeldir sıkıntısız en sağlam firma bir bağlattım bir bağlatmadım bir kullandım bir kullanmadım diyorsun firma değilde sen dolandırıcıymışsın gibi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @iso.gomez
Konuya donelim, bugun kesinti yasayan oldu mu? Upload'larin katlanmasi Netspeed'e de gelmis.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @regular6
Bu mesajda bahsedilenler: @ikiy
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @archangeliques
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b-white -- 9 Mayıs 2020; 2:1:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @b-white
Netspeedde davet kodu var mıdır geçiş yapacağımda,
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @absfr
Bu mesajda bahsedilenler: @yusobreak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Başvuru yaparken telefonda ki müşteri temsilcisi bize kurulumun zorunlu oldugunu söyledi.İki taksit halinde toplam 100 TL ödeyecegiz.
Netspeed gelen eleman türk telekonum kablosunu çıkardı daireden gelen kabloları orda ki klemese çaktı. Kabloları elle baglasam yine aynı şey. Ondan sonra modem kurulumu yaptı.
Evrakları imzalayıp kimlik resmini vs çekti.
Bunları bende yapardım.Ama müşteri temsilcisine ısrarla kurulum zorunlu mu dedigimde zorunlu dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 25 Haziran 2020; 13:26:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @hotman007
Netspeed iptal başvurusu yaptım.Nedeni 1 haftadır bağlantımı kuramadıkları içindi.
Üstelik yapamadıkları bağlantı için 144 tl lik bir fatura çıkarmışlar.
Şaka gibi resmen! TÜRKNET veya SUPERONLİNE geç kurtulun beyler.
Dolandırıcı firmalara ezilmeyin.
yaşadığım sorun
linki:https://forum.donanimhaber.com/netspeed-iptal-ettigim-internet-icin-144-tl-lik-fatura-cikarmis--144698354#144700408
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @muhammedaga