Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
9
Cevap
559
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Windows 11'in yeni özelliğiyle ofis programları daha hızlı açılacak
E
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Windows 11'in yeni özelliğiyle ofis programları daha hızlı açılacak
Windows 11'de Office uygulamalarının açılışını hızlandıracak yeni özellik Startup Boost olarak adlandırılıyor. Başlangıçta yalnızca Word ile sınırlı olacak ancak Excel ve PowerPoint gibi diğer uygulamalara da eklenecek.



Ayrıca Bkz.Windows 11’e 10 yeni özellik geliyor: İşte yeni özellikler



Office uygulamalarına "Başlangıç Hızlandırma" seçeneği geliyor



Office uygulamalarındaki Başlangıç Hızlandırma işlevi, muhtemelen kurumsal kullanıcıları hedefliyor; çünkü Microsoft bu özelliğe ilişkin ilk olarak BT yöneticileri için Microsoft 365 Mesaj Merkezi'nde bir paylaşım yapmıştı. Ancak, bireysel kullanıcılara da sunulacak ve Office ayarlarından açıp kapatmak mümkün olacak.



Microsoft, yeni özellikle Office uygulamalarının performansını ve yükleme süresini optimize ettiğini söylüyor. Microsoft Word, bu özeliği alacak ilk uygulama olacak. Özelliğe Word - Seçenekler - Genel - Başlangıç Seçenekleri altından erişilebilecek. Özellik varsayılan olarak etkinleştirilmiş olacak ancak, bilgisayarın en az 8 GB RAM ve 5 GB boş depolama alanına sahip olması ve enerji tasarrufu modunun kapalı olması gerekecek.



Başlangıç Hızlandırma, performans artırıcı bir özellik ve tamamen isteğe bağlı olacak.




Kaynak:https://www.windowslatest.com/2025/07/19/microsoft-says-office-app-ms-word-will-now-launch-faster-on-windows-11/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

Anlaşılan arka planda açılacak.
Yoruma Git
interwap - 4 hafta +4
İ
4 hafta
Yarbay

Anlaşılan arka planda açılacak.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
4 hafta
Onbaşı

2012 üretimli iki laptopum var biri premium diğeri giriş seviyesi AMD e2 2000 apulu bir cihaz ikisinde de bastığım gibi açılıyor ofis dosyaları tabi windows 10 kullanıyorum




L
4 hafta
Yarbay

Arkadaş bu nasıl bir akıl ya, herifler resmen donanım düşmanı oldu ya:

"Microsoft, yeni özellikle Office uygulamalarının performansını ve yükleme süresini optimize ettiğini söylüyor. Microsoft Word, bu özeliği alacak ilk uygulama olacak. Özelliğe Word - Seçenekler - Genel - Başlangıç Seçenekleri altından erişilebilecek. Özellik varsayılan olarak etkinleştirilmiş olacak ancak, bilgisayarın en az 8 GB RAM ve 5 GB boş depolama alanına sahip olması ve enerji tasarrufu modunun kapalı olması gerekecek."




L
4 hafta
Yarbay

Hali hazırda bazı parçalarını hafızada tutuyor.





Bu mesajda bahsedilenler: @interwap
S
4 hafta
Binbaşı

Eski bilgisayarlarda ofis uçuyordu. Windows 11 sonrası office değil sanki AutoCad ile çizim yapıyoruz. Windows kadar saçma bir işletim sistemi yok. 25 yıl sonra macbook geçtim. Hapisten çıkmış gibi hissediyorum.




F
4 hafta
Binbaşı

Ofis gerçekten de çok geç açılıyor. Hele şükür birisi bunu fark etmiş.




A
4 hafta
Yarbay

Çok merak ediyorum Windows 11'i Ms da çalışan Stajyerlermi geliştirmiş acaba abi Xp yi Vistyayı mumla arıyorum.Böyle bir rezalet bir işletim sistemi yok! Birşeyi bulmak için işkence çekiyorum Arayüz tasarımı berbat insanın kafası karışıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ç
4 hafta
Yarbay

Yanlış mı hatırlıyorum mekanik diskte, ofis 2007 programları fişek gibi açlılıyordu sanki. Gerçi üstüne bir dünya özellik geldi ama bir yandan ssdler, ramler, işlemcilerde gelişti



H
7 gün
Yarbay

konu startup boost ise micrsoft pc manager programı var. store'den indirilebilir. win11 ve win10 destekli.

https://apps.microsoft.com/detail/9pm860492szd?launch=true&mode=full&hl=tr-tr&gl=tr



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.