Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
31
Cevap
1118
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Battlefield 6 için yeni bir oynanış videosu sızdırıldı! İşte görüntüler
A
8 ay (7124 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Battlefield 6 için yeni bir oynanış videosu sızdırıldı! İşte görüntüler
Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Battlefield 6 ile ilgili önemli bir sızıntı daha yaşandı. YouTube üzerinden oyunun alfa testinden alınan bazı oynanış görüntüleri paylaşıldı. Yeni video ise Battfield 6'nın mekanikleriyle ilgili önemli ayrıntılar içeriyor. Bu kez oyuncular hem tempolu hem de yıkım odaklı çevreye sahip olacak.



Battlefield 6 için yeni bir oynanış videosu daha sızdırıldı



Bildiğiniz gibi Battlefield serisi, DICE'ın Frostbite motorunun ilk kez piyasaya sürüldüğü Bad Company'den bu yana yıkım odaklı bir yapıya sahip. Ancak, 2021'de çıkış yapan Battlefield 2042 bunu önemli ölçüde azalttı. Yeni oyunda ise DICE, IP'nin en belirgin özelliklerinden birine bir kez daha geri dönecek gibi görünüyor.



Paylaşılan videoya baktığımızda ise, Battfield 6'nın Battlefield 3'te olduğu gibi modern zamanda geçeceğini görüyoruz. Animasyonların henüz tam anlamıyla gerçekçi görünmediği söylenebilir, ancak yıkılabilir çevre unsurlarının oynanışa farklılık katacağı kesin. Özellikle bazı yıkıntıların oyuncuya zarar verebilmesi gibi detaylar da stratejik çeşitlilik açısından önemli bir yenilik sunuyor.





Şu an için Battlefield 6 ile detaylar kesinleşmiş değil. Ancak bu ay içinde yapılacak EA Showcase etkinliğinde resmî olarak tanıtılması bekleniyor. Bu doğrultuda oyunun 2025’in sonunda ya da en geç 2026’nın başında çıkması olası. Sızdırılan oynanış videosu şu an hâlâ erişilebilir durumda. Ancak EA daha önce benzer içerikleri kaldırdığı için, merak edenlerin gecikmeden izlemesinde fayda var.



Ayrıca Bkz.Valorant, Unreal Engine 5’e geçiyor: Performans artışı yolda




Kaynak:https://wccftech.com/battlefield-6-destruction-showcased-in-new-leaked-video/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

V
8 ay (1714 mesaj)
Binbaşı

BF4'e dönüş gelmiş sonunda



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
8 ay (1071 mesaj)
Yüzbaşı

Oynanis videosundan cok yikim mekaniklerinin testi gibi duruyor. Bakin biz eskiye donuyoruz artik cacik olmayacak dercesine sanki.




P
8 ay (1910 mesaj)
Binbaşı

alev efekti bf3 den kalma görünüyo, tam sürümde böyle çıkmaz inş. sene oldu 2025 biraz ilerleme kaydedin. süper bişey beklemiyoruz da en azından donanımın hakkını versin. yok öle sistem gereksinimleri açıklamak min. 3070 ler 4070 ler.




R
8 ay (16480 mesaj)
Yarbay

R
8 ay (3887 mesaj)
Yarbay

Bu sızdırıldı gibi şeylerin geliştiricilerin bilerek sızdırıp oyuncuların tepkisini ölçüp ona göre karar veriyorlar gibi geliyor bana





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 2 Haziran 2025; 18:3:59 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
8 ay (4326 mesaj)
Yarbay

Tatmin edici. Az daha geliştirildikten sonra güzel bir deneyim sunar gibi.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
8 ay (3313 mesaj)
Yarbay

Hasar bina yıkım vs bunların test ediliyor gibi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
8 ay (12604 mesaj)
Yarbay

1080p, sızıntı, çok düşük bitrate değerli bu videodan bir şey anlaşılmaz. Yıkım fiziğindeki gelişme güzel duruyor. BF severler yeni oyunu da sever gibi.




Bu mesajda bahsedilenler: @Red_devil33
S
8 ay (2510 mesaj)
Yarbay

Alfa testinden bir video grafiklerin henüz tam hazır olmaması normal hemen nereden bu kanıya varıyorsunuz?





Bu mesajda bahsedilenler: @Red_devil33
M
8 ay (3587 mesaj)
Yarbay

ince ayar yapılırsa değişiklik olur, özellikle mp modunda hasar bilinci oynanışa çok etki eder. kampçı pusucular bir kez daha düşünsün... :)





Bu mesajda bahsedilenler: @joven
H
8 ay (9068 mesaj)
Yarbay

çöp, 2042'nin 2020 yıllarında geçen hali gibi.



F
8 ay (1582 mesaj)
Binbaşı

35 yaşında bir Gamer'ım.

Battlefield serisi hala temel sorunu anlayabilmiş değil, ona yanıyorum.

Binayı yıktık.

1 yıktık...
2 yıktık...

eeee?

5 sene boyunca 1-2 map değişikliği hariç aynı haritada sniper tarafından öldürülmeye hazır mısınız?



N
8 ay (3690 mesaj)
Yarbay

E bu bildiğin 2042 olmuş. Bina yıkma fetişi gibi 5 dakika aynı şeyi göstermişler.
Şu Battlefield 1 yapımcılarını ekibini falan bulun da yeni haritalar yapıp DLC yayinlasinlar. Başka türlü bir adım ileriye gidemeyecekler.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 ay (2379 mesaj)
Yarbay

Bu şekil bi deathmatch olsun canımı yesin

Bakalım




T
8 ay (4187 mesaj)
Yarbay

Ben çok daha iyi grafikler beklerdim.
Next Gen sonuçta.
10-15 yıllık oyunların grafiklerinden hiç bir farkı yok!


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
8 ay (7410 mesaj)
Yarbay

Bir el bombasıyla bina çöktü . Yok artık....



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 ay (4009 mesaj)
Yarbay

Alfa aşamasında olan bir oyun için çok saçma bir yorum olmuş.



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @turkelvis