R

Yarbay
07 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
645 (Bu ay: 14)
Gönderiler Hakkında
R
dün
Playstation Cafe Püf Noktası
Arkadaşlar ben yıllardır Playstation cafeye gitmiyorum. Bizim zamanımız Ps1 Ve PS2 zamanlarıydı.
Bana göre Playstation cafe de ki en önemli püf nokta
1) fiyatlandırma: Ben bir masaya 50.000 TL harcadım saatini 150TL den aşağı oynatmam dersek bence o gün kaybetmiş oluruz. Sonuçta müşterilerin %98i Öğrenci ve öyle bir fiyatlandırma yapmalı ki elektrik, dükkan kirası çıksın ama bana da para kalsın. Misal saati 70TL bence uygun 30TL elektrik ve kiraya düşersen saatinde bize net 40 TL kalsa iyidir. 10 makine olsa 1 saate 10 makine dolu olsa 400Tl Kalır 10 makine Günde 5 saat çalışsa günde net 2.000TL kalır. Ayda 60.000 TL net kazanç. Tabi bu zamanla olacak.
2) Televizyon: Televizyonu gidip Vestel yada axen alırsak o gün kaybedenler kulübüne girmiş oluruz istersen tüm makineler PS5 olsun TV dandik olursa oyun akmaz Tuşa basınca hemen tepkiyi göremezsin ve oyun zevki biter.
Televizyon Samsung olacak ve oyun modu açık olacak.
3) Öğrencilerin yoğun olduğu bir mevki seçmeliyiz.
4) Televizyonun Ekran parlaklığını en sona alırsak Televizyon çok dayanmaz. Bence parlaklık yarıda olmalı hem Ledler daha dayanıklı olur hem de elektrik tasarrufluda olur.
5) 5 Makine İle başlamak iş olursa makine sayısını arttırmak. İş olmaz ise en az zararla kurtuluruz.

Sizce peki sizin eklemek istediğiniz bir püf nokta var mı?
R
4 hafta
Uyducu Geldi Trt1 Sinyal Sorunu
Arkadaşlar sakın çanak anten yada frekans ile oynamayın 11794 30000 frekans sinyali inanılmaz düşüktür. Benim anten de bile Trt1 Sinyal yok diyor. Çanağım milimetrik ayarlı uyducuyum
R
2 ay
Google adwords Geçersiz sahte tıklama
Armut.com reklam vererek hizmet sağlayan ustanın reklamına sahte tıklama yapmaktadır. Bu sebepten anahtar kelimenin kalite puanı düşüp reklam maliyeti çok yükselmektedir. Siz siz olun yüksek teklif vermeyin bütçeniz hemen bitirir.
Armut.com bir çok sektörde sahte tıklama yaparak. Reklam verenin bütçesini bitirip reklam vermemesine sebep oluyor.
Armut.com organik olarak sayfanın en üstünde bulunmaktadır. Bu sebepten kimsenin reklam vermesini istememektedir.
Eger hizmet sektöründeyseniz ve organik olarak armut.com sayfanın en üstündeyse ilk şüpheleneceginiz rakip olmalıdır. Herkesi birbirine düşürmektedir. Bizim sektörü öyle Bi karıştırdıki bütçemi mahvetti bende mersinde bizim sektörde reklam veren kim varsa kendisini arayıp neden sahte tıklama yaptığını sorunca aynı dertten herkesin muzdarip olduğunu gördüm. Sonunda failin armut.com olduğunu anladım.
Tesisatçı nakliyeci klimacı temizlik şirketi çilingirci gibi hizmet sektöründe olanlar çok dikkat etsin.
R
6 ay
TYT SOSYAL BİLİMLER KONU ANLATIMLI KİTAP
Arkadaşlar merhabalar. Benim çocuga konu anlatımlı sıfırdan başlayacak bir sosyal bilimler kitabı önerirseniz memnun olurum. Kesinlikle internet yada Elektronik yardımı yok hesap makinesi bile yasak. Sadece kitaptan çalışacak. Türkçe bulduk aldım çalılıyor. Kesinlikle herşey kitaptan olmalı yoksa İnternete habire hile yapıp ders çalışmıyor. şimdi sosyal bilimler hem konu anlatımı hemde soru çözecek bir kitap.
R
6 ay
10 YILLIK SEO DENEYİMİMİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUM
Arkadaşlar merhabalar. Kendi web sitemi yaptım 10 yıllık bir seo deneyimim var. Hiç bir çıkarım olmadan bunları size açıklayacağım hazır olun bu bilgiler çok önemlidir. Benim web sitem www.mersinuyduservis.com dur.
Mersinde uyducu yada uydu tamircisi ne benzer kelimeler yazınca en üst sıralarda organik olarak çıkar. Sitemi inceleyin kendime özgün bir dille yazdım. İçerdeki bütün yazılar ben yazdım. Siteyi ben kurdum.
Öncelikle web siteniz kendine özgün olmalı. Kesinlikle başkasını taklit etmemeli. Her şey açık seçik ve net olmalı. web siteniz 3 sayfadan bile oluşsa sorun değil yeter ki açıklamalı ve içeriği bol olsun. Ana sayfa başlığı ve diğer sayfaların başlığı farklı olmalı. Örneğin Evden eve taşımacılık işi yaptığınızı varsayalım . Her kez ne yazar evden eve taşımacılık gibi klasik cümleler siz farklı olmalısınız. Rakipleri analız edip çok iyi düşünmelisiniz. taşımanın eş anlamlısı nedir nakil ve transferdir bunlar ile bir site başlığı oluşturmak zordur taşımacılık geriye kalan tek çare. Bizde taşımacılıkla ilgili güzel bir slogan bulacağız basit ve anlaşılır. Örneğin anakarada olduğumuzu düşünelim. Google tekeli hiç sevmez .siz de aç gözlü olmayacaksınız tüm Ankara'nın işini Google ye dünyanın en iyi sitesini yasanızda Google size bütün işleri vermez bunu bilin. Size en yakın semti seçmelisiniz mesela Ankara dikmen Yağız taşımacılık - Ankara dikmende evinizi garantili ve özenle taşınır. Yada Yağız taşımacılık - evden eve taşımacılık bizim işimiz. Yağız taşımacılık - Ankara dikmenin en profesyonel evden eve taşımacılığı.Yağız taşımacılık - Ankara dikmende eviniz taşınacaksa hemen arayın. Web sitesi işi hallolduysa artık haritalardaki konumunuza geçebiliriz web sitedeki başlığın aynısı kesinlikle olmamalı. Benzeri olmalı. Sarı site gibi sitelere de aynı optimizasyonu yapmalısın.
Devamı gelecek.....
R
7 ay
MUHTAR ADAYI OLMAK İSTİYORUM
Arkadaşlar Mersin pirireis te 10 yıldır uyducu olarak çalışmaktayım. Yani semtte çoğu kişi beni tanır. Seçim vaadim de. Pirireis semtinde oturan kişinin çanağı tv si bozulursa sinyal sorunu olursa mesai sati dışında ücretsiz İşçilik yapacağım. Şuan İşçilik ücreti 300₺ yani ben seçilirsem vatandaş malzeme giderse malzeme parası ödeyecek. Malzeme gitmez ise herhangi bir ücret ödemeyecek. Sizce seçilme ihtimalim varmı.
R
7 ay
LG TV KULLANANLAR İÇİN HARİKA BİR UYGULAMA
Arkadaşlar LG ThinQ  uygulamasını muhakkak deneyin benim Telefonda harika stabil çalışıyor. Telefonda Televizyonu kontrol ediyorsunuz hatta sihirli kumanda işlevi görüyor çok kullanışlı çok beğendim.
R
8 ay
YIL 2005-2008 O GÜN BÜTÜN PC LER KAPATILIYORDU
Arkadşkar 2005-2008 arasında o gun internet kafedeki bütün bilgisayarları kapatıyorduk. Çunku o gün PC lere virüs girme günüydü. Bunu her yıl yapıyorduk . Bütün Türkiye'de durum aynı idi acaba bu bir şehir efsanesi miydi yoksa gercekmiydi hatırlayan varmı
R
8 ay
Aracımın ederi nedir
R
8 ay
ARACI SATILIĞA KOYDUM BU FİYATI HAKKINDA YARIDIM
Fiat / Palio Van / 1.3 Multijet Active / Hasar Kayıtsız Boyasız Orijinal sahibinden.comda - 1046257856
Arkadaşlar aracım gerçekten tertemiz. performansı çok iyi sizce fiyatı fazlamı yoksa azmı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.