Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
346
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Moto Kurye'den sonra bir VAHŞET haberi de Bursa'dan. Benzincide çalışan pompacı defalarca BIÇAKLANDI
S
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Bursa'da, geçen yıl eylül ayında, garson olarak çalıştığı restoranda, yemeği geç getirdiği gerekçesiyle tartıştığı müşteriler tarafından dövülen Murat Tepe (24), olayın etkisinden kurtulamayınca işinden ayrılıp benzin istasyonunda, pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı. Tepe, önceki gece mesai sonrası evine giderken kendisinden para isteyen K.N (26) tarafından 7 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Tepe hastanede tedaviye alınırken, uyuşturucu kullanmak ve hırsızlık suçlarından birçok kaydı bulunan Nergiz gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.



https://www.bursadabugun.com/haber/bursa-da-calistigi-benzin-istasyonu-cikisinda-bicaklandi-1714742.html



Valla şansa yaşıyoruz ülkede . Ben bir siyasi mesaj yazsam içeriden çıkarmazlar hatta küfürler yerim herkesten ( Evet herkesten muhaliften bile ,bu devirde böyle ). ama m...
Yoruma Git
Yorumun Devamı ramowarr - 2 hafta +6
Filipinler'de Duterte iktidara ilk geldiği 2016 yılından beri uyuşturu kullanıcıları, tacirleri ve sokaktaki torbacıya kadar uyuşturucu ile mücadele ediyor. Ülke sokakları kan göl&#...
Yoruma Git
Yorumun Devamı VirgilSollozzo - 2 hafta +4
R
2 hafta
Yüzbaşı

Valla şansa yaşıyoruz ülkede . Ben bir siyasi mesaj yazsam içeriden çıkarmazlar hatta küfürler yerim herkesten ( Evet herkesten muhaliften bile ,bu devirde böyle ). ama millet uyuşturucu gasp yaralama vs ... halen dışarı da .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
2 hafta
Er

Uyuşturucu tacirleriyle birlikte kullananlarınıda içeri tıksalar iddia ediyorum suç oranı kendiliğinden %50 oranında düşer.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

V
2 hafta
Yarbay

Filipinler'de Duterte iktidara ilk geldiği 2016 yılından beri uyuşturu kullanıcıları, tacirleri ve sokaktaki torbacıya kadar uyuşturucu ile mücadele ediyor. Ülke sokakları kan gölüne döndü resmen. Filipinlerde ordu ve polis bu savaşta kaç kişiyi öldürdü bilinmiyor. Muhtemelen 30.000'den fazla sivil ve uyuşturucu satıcısının öldüğü tahmin ediliyor.

Duterte zaten iktidara gelmeden önce bununla mücadele edeceğini söylemişti. Batı da eleştirmişti, tehditler falan savurmuştu şöyle yaparız böyle yaparız diye. Ne oldu fısss..isteyen bu pislikle mücadele ediyor. AKP suçlularla mücadele etmiyor kardeşim nereden bakarsanız bakın böyle. Geçen öldürülen kurye kardeşimin katili de bilmem kaç suçtan sabıkası olan bir orc'tu. Ne işi var bunların dışarıda.

Gerçi bir önceki iç işleri bakanı her türlü kriminal pisliği ve kirli para sahibini bu ülkeye buyur etmiş, koca ülkeyi kriminal mekke'sine çevirmişken kimle nasıl mücadele ediyorsun ki.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 19 Mayıs 2024; 1:39:44 >

J
2 hafta
Yarbay

Teksasa döndü



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 hafta
Yarbay

hayırdır nesi siyaset?

ben 90larda bursada böyle şeyler görmüyordum.

ne zaman doğudan (bursanın doğusu artık nerelerini kapsıyorsa) göç başladı, Avrupa Şehri ödülüne sahip bursa bildiğin ortadoğu şehrine döndü.




Bu mesajda bahsedilenler: @ramowarr
W
2 hafta
Yarbay

Ata'nın olayı kameralara yansıdığı için bu kadar olay oldu. Aslında Türkiye'de Ata'nın yaşadığı olay her gün yaşanıyor. Laf dönüp dolaşıp Tayyip'in meşhur sözüne geliyor.


https://www.youtube.com/watch?v=3TkcKQks9Xg



C
2 hafta
Yarbay

maluller meslege gore mi ayrilacak artik. Kurye, pompaci, siva ustasi vs..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 hafta
Binbaşı

uyuşturucu kimin tarafından satılıyor bilmiyor musunuz, kim nasıl engelleyebilir.



P
2 hafta
Binbaşı

Yakın zamanda af çıktı, sonuçları başka ne olacaktı ki?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.