Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2795
Cevap
96611
Tıklama
18
Öne Çıkarma
Cevap: The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (140. sayfa)
A
4 hafta
Yüzbaşı

artık bu hikaye dikiş tutmaz.
halbrand geldi yüzüklerin yapılmasını gösterdi
sonra galadriel'e yavşadı
sauron olduğu ortaya çıkınca mordora kaçtı
şimdi anathar formuyla tekrar ne işi var elfler arasında...

mantık hataları yüzünden komik oldular artık.

en başta bu formuyla gelip, yüzüklerin öyle yaptırsaydı ya...

saçmalık...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Glorfindel1907
W
3 hafta
Yüzbaşı

gaza geldik yalan mı söyleyelim
o değil de yazın normalde adam gibi dizi çıkmaz kafamızı ekrandan kaldıramayacağız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 hafta
Yarbay

Umarım bu sefer Mordor'dan yürüyerek gelmez, bir at falan verirler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 19 Mayıs 2024; 2:36:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @adolf1
K
3 hafta
Yarbay

şansımıza aynı güne koyarlar tüm malzemeyi bi günde tüketir haftanın kalanında acı çekeriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @WINTER IS COMING
Z
3 hafta
Yarbay

İlk sezonu lord of the rings hatrına izledim ama sonra zamanıma acıdım, orta dünyadan soğuttu beni, bomboş bölümler izlettiler insanlara. İkinci sezon mu? Aman abi uzak dursun, bu çöpe bir daha vaktimi harcamam, Amazon dizimiz çok güzel diyor, otursunlar kendileri izlesinler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 hafta
Yüzbaşı

  • sezonun ilk 2 bölümünü izledim, sonra bıraktım. bir daha izlemek gibi ne hevesim ne düşüncem var...



A
geçen hafta
Yüzbaşı

G
geçen hafta
Yarbay

Kitapları okuyup bu evreni sevenleri soğutmak için özel bir çaba harcıyorlar resmen.



V
geçen hafta
Yarbay

Yüzüklerin efendisi kitapları okumadım, lorunu bilmem ama filmlerini tekrar tekrar izlemiş birisi olarak bu dizi çok, çok yetersiz ya. Yani kötü demek istemiyorum ama yetersiz yani. Her bölümde bu yetersizliği görüyor ve hissediyorsunuz. Halbrand’ın göğsünde ölümcül yarayla 1 hafta at sürmesi, sonra tedavi olması, tedavinin ertesi günü zımba gibi olup Celebrimbor’la yüzük işine girmesi benim koptuğum an oldu. O sahne bu bahsettiğim yetersizliğin vasatlığın nirvanasıydı. Sonrasında olan diğer komik şeyler de zaten tuzu biberi oldu. Ben diziyi hiç beğenmedim..Yüzüklerin efendisi loruna hakim, tolkien’in bu evren üzerine yazdığı tüm külliyatını yalamış yutmuş hastası olmuş insanların tepkisini şimdi daha iyi anlıyorum.



O
geçen hafta
Binbaşı

Bunların telifi 2. Çağ ile sınırlı değil mi? Bombadil sadece yüzüklerin efendisi kitabında geçmiyor muydu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @adolf1
A
7 gün
Yüzbaşı

Tom Bombadil kendi deyimiyle "Arda'ya düşen ilk yağmur tanesini" görmüş birisi.
ne olduğu belli değil. Maia diyen de var Valar diyen de...
dolayısıyla tüm çağlarda orta dünyada var. o yüzden koyabiliyorlar diziye.
silmarillion'u dizi çekseler oraya da koyabilirler...




Bu mesajda bahsedilenler: @Oğuzhaan
T
20 sa.
Binbaşı

Hikayeye iyi yedirirlerse Tom Bombadil'i görmek benim için güzel olur. Filmlerde olmayınca üzülmüştük zamanında. En azından dizide görmüş oluruz. İnşallah Glorfindel da 3. sezon eklenir de onu da görürüz.

Önce 2. sezon sonrasında da War of the Rohirrim güzel bir yaz olacak inşallah. İyisi ile kmtüsü ile bu evrenden daha çok yapım olmasını isterim. Battle for the Middle Earth sonrası çıkan Shadow of Mordor sadece oynaması fena olmayan bir oyundu. Return to Moria güzeldi ama tekrar tekrar oynanacak bir oyun değil türünden dolayı. Diğer evrenlerden çıkan çok fazla içerik var. Tabiki hepsi iyi değil ama çok fazla ürün çıkınca aralarında gerçekten güzel olanlar da bulunabiliyor.

Orta Dünya ile ilgili içeriklerin artmasına ihtiyacımız var yoksa çok beklediğimiz BFME 3 hiç gelmez. Açık dünyada geçen Witcher benzeri bir oyun hele hiç gelmez ki Hogwarts Legacy benzerine bile razıyım ben.

Dizinin kitaplara tamamen uygun olmasını isteyen arkadaşlara filmler dışında da bir soru sorayım. BFME 2 oynadınız mı ve sevdiniz mi? Kitaba ters olan yerlerini hiç eleştirdiniz mi? Yoksa filmler için yaptığınız gibi yapılan değişiklikler gerekliydi gibi mazeretlerle gözardı mı ettiniz? Beğenmeyeceğiniz yapımların da yapılmaması durumunda beğeneceğiniz hiç bir yapımın da yapılmadan kalacak oldunun farkında mısınız?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 sa.
Yarbay

Burdayım hocam zaten ben ama o saçma hikayeye dahil olmam

BFM1 sonrası 2 çıkınca bu nasıl hikaye demiştim ben gerçi şuanki gibi hakim değildim o zamanlar bu evrene, Hikaye bakımından beğenmemiştim ama oynanış yenilikler ve karakterler yüzünden daha çok sevmiştim oynamayı kesinlikle hala duruyor hatta BFME2, BFME3 çok bekledik ama dediğin gibi geleceğini düşünmüyorum artık bir ara reforced diye birşey geliştiriyorlardı sanırım ama yine ses çıkmadı sanırım bazı videolar yayınlandı filan.

Burada Diziyi beğenip beğenmemek sadece hikaye ile alakalı değil ama dizi kendi içinde tutarsız en büyük sorun bu, Elflere en çok benzeyen karakter yapı ve kişilik olarak dizi tanıtıldığında en çok eleştirilen siyahi abimiz gerisini sen düşün yani, Aynı şeyleri yazıp çizmeye gerek yok, Dizinin toparlanması mümkün değil bence bu benim fikrim yinede izleyeceğim iyi yerlerine iyi diyeceğim kötü yerlerine kötü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tnuviel37
T
17 sa.
Binbaşı

Lafım daha çok iptal olsun çekilmesin diye kin kusanlaraydı zaten hocam. Yoksa hangi yapım olursa olsun herkes beğenmek zorunda değil. Ama gönül verdiğimiz bu evrenle alakalı film, dizi, oyun olarak çok iyi işler çıkması için kötü de olsa çok fazla sayıda iş çıkması lazım. Böylece aralarından gerçekten iyi olanlarla mest olabiliriz. Star Wars ile ilgili çok fazla iş çıkıyor ve beğenilmeyen de çok şey var ama aralarından çok iyi olanlar da çıkabiliyor. Bizim de buna ihtiyacımız var.

Şimdiden mesela çekilecek Hunt for Gollum filmi için oyuncu tercihlerinde de baskılar başlamış durumda. Ben de Viggo dönsün isterim. İan dedemiz yine Gandalf olsun isterim ama yaşları belli bir noktaya geldi. Yapılacak yeni işlerde uzun soluklu bir hedef belirlemeleri için yeni oyuncular şart. Bunun gibi bir çok şey var. Ne yazık ki Orta Dünya fan kitlesi en fazla toksiklik içeren fan grubu durumunda.

Umarım bu durum yeni gelecek yapımların önüne set çekmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @Glorfindel1907
V
8 sa.
Yarbay

İlk sezondaki yer altında geçen Durin'li Dwarf bölümlerine hayran kalmıştım. Umarım o mekanların devamı gelir. İzledikçe rahatlıyordum.



B
8 sa.
Yarbay

o filmlerden sonra dizisine sempatik yaklaşmak çok zor, ben tamamen yüzüklerin efendisine dair bir şeyler görmek adına baktığım için beklentim yok ne verseler yiyeceğiz sonuçta, bu kafayla daha tarafsız ve kendi içinde bakıp yorum yapılabilir, eminim yapanlara sorarsanız ilk seoznun da kötü olmadığını belirteceklerdir çünkü bağlı kaldıkları bir hikaye olay mutlaka vardır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.