Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
180
Tıklama
24
Öne Çıkarma
Erdoğan'ın o iddiaları da asılsız çıktı! Neden yalan söylenir?
M
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:


13 Haziran 2018 02:02
Erdoğan'ın o iddiaları da asılsız çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitingindeki sözleri, tartışma yarattı.

Odatv- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Bursa Atatürk Stadyumu'nda yaptığı mitingde, Bursa şehrine son 16 yılda 18 baraj ve 15 gölet inşa ettiklerini, 11 baraj ve 2 göletin inşasının ise halihazırda sürdüğünü söylemişti.

Oysa, DSİ'nin sitesinden ulaşılabilecek olan resmi rakamlar, aynı doğrultuda değil.

Erdoğan, 'Komünistler satmak istedi, Özal sattırmadı' demişti ama...Erdoğan, 'Komünistler satmak istedi, Özal sattırmadı' demişti ama...

DSİ'nin sitesine göre, Bursa'da şu an işletilen 10 baraj bulunuyor. Bursa'daki barajların inşa tarihleri ise şöyle:

Çınarcık Barajı (1996-2002)

Doğancı Barajı (1975-1983)

Boğazköy Barajı (1999-2011)

Hasanağa Barajı (1978-1985)

Babasultan Barajı (1991-2002)

Büyükorhan Barajı (1986-1992)

Demirtaş Barajı (1977-1983)

Nilüfer Barajı (1995-2007)

Devecikonağı Barajı (2014)

Gölbaşı Barajı (1933-1938)

DSİ'de paylaşılan verilere göre, 10 baraj arasında Devecikonağı Barajı haricinde hiçbir baraj, AKP'nin projesi değil.

Yine Erdoğan'ın belirttiği, Bursa'da 11 barajın inşa halinde olduğu bilgisine dair de bir veri yok. DSİ'nin sitesinde, Bursa bölgesinde yalnızca 5 barajın inşa halinde olduğu görülüyor.
http://www.gercekgundem.com/siyaset/19656/erdoganin-o-iddialari-da-asilsiz-cikti



Sallayalım nasıl olsa inanıyorlar modunda. Araştırma yok, sorgulama hiç yok zaten yapan fetöcüdür vatan hainidir. Onların çemberinde işler böyle.
Yoruma Git
Yorumun Devamı Johnny Silverhand - 6 yıl +38
Bu sorunun cevabı olarak, 2 tane soru soracağım;

1- AKP'li vatandaş Odatv okuyor mu?
2- Yandaş kanallarda bu yalanlama yayınlanıyor mu?

Erdoğan'ın devamlı yalan söylemesi...
Yoruma Git
Yorumun Devamı webbie - 6 yıl +10
Kandırmak ve algı için sen bunun yalan olduğunu biliyorsun ama seçmenlerinin haberi bile olmaz
Yoruma Git
mgora - 6 yıl +4
J
6 yıl
Yarbay

Sallayalım nasıl olsa inanıyorlar modunda. Araştırma yok, sorgulama hiç yok zaten yapan fetöcüdür vatan hainidir. Onların çemberinde işler böyle.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İ
6 yıl
Yarbay

"Bol keseden sallıyım nasılsa her dediğime inanıyorlar."



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yüzbaşı

Kandırmak ve algı için sen bunun yalan olduğunu biliyorsun ama seçmenlerinin haberi bile olmaz



W
6 yıl
Yarbay

Bu sorunun cevabı olarak, 2 tane soru soracağım;

1- AKP'li vatandaş Odatv okuyor mu?
2- Yandaş kanallarda bu yalanlama yayınlanıyor mu?

Erdoğan'ın devamlı yalan söylemesinin sebebini anlamanın yolu, bu sorulardan geçer.



J
6 yıl
Yarbay

Adamin yalan olmayan sozu yok ki



Gercekleri konusursa haber olmali.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

X
6 yıl
Yarbay

Tühhh laaaa Erdoğan 'ın açığını yakalamışlar bu yüzden prim verirler herhalde bu çalışmadan dolayı şimdi bunlara ahahahaahah..

Yapılanları görmek isteyenler Ovit tüneline gidip bakabilir yapı taşı nasıl yapılırmış gidin öğrenin olur da seçimlerde başa gelirseniz başa gelince apışıp kalmayın ortada biz ne yapacağız diye..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 yıl
Yüzbaşı

Evet şahsen Ovit olsun, her ne kadar sorunlar yaşatsa da Karadeniz sahil yolu, Marmaray, tüp gecit vb, birkaç proje gerçekten gerekli idi. Devletin bunları yaptırmış olması takdire şayan ama luzumsuz olanları da yaptırmamalıydi, gerek yok çünkü ülke olarak henüz o kadar zengin değiliz ki!



Diyanet rakamlarına göre ulkenin %70 i fitrelik durumda, resmi açlık ve yoksulluk rakamları ortadayken, ülkeyi kalkındırmak için daha zekice toplum yararına projeler üstüne düşülebilirdi. Tarım ve sanayi kesimi ağırlıklı olarak. Niye tarım ve sanayi? Ülkenin büyük kesimi Anadolu'nun kendisinden oluşuyor, her yer Ankara İzmir ve İstanbul değil ki! Evet kalbur üstü toplasan 7-8 şehrimiz hizmet bazli iş kolları daha ağır basıyor ama gerisi gerçekten farklı ve insanlar boşta. AB ve ABD nin dayattığı tütün ekme, pancar ekme, fabrikaları sat vs. tüm yabancı politikaları uygulayarak olmaz bu böyle gitmez.



Biraz vizyon sahibi olup havuzdan dost olmayacağını bilerek Suriye gibi aptalca bir politika gudulmemeliydi. Az kalsın bu ahmakça tavır yüzünden Esad ve ordusuna karşı NATO,ABD ve AB ülkemizin başındaki zamanin başbakan ve c.baskanini kandırıp cepheye Mehmetçiği yolluyorlardi azıcık yaşınız varsa ve ilgiliyseniz o zamanlar bunu bilirsiniz, inanın direkten donduk.



Gavur A projesinde kandıramadi ama B projesiyle isidle buyuk göçler baslatarak Suriyeliler bombasını kucağımıza bıraktı, suriyede birkesimii silahla donatti ve devam da ediyorlar. Artik fiilen orada bir devletçik oluşturdular. Biz hala 3-4 senedir munbice gireriz, soz verildi vs. Saçma işlerle uğraşıyoruz.



Kanla beslenen lider de kandile girdik vs. Der. Secim öncesi Milletin oyunu almak için vampirlige devam ediyor. Tabiri caizse atı alan Üsküdar'a gecti, orada Irak ve Suriye kuzeyinde fiilen devletler oluştu. Ama gel gör ki merkez parti ve zoraki ortak milliyetçi parti bunları görmezden gelip millete masal anlatmaya devam ediyorlar utanmadan.



Esad ile ülkesi ile irtibat kurmayacaksin ve bizim.millete bu katil diye anlatacaksın, sadece komsu iki ülkede milyonlarca müslümanı katleden, kadınlarinı kizlarin abd askerlerinin tecavuzlerrine uğradığı, müslümanların namus ve serefininn beş paralık edilmesini gorme ve ABD ile hoş geçin, dostun trumpla BOLGE İCİN COZUM ARA, bu ahmakligin daniskasi.



Sair ne diyor? Dostunu düşmanını bil oğul diyor değil mi?

Allah c.c bu ahmaklar guruhundan tez vakit kurtarsın bizi.



Liderlik yaptığını zanneden ve işportacı mantığıyla sadece satmaktan pazarlamaktan anlayan liderlerimiz var. Ne zamanki degistiririz, kuralları halkın ekseriyet çoğunluğu ile yapıldığı bir ülke oluuruz, o zaman bilegimiz bukulmez, yoksa mevcut kafa ile Londra'ya para dilenmeye gidersin semer vururlar, ab ile size mülteci yollamayacam söz hepsine ben bakacam dersin, noolur bir an Faslı açın, yardım edin dersin yine semerin vururlar, ABD ile ortak hem de stratejik ortagiz dersin sırtına semerin vururlar. Önce adam olacaksın, düzgün olacaksın. Daha b. olmadan halkı bolmeyecegine, tarafsız olacağına dair c.baskani olurken ettiğin yemine sadık kalacaksın ki, namus ve şerefini beş paralık etmeyeceksin. Ne demek ya HDPyi baraj altında kalması lazım ben bunları dışarıda söyleyemem vs. Laflar. Sana mı kaldı bu laflar. Parti'nin seçim işleri sorumlusu yok mu? Bak c. başkanın parti başkanı olabilmesinin gerçekten ne kadar tehlikeli olduğunu görmüyor musun?



Diyorum ya insanda azıcık onur olacak, iki yüzlü olmayacak vatandaşına karşı., kutuplastirici bir dil kullanmayacak. Zaten diploması yoksa, tek vizyonu borç para alıp, topraga betona gommekten başka bir ekonomi bilmeyen, how are Yoy ve 3-5 yabancı kelimeden başka bir sey bilmeyen, vizyonu eksilere biri yerine, devlet bilgisi olan, kendisini yetiştirmiş, asla milleti bolmeye uugrasmayan, adaleti devletin ve milletin merkezine koyan, esinin basortulu fotigrafiyla, temiz vatandaşı dini duygularını ssomurmeyen, kandırmayan biri ile, milli görüş ile # DEGİSTİR pişman olma!

Edit, imla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskiab -- 12 Ağustos 2018; 0:15:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @x2yk
L
6 yıl
Yarbay

Başlık daha çekici hale getirilmeli...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yarbay

Şu "çalışıyoruz, icraatçiyiz, diğerleri hiçbir şey yapmadı." algısını da iyi yerleştirdiler hee. At yalanı nasılsa yiyen çok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Yarbay

Dsi'nin sitesi yalan söylüyor, Erdoğan'dan daha mı iyi bilecekler.

Abicim bunları paylaşıyorsunuz da boşuna yoruyorsunuz kendinizi, adamın eline resmi belgeyi versen Erdoğan yalan söylemez der.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.