X

Yarbay
10 Nisan 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
1337 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
4 yıl
Flo Hediye Çeki
Selam konu açmam genelde ben hatta ikinci konum herhalde neyse bir ayakkabı aldım Flo internet sitesinden ve kargom geldi kutunun içinden çek çıktı benim işime yaramayacak çünkü ayakkabı aldım ve alacağım ayakkabı da yok o yüzden 31 Aralık 'a kadar olan çeki buradan konu dışı özelden paylaşsam sorun olur mu nereye açacağımı bilemedim, bu yüzden tek kullanımlık mıdır ya da birden fazla kullanımda işe yarar mı bilemiyorum ama en azından birinin işi görülsün isterim.

Bana göre indirim falanda yok ama işte ayak yapıyor bütün firmalar, ayakkabıyı aldım hemen 10 tl artıverdi fiyatı ve işte efsane indirim falan filan derken o da bitti ve baktım ayakkabı hemen çıkmış 239,99 tl 'ye tam bir komedi şimdi bu çek ile aldığım fiyata gelmiş olacak benim ayakkabıdan almaya kalksa biri tuhaf bir sistem ama tabi indirimli ayakkabılara bakarsanız çek işe yaramıyor olabiliyor o yüzden deneyin ve ilk kullanan kim olursa işine yarasın değerlendirsin isterim. Bakarsınız çek birden fazla kullanıcıya da yarıyor olabilir.
< Resime gitmek için tıklayın >
X
6 yıl
Metin Feyzioğlu \u0027nun Son Algısı Muhalefetin Durumunu Özetledi
Bir konu da biz açalım bakalım nasıl oluyormuş şimdi iyi malzeme yakaladım bunu farkına varan göremedim ekşi sözlük olsun youtube olsun herkes özellikle muhalefet kesimi dinlemeden okumadan anlamadan her yer de paylaşıyor bu video 'yu ComradeMRX 'e buradan teşekkürler paylaşım yapmış ve dikkatimi çekti hemen nasıl olur diye ama hesap makinesi ile defalarca hesapladığımda ben mi yanlışım yoksa onlar mı dedim hadi ben yanlış olursam sorun değil ama o yanlış yaptı ise bir kesimi kandırmaktan öteye gidemez bu deyip bir de bana eğlence çıkmış olduğu için paylaşmadan edemedim.. Metin beni daha da ünlü yapacak bunu yayın arkadaşlar görsünler düştükleri hali, belki Metin 'i bitirecek kişi olurum işin şakası.. :) :)
https://forum.donanimhaber.com/son-dakika-rte-tvde-tartisma-ortamlarina-girmek-istemiyorum--132737160-4

Metin 'in videosu
https://www.youtube.com/watch?v=-BEBjEZ6h5o&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Videonun 18:14 'ü açarsanız adamlar resmen 45 milyar tl dediğini görüyorsunuz..

Yok böyle bir şey ya yeminlen yok böyle bir şey sen binlerce kez izleniyorsun ve böyle bir şeye gaf yapıyorsun bir de hesap kitapta yapılıyor haa kesin 45 milyar tl yazdıran kişi akp lidir Metin 'i bitirmek için bu oyunu oynamıştır ahahah

Aman ülke bunların eline geçmesin yoksa 5 diye 50 milyar tl yi yabancı ülkelere verirler şimdi anlıyorum neden 2001 'e kadar bu ülke zarar ediyordu paso diye kendi ağızlarından net bir şekilde öğrendim şimdi bana burada demediğini bırakmayacaklar belki belki de susacaklar saklanacaklar ama görsünler işte bu adam hukuk kazanmış ve baro başkanı üstüne algıcılık mesleği yapıyor ve bunu da yüzüne gözüne bulaştırıyor..

Ben köprü videosu burada paylaşıldığında yaptığı yanlış hesapları burada yazarak ortaya çıkarmıştım şimdi de bunu bana bir üye gece yazıştık Binali Yıldırım 'ın akıllı tahtaya yazı yazamıyor Türkçe bilmiyor yumuşak g 'yı g olarak yazıyor diye yazdığını görmüştüm işte o üye beni görürse bak bu Metin bakalım bunu nasıl savunacak bu adamda hesap işini 10 katını alarak hesap yapıyor bunu görünce ne savunma yapacak bakalım görürse mesajını bekliyorum..

Hadi ben yatar çok güldüm gece gece uyanınca kim bilir neler olmuş olacak ceza mı yiyeceğiz yanlış yere açtığımız için yoksa söven sayana mesajlar mı göreceğiz yoksa neler olacak..
X
6 yıl
Çinliler Xiaomi Mi Mix2s tanıtımında ATATÜRK \u0027ü gösterdiler
Arkadaşlar şuan canlı Xiaomi Mi Mix 2S tanıtımını izliyorum izlerken İphone X ile Xiaomi Mi Mix 2S kamera çekim kalitesini gösteriyorlardı bir baktım Türk Liramız ve ATATÜRK sonra yakınlaştırma (zoom) yaptılar ekran fotoğrafı alayım dedim, şaşırdım kaldım adamlara helal olsun bir kere daha saygı duydum..

Canlı Yayın burada geri alıp izleyebilirsiniz..
http://event.mi.com/en/live2018/MIX2S%E2%80%8B?utm_source=micom

Bu da Youtube canlı yayını..
https://www.youtube.com/watch?v=fHyXclBnNYM

< Resime gitmek için tıklayın >
X
6 yıl
Android Studio 3.01 Genymotion Emülatör Sorunu
Merhabalar, ben yazılımda birkaç kursa gittim ara verdiğim zamanlar olduğuna yazılım konusunda eksik kaldım ve şimdi android programlama üzerine udemy den bir hocanın videolarını izliyorum, ve anlatılanları tek tek uyguluyorum ama bir yanlış yaptım deneme1 diye bir projeye başladım, ve android studio nun kendi emülatör 'ü sorunlu bunu herkes biliyor ve adam da genymotion 'u kuruyor onun üzerinden çalıştırıyor emülatör 'ü bende kurdum gayet iyi sonra videolar da uygulama ismini kod ekranından değiştiriyor kaydediyor bende aynı şeyi yaptım bende değişmedi genymotion da açıyorum uygulama deneme1 olarak yazıyor bende aklıma gelen bir şeyi uyguladım genymotion 'daki android oreo ile açılmış olan telefon görünümündeki deneme1 uygulamamı sanal emülatör 'den program kaldır bölümünden kaldırdım ve bir daha ne yaptıysam gelmedi deneme2 açtım deneme3 açtım yine gelmiyor sanal emülatör düzgün çalışıyor ama yapmış olduğum uygulamalar orada görünmüyor, internette buna benzer bir şey de bulamadım genel de emülatör çalışmıyor diyenlerin soruları var senin ve sizlerin bilgisi varsa bu konu da yardımcı olabilir misiniz?? Kolay gelsin..
X
11 yıl
Mercedes C200 Kompressor 2001 (Avantgarde)
Merhabalar,

Bir tanıdığımın Mercedes C200 Kompressor Avantgarde 2001 model gri bir aracı var. Çözemediğimiz bir durum var burada Mercedes 'i olan arkadaşlar yardımcı olabilirler sorayım dedim. Bu aracın aynaları elle kapanmıyor kapatıyoruz ama yaylı gibi eski haline dönüyor. Bu aracı alan kişi elektrikli kapanan ayna özelliğine sahip olarak biliyordu ama bir türlü bu aracın aynalarını kapatamıyoruz. Mahallemizde bu aracın mavi olanı var farları halojen mi diyorlar camları renk değiştiren döşemesi beyaz olan bir avantgarde daha var ve o aracın aynaları kapanıyor. Ben iki aracın ayna kumandası arasında şu farkı gördüm acaba bundan dolayı mı bizim aracın aynaları elektrikli değil diye kapanmıyor. Resimlere bir bakarsanız ve bu sorunu aydınlatırsanız sevinirim.

Bizdeki C200 2001 model avantgarde gri olanın ayna sistemi şu şekilde:

https://store.donanimhaber.com/8d/63/30/8d6330ad3aa91a13a2fb5fe3fccf3bff.PNG

< Resime gitmek için tıklayın >

Bizimkinde ayna için artı tuşu ve iki tuş bulunmakta resimdeki gibi.


Komşumuzda olan C200 Avantgarde 2001 model diye biliyorum mavi olan aracın ayna kombinasyonu şu şekilde:

https://store.donanimhaber.com/43/71/2f/43712fd31c41f8989855ea518cf4994e.PNG

< Resime gitmek için tıklayın >

Komşumuzun C200 'ünde ayna için artı tuşu ve dört tuş bulunmakta resimdeki gibi.
X
11 yıl
silinsin
...
X
14 yıl
Yatay Geçiş Farklı Bir Soru?
Merhabalar,

1 haftadır üniversitelerin yatay geçiş koşullarını araştırıp duruyorum. Merak ettiğim cevabını alamadığım sorularım şunlar, üniversitelerin yatay geçiş yönetmeliklerinde genelde bu madde var. "Yatay geçiş yapan öğrencinin öss sonuç belgesi diyor." Benim merak ettiğim dikey geçiş sınavından mühendislik kazanan bir öğrenci yatay geçiş yapabilir mi?

2. Sorum: Bir DGS öğrencisi intibak senesini verirken yatay geçiş yapabilir mi? Mesela örnek olarak bir dgs öğrencisine 1 sene intibak senesi veriliyor ve o sene içerisinde bütün dersleri verirse 3. sınıfa alınıyor. İntibak senesi için de 1. dönemi okuyunca ve dersleri başarılı verirse yatay geçiş yapabilir mi 2. sınıfa?

Ve araştırmalarım sonucu 1. sınıfta 1. dönem yatay geçiş yapılabilen üniversiteler: Uludağ, Kocaeli, Selçuk, Sakarya, Çanakkale 18 Mart, Anadolu, Karabük ve Eskişehir Osmangazi. Başka hangi üniversiteler 1. sınıfın 1. dönemine yatay geçiş yaptırıyor?

Yardımcı olursanız sevinirim...
X
14 yıl
DFI Lan Party [Intel] Serisi
Selamlar, bu aralar DFI bir sistem toplamak istiyorum DFI ya karşı sempatim olduğu için ve kalitesine güvendiğim için kuracağım sistem DFI olacak ve Intel düşünüyorum.

Forum da biraz araştırma yaptım ve 3 adet DFI modelinde kararsız kaldım. Ben bu üç model arasındaki farkları ve kullanan arkadaşların iyi/kötü yorumlarınızı bekliyorum. Ona göre, forumda ikinci el olarak satılanlardan birini alacağım.

DFI Lan Party JR P45 T2RS
DFI Lan Party JR P45 T2RS PlUS
DFI Lanparty DK X48 T2RSB PLUS

Bu üç seri ye gelince T2RS Plus'un T2RS den farkı nedir?

P45 ile X48 arasında hangisi daha iyidir?

Forum da şunu yazdıklarını gördüm. Alıntı: P45 olan modelden farkı nedir diyenler için: x48 de Crossfire 16x/16x çalışır, p45 16x/8x çalışır. p45 olan modelde işlemci beslemesi 4 fazlıdır, x48 de 6 fazlıdır ve daha stabildir. Ayrıca full katı kapasitör kullanmaktadır. Anakartı alırken tercih yapmamı etkileyen özellikler bunlardı.

Bu üç model de katı kapasitör kullanıyor mu?

X48 i tercih etmem her bakımdan iyi olur mu?

Ve ben sistemi şu şekilde kurmayı düşünüyorum. Bu anakartlardan biri , işlemci quad core 6600 veya quad extreme işlemcilerden biri ve ileri de fiyatları düşünce Asus ARES lerden 2 tane alıp sli ya da crossfire hangisi oluyorsa ondan yapmak istiyorum ve ram olarak en 4x4GB düşünüyorum. O yüzden bu sisteme bütçem yetmeyeceği için önce anakartı alıp en düşük ramlar ile en düşük işlemciyi takmak istiyorum bu anakarta en düşük işlemciyi forumdan alacağım ama en düşük işlemci olarak hangi modeli takabilirim? Bunu öğrenmek istiyorum forum da e 21xx serileri 70 liraya onlardan alsam takabilir miyim? Daha ucuz işlemci ne takılabilir?

Bir de bu anakart 800 mhz ram diyor 667 533 mhz takabilir miyim?

Bu sorularıma yardımcı olursanız sevinirim...
X
14 yıl
Overclock Yaparken Kilitlendi Açılmıyor
İyi Akşamlar. Yardımcı olursanız sevinirim, daha önce teknik yardıma açmıştım bu konuyu yardımcı olan olmadı ben overclock yaparken bilgisayarımı kilitledim şimdi açılmıyor artık. Monitöre ekran gelmiyor...

Benim elimde Amd A-XP-M 2500+ şlemcili DFI Lan Party-B sisteme sahip bir bilgisayarım var. Geçenlerde ramlarim soorun yapıyor diye biosundan bir kaç ayar değiştirdim stabilite sağlamak için uzun süre açıp kapattım bilgisayarı. En sonunda kilitlendi sistemim. Anakartın üzerinde 4 led var onlar daha önce açılış sırasına göre yanıp sönüyordu artık bilgisayarı açtığımda hepsi yanıyor ve bir ilerleme olmuyor.Kitapçığından baktım anakartın ledlerin anlamına "booting the system" anlamına geliyormuş 4 ledin yanması. sistem açılıyor anlamına geliyor anladığım kadarı ile ama hiç bir değişiklik olmuyor. Zamanında bu anakartı kullanan bir çok kişi olmuştur overclock üzerine en iyi kartlardandı. Üstadlarıma ve bu anakartı kullanmış kişilere sesleniyorum bana yardım ederseniz sevinirim bilgisayarım açılmıyor. Bilgisi olan arkadaşlardan da destek beklliyorum.

Bilgi: Anakartın üstünde 100mhz default hale getirme jumperini çok denedim cmos clear jumperini de çok denedim. eski den işliyordu bende işimi hallediyordum ama artık onlarda işlemiyor pili çıkarıp takıyorum oda işlemiyor. anladığım kadarı ile bios kilitlendi.

Not: Ben daha önce bu sorunu teknik yardıma açtım ve sonra da overclock bölümüne açtım orada arkadaşlar yardımcı oldu ama çözüm olmadı ve en son bios flaşlama olayını da yaptım arkadaşlar ve o da olmadı. Daha ne yapabilirim. Gerçekten bu anakartı çalıştırmak istiyorum. Forumda da kimse de yok olsa alacağım yenisini.
X
14 yıl
Overclock Yaparken Kilitlendi Açılmıyor
--------------------------------------------------------------------------------

İyi Akşamlar. Yardımcı olursanız sevinirim, daha önce teknik yardıma açmıştım bu konuyu yardımcı olan olmadı ben overclock yaparken bilgisayarımı kilitledim şimdi açılmıyor artık. Monitöre ekran gelmiyor...

Benim elimde Amd A-XP-M 2500+ şlemcili DFI Lan Party-B sisteme sahip bir bilgisayarım var. Geçenlerde ramlarim soorun yapıyor diye biosundan bir kaç ayar değiştirdim stabilite sağlamak için uzun süre açıp kapattım bilgisayarı. En sonunda kilitlendi sistemim. Anakartın üzerinde 4 led var onlar daha önce açılış sırasına göre yanıp sönüyordu artık bilgisayarı açtığımda hepsi yanıyor ve bir ilerleme olmuyor.Kitapçığından baktım anakartın ledlerin anlamına "booting the system" anlamına geliyormuş 4 ledin yanması. sistem açılıyor anlamına geliyor anladığım kadarı ile ama hiç bir değişiklik olmuyor. Zamanında bu anakartı kullanan bir çok kişi olmuştur overclock üzerine en iyi kartlardandı. Üstadlarıma ve bu anakartı kullanmış kişilere sesleniyorum bana yardım ederseniz sevinirim bilgisayarım açılmıyor. Bilgisi olan arkadaşlardan da destek beklliyorum.

Bilgi: Anakartın üstünde 100mhz default hale getirme jumperini çok denedim cmos clear jumperini de çok denedim. eski den işliyordu bende işimi hallediyordum ama artık onlarda işlemiyor pili çıkarıp takıyorum oda işlemiyor. anladığım kadarı ile bios kilitlendi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.