Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
825
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İşçi Partisi Bir Şansı Hak Etmiyor Mu?
N
3 yıl (2495 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Son zamanlarda zorlama adaylardan ve despotluktan şikayet eden bir çok genç arkadaşın yorumunu okuyorum. Farklı bir fikir, vizyon ve mücadele arıyorsanız, 3-4 milletvekili ile 300 millet vekilinin yapamadığı etkiyi mücadeleyi veren İşçi Partisi hiç ilginizi çekmiyor mu?

Adamların daha ne yapması lazım seçilmek için İnce gibi dans etmeleri mi gerekiyor?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



2023 yılında hala böyle saçma fikirlerin savunulmasına mı üzüleyim, yoksa bunlara kanan insanlar olmasına mı üzüleyim bilemedim. Şu Erkan Baş ile realist herhangi bir vat...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Sadece Ölüler Görür - 3 yıl +3
L
3 yıl (3951 mesaj)
Yüzbaşı

Hayır hak etmiyor. Köprülerde broşür dağıtıp bir kac popülist söylem ile mi hak edecekti?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl (19052 mesaj)
Yarbay

N
3 yıl (2495 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

hmmm. evet, konuştuğunda 16 kanalda aynı anda canlı yayına geçildiği halde adam broşür dağıtıyor.. ne kadar iyi dinlediğin belli bence.



G
3 yıl (10850 mesaj)
Yüzbaşı

hakediyor fakat birçok genç hdp nin gölgesi yüzünden çekiniyor ittifaktan çıkıp türkiye partisi olsa idi çok daha yüksek oy alacağına eminim.



S
3 yıl (6683 mesaj)
Teğmen

2023 yılında hala böyle saçma fikirlerin savunulmasına mı üzüleyim, yoksa bunlara kanan insanlar olmasına mı üzüleyim bilemedim. Şu Erkan Baş ile realist herhangi bir vatandaşı programa çıkarsalar keşke. Erkan'ın saçmalıkları yüzüne vurulunca ilk reklam arasında evine kaçar.



A
3 yıl (1919 mesaj)
Yüzbaşı

Bu adamlar aslinda secilmesi gereken adamlar fakat hakim ekonomik model bu ve bunun gibi adamlarin ekonomik dusunceleri temelinde bir egitimi, ekonominin politigini universitelerde yasakladigi icin dusuncelerini karsilarinda ezelden beridir inandiklari dogrulara onyargili bicimde yetistirilmis bireylere anlatmaya calisiyorlar. Nasil ki %90imiz muslumanlik temelinde yetistirildiysek ve dinsiz dusuncelere asiri onyargiliysak ayni durum bu adamlar icin de gecerli. Bu adamlarin konusulmasina musade edilse liberalizm sorgulanmaya baslayacak patronlarin huzuru bozulacak. Genclerin ekonominin politigini yapabildigi bir ortamda ancak boyle adamlarin degeri bilinir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 17 Mart 2023; 17:22:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl (1736 mesaj)
Çavuş

Pkk'ya terör örgütü diyemeyen hdp artığı bir parti, gençlerimizin akıllarını böyle saçmalıklarla dolduruyorlar.
Komünizm mi kaldı Allah aşkına ya?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl (17889 mesaj)
Yarbay

Komünizm 2023 yılında çalışmaz boş iş. Çok kafayı taktıysan Almanya'yı incele, sosyal devlet anlayışı var o daha iyi.



P
3 yıl (27995 mesaj)
Yarbay

Aslında bu partiyi son dönemlerde Hdp gibi ırkçılık , bölücülük yapmadığı için sadece ekonomik meselelere odaklandığı için baya linçliyorlardı.

Keşke Hdp'den uzak durabilseler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EzioAuditoreDaFirenzee
E
3 yıl (1736 mesaj)
Çavuş

Hdp'den uzak duramazlar bunların ipleri pkk'nin elinde ama bizm ülkede bu kendini aydın gören kişiler bunlara sempati ile bakıyor. Şunların avrupada yada amerikada siyaset yapma şansı var mı ya?
Düşünsenize İngiltere de IRA terör örgütünü destekleyen partilerin olmasını hem bu terör örgütü silahta bıraktı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
P
3 yıl (27995 mesaj)
Yarbay

TİP'in ipleri Pkk'nın elinde değil. O yüzden solcu görünümlü kürtçüler tarafından çok ağır eleştiriliyordu zaten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EzioAuditoreDaFirenzee
E
3 yıl (1736 mesaj)
Çavuş

O zaman neden pkk'ya terör örgütü diyemiyor?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.