C

Yarbay
09 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
2800 (Bu ay: 11)
Gönderiler Hakkında
C
3 gün
Almanya\u0027nın aslında kötü olması
Almanya ekonomisi birazcık daha iyi olabilir. Ama pek çok kötü özelliği de var. Bi kere Almanlar hiç şakadan anlamıyor. Geçen BMW yi iş çıkışı Alman arkadaşın üstüne arabayı sürdüm, şayzeeee diye bağırdı ve orada duran polise beni şikayet etti. Bu ülkede cidden yaşanmaz.
C
2 hafta
CGNAT ile DDNS birlikte çalışmaz mı?
Statik IP'm yok, almak da istemiyorum onun da kendine göre güvenlik açıkları var. DDNS olmuyor mu CGNAT ile birlikte?
C
2 hafta
Almanya\u0027dayım tesisat yaptırcak usta bulamıyorum, Türkiye\u0027de olsa ohooo
Merhabalar, evimi üst komşunun patlak borusundan dolayı su basmış. çok acil bir durum var tamir ettirmem lazım. Usta çağırıyorum, işte konuşuyoz fiyat veriyorum kafasını çevirip şayzee diyip kaçıyor. Veya direk eve gelmiyor. 5000€ dan aşağı gelmem diyor. Adamlara yalvarıyorum resmen. Türkiye'de hiç böyle değil. Türkiye resmen adeta bir cennet. çağırıyorum adamları, fiyatını beğenmezsem yallah. Ve hala su akıyor parkelerin anası ağladı resmen. şu anda Türkiye'de olsaydım keşke bizim tesisatçı abilere sarılıp ağlamak isterdim resmen. Vatanımın tesisatçısı bile bir başka.

Neyse en son Suriyeli bi tesisatçı buldum, Türkiye'den gitmiş, Muratabi bu borular değişcek, çok kötü çünkü çok su çok bara tutcak dedi bana. Sarılıp ağladım resmen. çok özledim Türkiye'yi
C
3 hafta
Almanya\u0027da döner ucuz diyorlar ama tadı berbat
Hiç aynı şey değil. Almanya'da çok koyuyorlar ama bi şeye benzemiyor. Haram et kesmelerinden midir nedir berbat bir tadı var. Kanını doğru düzgün akıtmıyor bu aptal Almanlar. Kanlı kanlı yiyoruz herhalde tadı da berbat.

O yüzden milletimizin kıymetini bilelim. şu anda vatan hasreti çekiyorum resmen.
C
geçen ay
Turbolinea ya noldu özledim
Özledik vallahi biz turboyu özledik. Olsa da bi dava açsa bana
C
2 ay
Eskiden DH yaz akşamları güzeldi
Ne bileyim böyle 2005-2006 larda falan çok güzel geliyordu, belki internet yeni yeni yaygınlaştığından da olabilir ama. Böyle eğlenceli değişik konular vardı. Aklıma gelmiyor ama, niyeyse o zaman çok güzeldi. Şimdi bakıyorum paso yok kızlar niye bakmıyor bilmem ne. O zamanlar niyeyse böyle konular çok azdı.
C
2 ay
DH\u0027ye üye olduğumdan beri 17 yıl geçmiş
Bana abi diyceksiniz huleyn. Dh konu aç diye bildirim atmış konu açiyim dedim. Napıyonuz gençler
C
2 ay
DDNS kullanan var mı? Türktelekomda yasaklı mı?
Neden olmuyor bir türlü ya dünden beri uğraşıyorum, olmuyor?no-ip.com dan beleş DDNS aldım ama.
C
2 ay
Turbolinea Alman olsaydı nasıl konu açardı?
Stuttgartta eczanem var, kızlar bakmıyor. Almanya kötü, Polonya iyi. Polonya'da kızlar bakıyor. Polonya sınırına gidiyorum karıya gidiyorum.

Yılda 50 bin€ veriyorum kimse eczanemde çalışmıyor. 12 saat çalışacak Türk arıyorum bulamıyorum. Almanlar çok kötü.
C
3 ay
Gigafiber bufferbloat sonuçlarınız nedir?
Atın bi görelim. Bu bendeki türktelekom 1000 mbit ama gigafiberde merak ediyorum. Çünkü 1000mbit internette genelde QOS ayarı yapamıyorsunuz, birçok router izin vermiyor. Ki zaten hem 1000mbit hem QOS aşırı güçlü CPU gerektiriyor.
Hiç ayar yapmadım şu halinde. Evde tivibu IPTV falan da var. ASUS DSL-AC68U freshtomato firmware yüklü. Zaten hardware acceleration(CTF) açınca QOS falan izin vermiyor. Ama gayet iyi şu anda gördüğünüz gibi zaten gerek yok.

Şuradan yapabilirsiniz:
https://www.waveform.com/tools/bufferbloat



< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.