N

Binbaşı
09 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
125 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
geçen yıl
Gılışdar Dedem 2028\u0027de Kazanacak Üzülmeyin
13 kere seçim kaybetmiş 75 yaşında bir dede olarak 2028'de kesin kazanacak. Bu seçimlerde de oy oranını arttıramayıp 40 tane vekil kaybederek mükkemmel bir başarı kazanması bence buna delalet etmektedir.
N
geçen yıl
Alın Size \"Gılışdar\"
Artık gerçekten delirmek üzereyim dayanamıyorum! Hiçbir liderlik vasfı olmayan bir 75'lik "ALEVİ" dedeyi 20 yıldır seçim kaybetmesine rağmen chp seçmenin önüne kazanması en muhtemel aday diye yedirip koydular, bırak seçim kazanmayı, normalde çıkarabilecekleri milletveli sayısını bile saadet-deva-gelecek gibi oy oranı sıfır olan eski akp'li partilere hediye ettiler.

Bütün vatansever realist insanlar dedik ki "gılışdar" denen arkadaşın iç anadoluda bir karşılığı yok! İnsanlara ona oy verdiremezsin. KArşılığı olsa neden Erdoğan karşısına Gılışdarı istesin? Manyak mı bu adam?

Velev ki azimle sıçıp duvarı yıkma derdine girdin, ne diye oy oranı sıfır olan eski akp artıklarına milletvekilliği hediye ediyorsun?

%25 chp + %10 İyi parti %10 HDP zaten %45 yapıyor. Bunun yanına %8 lik potansiyeli olan bir Muharrem İnce ittifakı kurulsaydı ve en kötü ihtimal %8 değil %5 İnce alsa zaten bugun %50 geçilirdi.

Artık kimse iç anadolu muhafazakar seçmenine küfretmesin. Bu ülkenin seküler eğitimli seçmeninin başındaki bela belli. Adı "Gılışdar".
N
geçen yıl
İşçi Partisi Bir Şansı Hak Etmiyor Mu?
Son zamanlarda zorlama adaylardan ve despotluktan şikayet eden bir çok genç arkadaşın yorumunu okuyorum. Farklı bir fikir, vizyon ve mücadele arıyorsanız, 3-4 milletvekili ile 300 millet vekilinin yapamadığı etkiyi mücadeleyi veren İşçi Partisi hiç ilginizi çekmiyor mu?

Adamların daha ne yapması lazım seçilmek için İnce gibi dans etmeleri mi gerekiyor?
N
2 yıl
MediaMarkt Satın Aldığım Ürünü Elimden Aldı!
Herhese merhaba,

Hiçbir firmaya özel bir düşmanlığım olmadı ancak uzun süredir müşterisi olmama rağmen Mediamarkt denen kurumsal şirketin yaptığı şark kurnazlığı hakikaten beni bezdirdi... Bu yaptıkları terbiyesizliği elimden geldiğince her ortama taşımaya kararlıyım..

12 Nisan akşamı MediaMarkt web sitesinde gopro hero 9 aksiyon kamerası gördüm ve "internete özel fiyat" şeklinde bir kampanya olduğunu farkettim ve 6299 tl fiyatını ödeyerek hemen satın aldım.. Ertesi gün 13 Nisan öğlen saatlerine kadar sürekli ürünü izledim ve öğlen saatlerine kadar "bugun kargolanması için son xxxx saat" şeklinde ilan hala satışta idi..

Mail adresime ise mesafeli satış sözleşmesi vs. yani kısacası resmi olarak ürünün satışına yönelik belgeler ve spariş onayım ulaştı..


Yine 13 nisan akşamı bir hevesle bilgisayar ekranımı açıp kargo takibi yapayım dediğimde ise sparişimin sebepsiz yere iptal edildiğini gördüm..

Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen kimi yetkili ürünün stokta olmadığını ve stoğa girince arayıp aynı fiyattan satın alabileceğimi, kimi yetkili ekranının donduğu bahanesini, kimi yetkili ise bana hediye kuponu yollayacağı sözünü vererek başından savdı... Sonuç olarak anladım ki hiçbir yetkilinin amacı bir çözüm üretmek değil, tamamiyle beni o an başından atacak bir bahane üretmekti..

Şimdi soruyorum mağazaya girip bir ürünün parasını ödeyip satın almış bir insanın peşinden koşturup ürünü geri alıp parasını iade edebiliyor musunuz? İnternet ortamında yapılan bu terbiyesizliğin bahanesi nedir?

Stok kalmaması vs. hiçbir bahaneye beni inandıramazlar! Çünkü 1 gün ara ile aynı ürünü 8900 liraya ilana koydular..Bunun açıklaması tam anlamı ile zam yapacakları için sattıkları ve parasını aldıkları ürünü bile müşterinin elinden almaktır!!

Bundan sonra MediaMarkt denen kurumsal şark kurnazı ile hiçbir işim olmayacak hatta mağazalarına bile girmeyeceğim!
Bu mesajı da onlardan çözüm üretmelerini beklemek için değil, insanların bilgilenmesi ve bu müşteri düşmanlığı yapan firmalardan uzak durması için yazıyorum!



< Resime gitmek için tıklayın >
N
3 yıl
Sokak Anırmaları/Düğünleri Konusunda Ne Yapılabilir?
Artık ne sabrım kaldı ne psikolojim kaldı. Artık son çare forumda konu açıp fikir danışmak istedim.

İzmir bayraklıda otururken depremden kaçıp zemin sağlam diye geçen sene Karabağlar vatan mah. ev kiraladık. Ev son derece yeni ve ferah iken bir süre sonra kiranın bir derece uygun olma sebebini anladık! Her cuma-cumartesi-pazar eğer doğal bir afet yağmur çamur heyelan yok ise, oturduğum mahallede alevi olduğunu tahmin ettiğim kardeşlerimiz sabah 11 gibi davul ve zurna çalmaya başlayıp yaklaşık 1-2 saat içinde davul ve zurna seslerini ağıt yakma/anırma/inleme sesleri ile yer değiştiriyor. Tabi, kendi evlerinde dört duvar arası değil bu dediğim. Büyük megafonlar ve hoparlorlerle sokakta gerçekleştirtdikleri bu sazlı sözlü anırma/inleme/ağıt etkinlikleri dediğim gibi öğlen 11 civarı başlayıp gece 12 de son buluyor.. Konunun inanç ile bir ilgisi yok yani bu kadar uzun saatler rahatsızlık verilmesi problem..

Ben merak ediyorum gerçekten; bu ülkede neden hiçkimse birbirini umursamıyor? Hadi bu canlılar hiçbir şeyin bilincinde değilse, neden devlet bu konuda düzenleme getirmiyor?

Bir topluluğun sokakta anırma özgürlüğü tüm mahallenin dinlenme ve huzur özgürlüğünden daha mı önemli?

Bu konuda polisi arasamda gelip bir iki zaaaarrrt şeklinde korna sesi çıkarıp gittiler fakat ses konusunda hiçbir çözüm üretmiyorlar.

Yani bu ülkede biz kendi evimizde her hafta sonu anırma dinlemek zorunda mıyız? Yok mu çözüm?
N
4 yıl
Neden Kimse Sol Şeritten Ayrılmıyor?
Sürekli trafikte olan biriyim ve en çok merak ettiğim şey insanların hızları kaç olursa olsun ısrarla sol şeride yapışıp şeridi kesinlikle terk etmek istememesi. Çoğunlukla en sağ şeride geçtiğimde en hızlı şekilde gittiğim oluyor.

Yani yavaş giden adam ortadan ve sağdan gitse namusu mu kirlenecek? Gerçekten anlaması çok güç!

Çoğunlukla selektör bile yapmadan arkadan yaklaşırım ve öndekinin çekilmesini beklerim ancak insanlar ısrarla sol şeridi terketmemek için mücadele ettiğimde tepki olsun diye çileden çıkıp sinyal vererek sağladığım oluyor.
N
6 yıl
Çello Öğrenimi Üzerine Herşey
İzmir'in En Nitelikli Çello Öğitimini Sunmak için Çabalıyoruz!

İzmir Çello Kursu!

Web sitemizde başlıca çello öğrenimi ile ilgili;
Çello nedir?
Neden Çello Eğitimi Almalıyım?
Ne Kadar Sürede Çello Öğrenirim?
Çello Eğitimine Kaç Yaşında Başlanır?
Çello Öğrenmek Zor Mu? Haftada Kaç Saat Ders Almalıyım?
vb.

soruların yanıtlarına tüm detaylara yer vermekle birlikte, ana başlıklarımız olan Türk Müziğinde Çellonun Önemi, Daha İyi Çello Çalmanın Yolları, Çello Koruma ve Saklama, Çello Çalmanın Püf Noktaları, Çello Nasıl Akort Edilir? gibi kilit konulara da yer verilmektedir..
N
6 yıl
Resim ve Müzik Kursu İzmir
İzmir'de Müzik, Resim ve Yazarlık Eğitimi

İzmir'de Perla Sanat olarak en kaliteli birebir enstrüman dersleri, toplu resim dersleri ve yazarlık dersleri için en kaliteli eğitimi bulacağınız adresi yaratmak en temel amacımız!

Birbirinden eğlenceli birebir gitar kursu, piyano kursu, keman kursu ya da çello kursu almak istiyorsanız ya da toplu ders olarak resim kursu veya yazarlık kursu tercih ediyorsanız, Perla Sanat doğru yer!

Tercihiniz ve ilgi alanınıza yönelik en uygun eğitimi size en kaliteli şekilde sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz!
N
8 yıl
Bağlama Kursu Hocası Aranıyor - İzmir
Perla Sanat olarak kaliteli ve ilkeli bir eğitimi benimsemiş, çalışırken kendi işi gibi işini benimseyen eğitimcilerin başvurularını bekliyoruz. Başlıca kurs verdiğimiz alanlar;
gitar kursu, piyano kursu, keman kursu, çello kursu vb. enstrümanlarda başvurunuzu iletebileceğiniz gibi şuan için en acil eğitmen aradığımız alan bağlama kursudur.

Bağlama eğitmeni olarak çalışmak isteyenlerin başvurularını bekleriz.

Başvuru: perlasanat.com.
N
8 yıl
İzmir Hatay\u0027da Bateri Kursu
İzmir'de bateri kursları araştırıyorsanız, bateri öğrenmeye nereden başlamalıyım? Bateri çalmayı ortalama ne kadar sürede öğrenirim? Bateri eğitimi zor mudur? sorularını siz de soruyorsanız, davul çalmak sizin için de hayallerinizi süslüyorsa, vurmalı çalgılar ile ritim duygunuzu geliştirmek, herkesten farklı bir aktivite edinmek istiyorsanız, Perla Sanat’ın İzmir’in en eğlenceli ve öğretici bateri derslerine bekleriz!

http://perlasanat.com/bateri-kursu/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.