C

Binbaşı
16 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15938 (Bu ay: 1135)
Gönderiler Hakkında
C
3 gün
Kızla Görmüşler
Birkaç hafta evvel kızı evinden aldığımda yolda bana "Şurada mısırını çok beğendiğim bir mısırcı var oraya uğrayabilir miyiz lütfen !" deyince yol üzerindeki Sahil Mısırcısı' nda durdum.
İşletme sahibi kızı görür görme tanıdı ve "Her zamanki gibi mi?" diye sordu ve mısır hazırlamaya başladı.
Bu arada manzara da güzel deyip kızla birkaç fotoğraf çektirdik denize karşı.
Ardından yolumuza devam etmiştik.

Dün yengem "Cemil seni bir kaç gün evvel Rusun biriyle görmüşler, komşum Tülay söyledi. Oğlum kim bu yeni hatun? Yoksa f.ck body mi?" dedi.
Bu cümlesi üzerine yeğen "Anne sen böyle kelimeleri nerden öğreniyorsun?" dedi.
Yenge "Sosyal medya kullanıyoruz" dedi.

Her hangi bir cevap vermeyince yengem "Nedir senin bu Rus merakı, biri bitmeden diğerine..." dedi, yine cevap vermedim.

Eve dönünce yine komplo teorileri üretmeye başladım:
Yıllarca evinden direk alıp götürdüğüm hatta hiç "yol üzerinde çok sevdiğim bir yer var oradan alıp yola devam edelim" demeyen kız acaba bilerek mi orada durmamı istedi, planlı bir hareket miydi?

Bu şüphe üzerine kızla bir süre görüşmemeye karar verdim...
C
5 gün
Orucunu Bana mı Tutuyorsun
Sigara tiryakisi akşamcı arkadaş niyet etmiş sabahın erken saatlerinde başladı afra tafraya.

Sabah bana incir çekirdeğini doldurmayacak bir meseleden fırça attı.
Ardından müdüre “40’ ını aşmış yaşlı başlı kadınsın, ne gidiyon Zürich’ e, otur oturduğun yerde!” dedi.

Öğlen pazara gittik, biberciden aldığı biberlerden biri ezik çıktı diye pazarın orta yerinde poşetten çıkarıp yere attı ve “P.ç oğlu” dedi, bunu duyan başka bir kadın pazarcı “Abi biberi bari bibercinin önüne atsaydın” diyerek gaz vermeye çalıştı.

Oruç tuttuğu ve sigara içemediği için böyle olduğunu söyledi…
C
2 hafta
Deprem Bölgesine Gönüllü Gitme
Görev yaptığım kamu kurumu deprem bölgesinde naklen atama veya geçici görevlendirme ile başvuru ekranı açtı.
Şu an görev yaptığım yerde yapa yalnız yaşıyorum, o yüzden beni bağlayan bir durum yok.
Hem devlet OHAL bölgesinde görev yapacakları ihya eder diye düşünüyorum.

Başvursam mı?
C
2 hafta
Mont Cebinden Nesfit Düştü
https://www.amazon.com.tr/dp/B09JSG8QKP?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
185cm ve 95kg' yum ve bu montun S bedenini 280 Liraya 3 taksitle satın aldım. Tam oldu.

Bu sabah bu montu giydiğimde sol cebine Nesfit Tam Tahıllı Çikolatalı Bar(Şok Market 1 Alana 1 Bedava kampanyası ile tanesi 6 TL' ye geldi)' dan bir adet koydum, fermuarı yarım çekip evden ayrıldım.
Bir kilometre yürüdükten sonra üst geçide vardığımda rüzgar şiddetlenmişti, bu yüzden fermuarını gırtlağıma kadar çekip hızlı adımlarla yürümeye devam ettim.

500 metre sonra ikinci üst geçidin yürüyebilen merdivenlerine vardığımda cebimi kontrol ettim ama Nesfit' in yerinde yeller esiyordu.
Cep delik mi diye kontrol ettim (Delik olsa da cepten düşse bile montun alt kısmı dar olduğundan düşmesi imkansızdı) ama cep delik değildi.

Mesaiye vardığımda durumu arkadaşa anlatınca: "Yaw zaten mont sana dar idi, bir de gofretin paketi de mont gibi kaygan olunca usulca kayıp düşmüş işte, hem sen robot gibi dümdüz yürüdüğün için fark edememişsin" dedi.

Ama dümdüz yürürken montun cebinden düşmesi için cebin dışarı doğru eğimli olması gerekir, cepte bir anormallik yok, hatta göbek deliğime varacak kadar yanlamasına büyük cep.
Neyseki geriye dönüp aramamı gerektirecek kıymetli bir eşya düşürmedim, bu da bana ders oldu...
C
2 hafta
Fıtık Ameliyatı Olanlardan Görüş Lazım
Arkadaş p.tesi kuyruk sokumunda yaklaşık 8-9 aydır çektiği ve siyatik sinirine vurup ağrı yapan fıtık şikayeti nedeniyle ameliyat olacak.
Ameliyat sonrası neler bekliyor?
Hareket kısıtlılığı yaşayacak mı?
C
3 hafta
Yorgun Argın Performans Sergilemek
< Resime gitmek için tıklayın >
Mesai sonrası yorgun argın en az 2 saat performans sergilemem gerekecek.

Geçen sefer Burn yüklemesi yaptım ama kanattı.
Bu defa bunu denemeyi düşünüyorum:

< Resime gitmek için tıklayın >
2 adet yeter mi?
C
3 hafta
Islak
< Resime gitmek için tıklayın >
Pazar akşamı arabayı sokağa parkettim ve bir daha çalıştırmadım. O akşam kısa süreli yağmur yağdı ama 10 yada 15 dakika kadar sürdü.
3 gün boyunca hava yağmadı hatta güneşliydi ama bu sabah arabayı çalıştırıp arka koltuğun önünde paspas üzerindeki ıslaklığı anlayamadı.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Zira tavanda veya kapı fitillerinde ıslaklık yoktu, cam da açık kalmamıştı. Sadece plastik paspas üzerinde olan bu ıslaklık 3 gün güneşin altında kalan arabada nasıl kalabildi anlamayadım.

2017 model aracın fitilleri çürümüş olabilir mi?
C
3 hafta
Daha Başkan Olmadan Ekonomi Hizaya Girmeye Başladı
Piyasalarda dikkat çeken ‘seçim’ hareketliliği! Tahviller yükseldi, risk primi düştü


https://www.mynet.com/amp/piyasalarda-dikkat-ceken-secim-hareketliligi-tahviller-yukseldi-risk-primi-dustu-finans-461876
C
3 hafta
ORC Araştırma’ nın İlginç Anketi
C
3 hafta
Ultrasona Girmek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.