L

Yüzbaşı
28 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
2281 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
L
3 hafta
TRT, CHP ile ilgili yayın yapmazken, Gürsel Tekin\u0027in açıklamalarını canlı verdi.
CHP’yle ilgili yayın yapmayan TRT, kayyum başkan Gürsel Tekin'in açıklamalarını canlı verdi.

https://x.com/ajans_muhbir/status/1965331146369368518?t=z2xKb5FoRymHEqbxaPcKCw&s=19
L
3 hafta
Fahrettin Altun\u0027un oğlunun 210 milyon TL\u0027lik şirketi hakkındaki haberlere erişim engeli getirildi.
İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği, Fahrettin Altun’un oğlu Mustafa Bilge Altun’un, 3 yıl içerisinde 500 kat büyüyerek 210 milyon TL sermayeye ulaşan şirketi hakkında yapılan haberlere erişim engeli getirdi.


https://x.com/whisperhaber/status/1965055832586129458?t=EWX9jzr_z0F98_85ogHVog&s=19
L
3 hafta
Fransa\u0027da devlet borçlarının artması ve halkın fakirleşmesi nedeniyle hükümet düştü.
Fransa'da meclis, devletin borçlarının artması ve halkın fakirleşmesi nedeniyle hükümeti düşürdü.

Başbakan François Bayrou yarın istifa etmek zorunda.

https://x.com/bpthaber/status/1965100691678265735?s=19
L
3 hafta
Mardin ve Diyarbakır\u0027da hain teröristler için anma töreni düzenlendi.
L
4 hafta
AKP\u0027li Başkan Toprak Alan Arapları Tebrik Etti, İlçeyi Cazibe Merkezi Yapacaklarını Söyledi.
AKP'li Başkan, Toprak Alan Arapları Tebrik Etti

📌 Trabzon Araklı’da AKP'li belediye başkanı Hüseyin Avni Coşkun, yabancı Arapların aldığı arsaların ilçeyi cazibe merkezi yapacağını söyledi.

https://x.com/ajansoteki/status/1963883947286299032?t=4wrRmAg9hpy2492ZL0GxlA&s=19
L
4 hafta
Diyarbakır Barosu Başkanı Türkiye Cumhuriyeti\u0027nin Doğusundan Kürdistan Bölgesi Olarak Bahsetti.
Diyarbakır Barosu Başkanı Abdülkadir Güleç, Ankara’daki II. Çözüm süreci komisyonu hakkında :

“Kürdistan bölgesinden dört vilayetin baroları olarak katıldık.

Anayasanın değiştirilmesini, Kürtçenin eğitim dili olmasını, Kürtçenin devlet kurumlarında serbestçe kullanılmasını talep ettik.

Kürdistan bölgesindeki belediyelerin 1921 anayasasına uygun olarak “adem-i merkeziyetçi” bir yetkiye sahip olmalarını talep ettik.

Meclis komisyonunda DEM Parti üyelerinin dile getirmediği Kürtlerin taleplerini Kürdistan’daki barolar talep ediyor. DEM Parti siyasi bir parti vasfını taşımadığı için barolar bu siyasi taleplere sahip çıkmak zorunda kalıyorlar.”

https://x.com/durbunhaber/status/1961673229308751977?t=apJjfDQubw-ef7bQIMS1jg&s=19
L
4 hafta
Ali Babacan\u0027dan Özelleştirmeler Hakkında: Doğru değildi, devlette kalsaydı daha iyi olurdu.
Akp'nin ve RTE'nin eski adamı ve son seçimlerde Kılıçdaroğlu tarafından muhaliflerin oylarıyla partisi meclise sokulan ve vekillik verilen Ali Babacan’dan itiraflar:

“Yanlışlarımız oldu, gaz ve elektrik dağıtım şirketlerini özelleştirdik.

Sonra tekelleşme oldu, ellerindeki gücü iyi kullanmadılar, denetim yapılmadı, vatandaşlar mağdur oldu.

Doğru bir şey yapmadık, devlette kalsaydı daha iyi olurdu.”


https://x.com/ajans_muhbir/status/1963598581367259639?t=wCmE0GeJNsAFzIz_Re9qhQ&s=19
L
4 hafta
Şehit Anaları Derneği Başkanı, Erdoğan, Bahçeli ve Öcalan hakkında şikayetçi oldu.
Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba; Erdoğan, Bahçeli ve Öcalan hakkında “devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma, anayasayı ihlal, görevi kötüye kullanma” suçlarından şikayetçi oldu.

quote:

TÜRK BASINININA…
TÜRK VE DÜNYA KAMUOYUNA…


ŞEHİT ANASI OLARAK, ŞEHİT ANALARI DERNEK BAŞKANI OLARAK, ERDOĞAN, BAHÇELİ VE ÖCALAN HAKKINDA ANAYASAYI İHLAL, ÜNİTER DEVLETİ VE LAİK CUMHURİYETİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN “SİVİL DARBE TEŞEBBÜSÜ”NDEN YARGILANMALARI İSTEMİYLE DAVA AÇTIM.


AYRICA 55.000 KİŞİNİN KATİLİ OLDUĞU MAHKEMELERCE TESPİT EDİLMİŞ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KURUCUSU VE HALEN YÖNETİCİSİ OLAN CANİ AFFEDİLSİN DİYE ŞEHİT ANALARININ VE GAZİLERİN RIZASI YOK İKEN “UMUT HAKKI” DİYE UYDURMA BİR KILIF ARAMALARI SEBEBİYLE DE BAHÇELİ VE ERDOĞAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM… BU KONUDAKİ MÜCADELEMİZ SON NEFERİN SON NEFESİNE KADAR SÜRECEK !


< Resime gitmek için tıklayın >


https://x.com/Pakize_Akbaba/status/1963643390802702491?t=3nFBiRICjvx79wixrcZuLg&s=19
L
geçen ay
Kaçak Elektrik Terörü. Vatan Hainliğinin ve Kul Hakkının Diğer Adı.
Türkiye Cumhuriyeti'ne düşmanlık besleyen ve aidiyet hissetmeyen ilkel bir toplumun bu ülkeye zarar vermek ve sömürmek için tercih ettiği davranışlardan biri de kaçak elektrik sorunu.


< Resime gitmek için tıklayın >

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Yaprakbaşı ve Düzova mahallelerinde kaçak elektrik kullanımı %87'ye ulaştı.

• Kaçak kullanım maliyetinin aylık 30 milyon TL olduğu açıklandı.

https://x.com/bosunatiklama/status/1958794841363554810?t=1CL30jujvSS81vd16Csmkw&s=19

Şırnak'ta kaçak elektrik arama faaliyeti gerçekleştiren Dicle Elektrik'e ait bir dron, uzun namlulu silahla vurularak düşürüldü.

Şahsın düşürdüğü dronun fiyatı yaklaşık 13 bin dolar civarında. (530.000 TL)

https://x.com/haskologlu/status/1958838879181558112?t=PwG7lsvq-UOTk8rRw-MZoA&s=19
L
geçen ay
Suça Sürüklenen Şahıs Trafikte Tartışmış Olduğu Kadının Önünü Kesip Aracına Saldırdı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.