Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
245
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Hızlı ve Öfkeli serisi yolculuğuna bir diziyle devam edebilir
T
4 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hızlı ve Öfkeli serisi yolculuğuna bir diziyle devam edebilir
Finansal olarak tüm zamanların en başarılı filml serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious), 2026 yılında çıkacak 11. filmiyle birlikte yolculuğunu tamamlayacak. En azından beklentiler bu yöndeydi. Zira serinin yıldızı Vin Diesel da bunu doğrulamıştı. Ancak söz konusu bu kadar kârlı bir seri olunca, Hollywood'da veda etmek diye bir şey pek mümkün olmuyor.



Vin Diesel ve Paul Walker'ın başrollerini üstlendiği orijinal seri 2026 yılında tamamlanacak olsa da Hızlı ve Öfkeli franchise'ı yoluna bir şekikde devam edecek gibi görünüyor. Nitekim serinin yapımcıları daha şimdiden bu seriyi nasıl devam ettirebileceklerini düşünmeye başlamış bile.



Hızlı ve Öfkeli Serisi, Spin-off Filmleri ve Dizileriyle Devam Edebilir



Hızlı ve Öfkeli serisi yolculuğuna bir diziyle devam edebilir
Hızlı ve Öfkeli serisinin haklarını elinde bulunduran NBCUniversal açıklayan Langley, 2026 yılında çıkacak Fast X Part 2'den sonra ne yapacaklarına karar vermediklerini ama bu serinin farklı şekillerde devam edebileceğini söyledi.



Langley'nin gündeme getirdiği ihtimallerden biri de Hızlı ve Öfkeli serisini bir diziyle devam ettirmek oldu. Elbette bu, mevcut serinin bir diziyle devam edeceği anlamına gelmiyor. Ancak Hızlı ve Öfkeli serisinin adını ve ana temasını kullanan yeni bir dizi çekilebilir. Bu tanıdığımız bir karaktere odaklanan bir spin-off dizisi olabileceği gibi bir reboot da olabilir. Ne olursa olsun NBCUniversal'ın bu serinin peşini bırakmaya pek niyeti yok gibi görünüyor.



Ayrıca Bkz.Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık gişede başarısını sürdürüyor



Öte yandan spin-off filmleri de serinin geleceğinde önemli bir yer tutabilir. Dwayne Johnson ve Jason Momoa'nın başrollerini üstleneceği Fast & Furious Presents: Hobbs & Reyes için hazırlıklarını sürdüren stüdyo, serinin kadın karakterlerine odaklancak diğer spin-off projesini de henüz rafa kaldırmış değil. 




Kaynak:https://collider.com/fast-and-furious-tv-potential/

 Haberi Portalda Gör

Biraz daha devam etseydi tek sezonluk uzun metraj dizi gibi olacaktır.
Yoruma Git
Cem - 4 ay +6
Bence de film yapacaklarına dizi yapsalardı en azından daha popüler olurlardı, bu şekilde seri bomboş aksiyon filmine dönüştürüldü. Yoksa ne işi olur sokak yarışçısı...
Yoruma Git
Yorumun Devamı anilk91 - 4 ay +4
A
4 ay
Yüzbaşı

Bence de film yapacaklarına dizi yapsalardı en azından daha popüler olurlardı, bu şekilde seri bomboş aksiyon filmine dönüştürüldü. Yoksa ne işi olur sokak yarışçısının devlet adamlarıyla, dubaide kule soymakla, banka soymakla falan...



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
4 ay
Yarbay

Seri kötü olsa da alıştık. Boş zamanlarda izliyoruz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
4 ay
Onbaşı

Zaten bku çıktı diziye dönmüştü



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
4 ay
Binbaşı

Arka sokaklar koysunlar adını



Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 ay
Yarbay

Biraz daha devam etseydi tek sezonluk uzun metraj dizi gibi olacaktır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
4 ay
Yarbay

güzel dururdu haaa. fast&furious backstreet boys xd





Bu mesajda bahsedilenler: @Mylevi
D
4 ay
Yarbay

Zaten animasyon dizisi vardı gerçek oyuncularla olması daha iyi olur gerçek bi hızlı hayranı olarak bu seri bitmemeli




K
4 ay
Yüzbaşı

bkz. Tavşanın suyunun suyu



N
4 ay
General

Çok iyi bir benzetme veya gönderme olmayabilir ama bu seri V for Vendetta filmindeki kötü adamlardan birisinin dediği lafa çok iyi uyuyor: "Why won't you die? Why won't you die?!?!" Seriyi bitiremiyorlar resmen. :) Herhalde benim diyen büyük fantastik kurgu evrenler için bile bu kadar çok entry yapılmış değildir.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cem
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.