Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
73
Cevap
6849
Tıklama
73
Öne Çıkarma
Cevap: Getir firmasi tarafindan dolandirildim (3. sayfa)
G
2 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Evet haklisiz. Diger Getir siparislerimde sorun olmadigi icin Getir Yemekten de sorun olmaz diye dusundum. Dediginiz gibi kapida odeme en mantiklisi. Bu ulkede isini garantiye alacaksin. Yemeksepetinde kapida odeme var sanirim. Getirde yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gold5555
A
2 yıl
Yarbay

Bilmiyorum doğrudur Türkiyede hiçbir kurum işini artık kaliteli yapmıyor.İnsanlara kaliteli müşteri odaklı hizmet ve mal satan firma sayısı çok çok az.Tüketici mahkemesine vermekten başka çareniz yok bir yemek için uğraşmaya değermi orasıda ayrı bir düşünce.Her ônüne gelen kuryeci oluyor zaten şu anda Bu firmalar işe alırken mülakat bile yapmıyoar direk kapıdan selam verip işe başlıyanı gördüm.İnsan bir araştırı bu kimdir necidie iş tecrübesi varmıdır konuşma uslubü nasıldır.Ülkenin bütün kurumları çöp liginde yarışıyor malesef.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

Sipariş iş yerine miydi bu arada ?

Geçende motorlu kurye kırsala yakın kapı no vb olmayan bir yerde adres arıyordu müşteriyi de aradı. Telefondan ulaşamadı ama peşine gitmeye devam etti adresin.

@aykut291 resmiyette de artmaya başladı sorunlar. Sanki kolay elde etmişler ve şımarmışlarla muhatap oluyoruz bazen...




Bu mesajda bahsedilenler: @aykut291 , @burnaldinho
S
2 yıl
Moderatör

0850 numara spama atılmaz. Bir ara herkesi rahatsız ediyorlardı 0850 numaralar ile orada haklısınız. Şimdi bitti bunlar.

Neden sizi o şekilde aradıklarına gelince: Gerçek numaranızı görmemeleri için. Olur da bir bayan olursa konuştuğu, bazı sapık kuryeler rahatsız etmesinler diye. Numara olayı 0212 diye başlayabilirdi sanki o ayrı mevzu.



E
2 yıl
Yarbay

Trendyol bu konuda en iyisi bana göre hemen aksiyon alıyorlar kupon vs tanımlanıyor bir problem de. Getir neye elini atsa bozuyor. N11 de son zamanlarda cidden merdiven altına döndü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
2 yıl
Binbaşı

Trendyolun getirden ne farkı var ki? Trendyol galiba kuryeye saatlik ücret ödemiyor. Koşturdukça para kazanırsın. Herhangi bir kurye çorbayı döker, kahveyi buz gibi getirir. Bunları yapıyorlar. Trendyolcu zaten çok paket atmak için hızlı kullanır çorba mı kalır yoksa yemeğin salatası mı kalır?

Mesela getirde sipariş düşüyor kurye hemen uçarak siparişi almaya gitmiyor 5-10 dakika oturuyor sonra gidiyor. Bazen pakedi alıp yine oturuyorlar. Sonra bu kahve niye soğudu deniyor.

Böyle çalışıyorlar. Birisi de kapıdan geçeni alıyorlar demiş evet adam bulamıyorlar. İşe giren durmuyor ki. Yaz sıcağında, yağmurda, kışın soğuk günlerde kurye yok.



S
2 yıl
Yüzbaşı

bende getiryemekten yanlişlikla sipariş vermiştim.1 dk gecmeden müşteri hizmetlerini arayip iptal etmek istediğimi söyledim.beni telefonda bekletip sözde işletmeyle görüşmüşler aradan 5 dk geçmeden yine sözde kuryeye teslim edildiginden iptal edemeyecegimi soylediler.5 dk da nasil hazirlayip kuryeye veriyorlarsa.bende tabi sokakta olduğumdan adresi sallama yazmiştim.😀getiryemekten siparişi verme amacim indirimden yararlanmakti
bu yüzden gidip işletmeden teslim alacakti.sonra 0850 li numaradan kurye aradi, adresimi tam soyleemi istediler.durumu onada anlattim.tabi nasil yanlişlikla sipariş verirsin ,bunun yanlişimi olur şeklinde laflar etti.bende sen benim muhattabim degilsin,ben getiryemekten işlem yaptim, sorununu onlarla halledin dedim.tabi odemegi kapida seçtigimden param gitmemiş oldu😃





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STumhaM -- 24 Eylül 2023; 10:24:36 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

Sorun olabilir özellikle de çalışanlar sebebiyle. Hemen tanımadığımız birilerinin ağır suçlamalara maruz kalabileceği girişimlere taraf olmayalım. Çalışanın hatalı sipriş işleminden dolayı yetkili neden dolandırıcı olsun? Hem de nitelikli dolandırıcılık ?

SOnuçta bu tip firmalar birçok insan için ilaçtır.




Bu mesajda bahsedilenler: @Sucre Maricruz
E
2 yıl
Yüzbaşı

Şu anki mobil uygulamalar içindeki bence en rezalet uygulama getirdir,



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
2 yıl
Yüzbaşı

yemek siparişlerinde online ödeme yapmayın, mutlaka kapıda ödeme seçin ki gelmezse sadece aç kalırsınız.



ß
2 yıl
Binbaşı

Yıl olmuş 2023, hala getir kullanan var mı



A
2 yıl
Yüzbaşı

Ulan ahahahahashdaldjasldşjasd,




Bu mesajda bahsedilenler: @Desaster
H
2 yıl
Yüzbaşı

Geçen akşam işten eve döndüğümde üçüncü kat merdivenin tam ortasında bunu buldum :)
< Resime gitmek için tıklayın >
Ne isim var ne adres.Sahibini az çok tahmin ediyordum,kendisine de teslim edildi,ama bu paket nasıl bir iletişimsizlikle apartmanın orta yerine bırakılmış onu tahmin edemiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilas28 -- 25 Eylül 2023; 1:6:49 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 yıl
Yarbay

Benim burada takıldığım Kargocular geldiği zaman beni bulamazsa komşuya felan birisini bulup teslim ediyor.Ptt muhtara bırakıyor.En kötü şubeye gidip alabiliyorsun.Evde bulamadıysa komşuya bırak komşu sevaplansın veya kapıya as , kapının önüne bırak en azından ürün çöpe girmesin kurye yemiştir ne demek bu ne saçmalık parasını verdiğim ürünü ne akla hizmet covid zamanında bütün yemek siparişlerimi kapıya asıyordu kuryeler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hellkatze
Ç
2 yıl
Yarbay

Tıkla gelsin benzeri yerler yüzünden tövbe ettim artık. Hangi uygulamada kapıda ödeme seçeeği varsa o daha cazip :/



K
2 yıl
Çavuş

Telefon araması meselesi doğru olabilir. Çünkü trendyol üzerinden arkadaşa bir şey göndereceğim için benim hesabıma onun telefon numarasını kaydetmiştim. Daha sonra hem cep telefonumdan hem de sitesinden bu numarayı değiştirdim ama ne zaman bir sipariş versem arkadaşa onay mesajı gidiyordu, şu kadar liralık şu siparişinizin şifresi şudur diye.




Bu mesajda bahsedilenler: @hellkatze
D
2 yıl
Yarbay

Biraz "çıkıntı" bir mesaj olacak ama, kötürüm değilseniz öyle getir götür tarzı şeyleri kullanmayın kardeşim.
Son 2 yılda motosiklet sayısında patlama yaşandı resmen.
Trafikte her yerden önüme fırladıkları yetmiyormuş gibi, akşam da gecenin 1’ine kadar sokaktan vızır vızır geçip insanı uyutmuyorlar.

Gecenin 1'inde kim sipariş veriyorsa, boğazında kalsın.

İşkence bitti mi? Hayır.

Sabah kalkıyorum, bir kurye motoru arabamın önüne sıfır park etmiş, diğeri arkasına sıfır.
Gece geç saate kadar çalıştıkları için, gündüz geç saate kadar uyuyorlar. Ben aracımı nasıl çıkartacağım?

O yüzden bir zahmet yemeğinizi kendiniz gidip alın ki şu getir götür saçmalıkları artık bir son bulsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 yıl
Yarbay

demek kapıda kredi kartı ile ödemekden şaşmayacan.



C
2 yıl
Yüzbaşı

Getirden dondurulmuş pizza aldım pizzayı açtıktan sonra bozulmuş olduğunu gördüm.Müşteri temsilcisine söyledim fakat açtığım için iade olmuyormuş ne kadar aptalca bişey bidaha hayatta almadım.



S
2 yıl
Binbaşı

seriyi izlemeyenler anlayamamıştır muhtemelen...

biraz daha açıklayıcı ekleseniz iyi olurdu aslında... mesela (recep ivedik 2) gibi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Desaster